Şimdi Ara

vodafone 3g + bilgisayar almak mantıklımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba bende vodafone 3g almak istiyorum . shoplardan birine girdim ve bilgi istedim bana 3g olmayan bölgede 3.2 mps... nasıl yazılıyo bilmiyom 3g olan yerde 7.2 mpbs dediler. 5 gb kota için 45+5 lira para istediler. vodafone sitesine girdim orda fatura stop var diyo bununla limitsiz kullan en fazla fatura 100 lira diyo. hız bence böle olunc agayet mantıklı ki 3g o0lmayan yerde telekoma göre daha hızlı ki heryerde baglan hesabı...
    bide bilgisayar kampanyası gözüme cattıki oda güzel bişiye benziyo. 24 ay tahattüt ve r1000 lira vercekler bilgisayar 1000 liraya gelecek. ama dikkatimi ceken normal 12 ay yada daha fazla tahattüt verip aldiginizda size hız düşümü yapılcak yazmıyo. ama bu kampanyanın detaylarında 5gb da 6 olunca hız 128 kbit olacak diyo ki o zman bunda fatura stop varsa bile hız 6 dan sonra oraya düşünce hiç bi işe yaramaz. bu kampanyaya has bi durummu yoksa normalde ne edersen et aldınmı bunu 6 gb görünce hız düşecekmi bilgisi olan varmı......eger hız her pozisyonda düşecekse ne anladım ben 3g den ...

• ayrıca kota aşımında ne oluyor.
  • 3g olmayan yerde ancak EDGE ile bağlanırsınız 3.2 mbps'yi görmenize imkan yoktur, kaldı ki 3g çeken birçok yerde bile o hıza ulaşılamıyabiliyor.
  • Bence mantıksız..

O kotalarla gitsin kendileri girsin nete
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldas06

arkadaslar merhaba bende vodafone 3g almak istiyorum . shoplardan birine girdim ve bilgi istedim bana 3g olmayan bölgede 3.2 mps... nasıl yazılıyo bilmiyom 3g olan yerde 7.2 mpbs dediler. 5 gb kota için 45+5 lira para istediler. vodafone sitesine girdim orda fatura stop var diyo bununla limitsiz kullan en fazla fatura 100 lira diyo. hız bence böle olunc agayet mantıklı ki 3g o0lmayan yerde telekoma göre daha hızlı ki heryerde baglan hesabı...
    bide bilgisayar kampanyası gözüme cattıki oda güzel bişiye benziyo. 24 ay tahattüt ve r1000 lira vercekler bilgisayar 1000 liraya gelecek. ama dikkatimi ceken normal 12 ay yada daha fazla tahattüt verip aldiginizda size hız düşümü yapılcak yazmıyo. ama bu kampanyanın detaylarında 5gb da 6 olunca hız 128 kbit olacak diyo ki o zman bunda fatura stop varsa bile hız 6 dan sonra oraya düşünce hiç bi işe yaramaz. bu kampanyaya has bi durummu yoksa normalde ne edersen et aldınmı bunu 6 gb görünce hız düşecekmi bilgisi olan varmı......eger hız her pozisyonda düşecekse ne anladım ben 3g den ...

3g olmayan yerde 3,2 mbps hızı görmen imkansız çünkü edge ağır bir sistemdir en fazla 384 kbps'yi görebilirsin

fatura stop olayında ise esaslarda hız düştüğü yazıyor fakat hız düşmüyor.

• 384 kbps cok düşük anlayamadım kadın öle dedi bide baska bi yere sorcam b aksam hız olayıda simdilik böle olup ilerde düşürecek olabilirklermi acaba... en iyisi bi bilene daha sorayım bakım olmadı alacam ttnet....
  • Vodafone Teknosa hediye çeki için kampanyaya katılmayı da düşünüyorsun anladığım kadarıyla. Ancak bu kampanyayla 5 GB lık paket aldığında paket ücreti 45 TL. değil, 75 TL. olması gerek. Bunu bir araştır derim sana. Hesabını buna göre yapki, sonra taahhüt verdiğinde hayal kırıklığına uğramayasın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldas06

384 kbps cok düşük anlayamadım kadın öle dedi bide baska bi yere sorcam b aksam hız olayıda simdilik böle olup ilerde düşürecek olabilirklermi acaba... en iyisi bi bilene daha sorayım bakım olmadı alacam ttnet....

bulunduğun yerler neresi genelde vodafone 3g'de çok başarılı yani sorun yaşamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.