Şimdi Ara

VODAFONE 444'LÜ NUMARA ARAMAK.? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
27.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz önce test amaçlı faturasız vodafone hattımdan 444'lü bir numarayı aradığımda , ceparan liralarından gitmedi normal bakiyeden gitti. Btk'nın kararı bugünden itibaren geçerli olmasına rağmen vodafone bunu uygulamıyor. faturasız vodafone kullanıcıları dikkatli olsun.
  • Vodafone müşteri hizmetlerini aradığımızda arama başına 40 kuruş kesiliyor ve dilediğin kadar konuşuyosun. her aramada 40 kuruş bakiyeden düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Vodafone müşteri hizmetlerini aradığımızda arama başına 40 kuruş kesiliyor ve dilediğin kadar konuşuyosun. her aramada 40 kuruş bakiyeden düşüyor.

4440542'yi ararsan paketten durser.
  • Arkadaşlar bugün 444 lü bir banka numarasını aradım(başında alan kodu olmadan) vodafone ile katla kazan kampanyasından ücretsiz tl bakiyem olmasına rağmen ücretli bakiyemden düşme oldu.bu arada vodafone cebine göre tarifesindeyim.benzer olayı yaşayan yada bilgisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihhh86 -- 5 Mayıs 2012; 10:53:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

Arkadaşlar bugün 444 lü bir banka numarasını aradım(başında alan kodu olmadan) vodafone ile katla kazan kampanyasından ücretsiz tl bakiyem olmasına rağmen ücretli bakiyemden düşme oldu.bu arada vodafone cebine göre tarifesindeyim.benzer olayı yaşayan yada bilgisi olan var mı acaba?

3 mesaj üstte aynı sorunu ben de belirtmiştim. Bu sorunu 2 kez vodafone'a bildirmeme rağmen umursamadılar. Ben de durumu Btk'ya bildirdim, henüz cevap gelmedi. ama vodafone'nun bundan dolayı ceza alma ihtimali var. Çünkü 2012/DK-07/73 ve 2012/DK-07/142 nolu kurul kararlarını açıkça ihlal etmekte.

Hatta sizler de, söz konusu sorunu btk'ya tuketici.btk.gov.tr bildirerek bu haksız uygulamanın düzeltilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 7 Mayıs 2012; 17:35:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

Arkadaşlar bugün 444 lü bir banka numarasını aradım(başında alan kodu olmadan) vodafone ile katla kazan kampanyasından ücretsiz tl bakiyem olmasına rağmen ücretli bakiyemden düşme oldu.bu arada vodafone cebine göre tarifesindeyim.benzer olayı yaşayan yada bilgisi olan var mı acaba?

3 mesaj üstte aynı sorunu ben de belirtmiştim. Bu sorunu 2 kez vodafone'a bildirmeme rağmen umursamadılar. Ben de durumu Btk'ya bildirdim, henüz cevap gelmedi. ama vodafone'nun bundan dolayı ceza alma ihtimali var. Çünkü 2012/DK-07/73 ve 2012/DK-07/142 nolu kurul kararlarını açıkça ihlal etmekte.

Hatta sizler de, söz konusu sorunu btk'ya bildirerek bu haksız uygulamanın düzeltilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Hocam sana katılıyorum. Insanları keriz yerine koymasınlar, hakkımızı aramak en doğal hakkımız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

Hatta sizler de, söz konusu sorunu btk'ya bildirerek bu haksız uygulamanın düzeltilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Hocam sana katılıyorum. Insanları keriz yerine koymasınlar, hakkımızı aramak en doğal hakkımız.

bilgilendirme için teşekkür ederim arkadaşlar..gereği her ne ise bende gereken mercilere başvurumu yaparım..

• Babam kamu tarifesinde her yöne dk'lerden düşecek öyle değil mi?

Sadece 444'lü Vodafone MH'yi aradığımızda arama başına ücretlendiriliyor, TT, TTnet, Avea ve Tcell 444'lü numaralarını bedava olarak Vodafone kamu tarifesindeki dakikalardan arayabiliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Babam kamu tarifesinde her yöne dk'lerden düşecek öyle değil mi?

Sadece 444'lü Vodafone MH'yi aradığımızda arama başına ücretlendiriliyor, TT, TTnet, Avea ve Tcell 444'lü numaralarını bedava olarak Vodafone kamu tarifesindeki dakikalardan arayabiliyoruz..

evet, 444'lu nolari ararken her yöne dk.lardan düşecek.

Vdfn mus. hiz.ni ararken, 4440542 seklinde ararsan her yöne dk.lardan düşer. 542 seklinde ararsan, arama basi 40 kr.
  • SONUÇ...??????
    HERKES BİŞEY SALLAMIŞ? ÜCRETTLİ Mİ ÜCRETSİZ Mİ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

SONUÇ...??????

ücretsiz olmasına ücretsiz ama operatörler kendi müşteri hizmetlerini ararken o arada küçük bir dokundurma yapıyorlar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

SONUÇ...??????

Ücretsiz. Kesin ve net.

Tabi yanlış anlaşılmasın, her yöne veya sabit hat yönüne dakikanız varsa ücretsiz. Sabit hattı aramakla aynı artık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.