Şimdi Ara

Vodafone 32gb 3gs kampanyası soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baya aradım forumlarda tam istediğim cevabı bulamadım.
    Vodafone un 175tl * 18 ay taahhütlü kampanyasıyla iphone 3gs 32gb almak istiyorum. tam istediğim kampanya bu. ancak ilk 12 aylık ücreti kredi kartınızdan çekecez falan diyorlar sitelerinde. bunu tam olarak açıklayabilecek biri varmı acaba. o kadar limitli kredi kartım yok, olsa dahi zaten o kadar limiti buna bağlayamam. ay ay fatura öderim o sorun değil. siz vodafone kampanyalarıyla iphone alırken bu şekilde bir limit kullanımı yaptılarmı sizden?

Birde bunun dışında benim vodafone hattım yok fakat mevcut avea kontörlü hattımı vodafone a geçirip faturalı halde bu kampanyadan yararlanabilirim yada bir kar ettirmeyecekse sıfır vodafone hat ilede bu kampanyaya katılabilirim.

Beni bilgilendirdiğiniz için şimdiden minnettarım...

Saygılar...

• eğer 6 aydan fazla süredir vodafone faturalı hat abonesi iseniz ve fatura ödemelerinizi aksatmadan yapıyorsanız, hiç kredi kartınız olmasa bile bu kampanyadan 18 ay kontrat ile yararlanabilirsiniz. cihazın taksitleri telelefon faturanıza yansıyor.

şimdi siz vodafone abonesi değilsiniz.
    ayrıca kredi kartınızın limiti de yetersiz.

şimdi yeni bir vodafone hat almanız veya avea hattınızı vodafona taşımanız lazım.
    6 ay içerisinde fatura ödemenizi aksatmadan öderseniz, 7. ayda iphone alabilirsiniz.
  • yandık desenize ozaman alamayacaz vodafone dan. 6 ay bekleyecek halim yok iphone almak için. kredi kartı limitinide o kadar vermiyorlar öğrencilere o yüzden yapabilecek birşey yok. başkasının kredi kartıyla alma şansımız oluyormu acaba?
  • eğer faturalı başka bir operatörde hattın var ise ve en son 75 tl lik faturan çıkmış ise o hattınıda vodafone geçirir isen 18*175 den yararlanabilirsin....
  • dostum sana şiddetle tavsiyem vadofone'dan iphone almaman. vodafone'un iphonelarının yetkili servisi teleservice firması. tüketici şikayet sitelere bir göz atarsan nasıl çalıştıklarını anlarsın. telefonlar konusunda merakım ve ayırabilecek bütçem olduğundan sık değiştiririm, genpa da da kvk da da çok sorun yaşadım, ama inan bana bu adamlar gibisini görmedim. ürün değişimi gerektirecek bir sorun yaşarsan telefonsuz kalırsın. 3 kuruş fazla ver başka yerden al..
  • valla şimdi bilmediğiniz bi durum var kredi kartsız alabilirsin.avea hattını son ay olmak üzere faturalıya geçir.en az 75tl lik konuş ve faturan kesilsin ondan sonra vodafone geçersen kredi kartı istemeden aylık olarak sana 175*18 olarak fatura ederler senden kredi kartı da istemezler.teleservice konusunda nokia kullanırken 2 kez kvk ya gitti 1 kez teleservice e kvk 2 seferde bişi yok dedi teleservice bi seferde sonuçta genpaya gittim 3g iphone için 4 saatte değiştirdiler biraz şans aldığın her şey bozulacak değil bozulmayacak da değil.o yüzden alacaksan kredi kartsız böyle bir alternatifin var.ben aldım memnunum valla kazıkçı turkcelle hak etmediği o kadar parayı verene kadar vodafonedan memnun hayatıma devam ediyorum valla.aldığımdan beride sim lock falanda yok telefonumda istediğim hattıda takabiliyorum baya arkadaş var vodafonedan aldım açtırmak için uğraştım diyen benim başıma böyle bi durumda gelmedi.illa alıcam diyosan bu 75tlik durumu bi değerlendir 1 ay sonra vodafone taşırsın numaranı alırsın telefonunu istersen.

• bende alıcamda beyler istediğin yazılımı yükleyebiliyormusun birde bişey daha diyicem vodefone böyle psikolojik bir baskı yapıyormu yani telefonu açarken vodefone reklamı işte vodefone teması gibi mesela yani türkcellin programını yüklersem çalışırmı veya türkcell sim kartı takınca çalışırmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.