ARKADASLAR YAKLASIK 10 GUNDUR VODAFONE DAN TAAHATÜT İLE 4S ALMAK İSTİYORUM YAKLASIK 12 BAYIYE GIRDIM CIKTIM HICBIRINDE 4S YOK ARTIK TASMA DERECESINE ULASTIM EN SONUNDA VODAFONE TAN TASIYACAM HATTI...SIZDEN RICAM BULUNDUGUNUZ BOLGEDEKI VODAFONE BAYILERINDE 4S VARMI YOKMU BENIM ICIN OGRENIP BURAYA YAZARMISINIZ VEYA BAYININ TEL NOSUNU VERIRMISINIZ ALMAK ISTIYORUM...
Neomarin pendorya nizamoglu emt pendik kartal civari hic biyerde yok ben soylim
hocam ne yapıyorsunuz kontratlı vadofoneden telefon alınır mı? paranıza yazık inan..... Çıplak haliyle telefon 2200 küsere geliyor...aynı telefon 1399 tl. sahibinden..de.....
1399 TL sahibindende;) hemen sen birkaç tane al ozaman
quote:
Orijinalden alıntı: exulsa
1399 TL sahibindende;) hemen sen birkaç tane al ozaman
Doğru piyasası 1400tl. Tabi garanti yok orası ayrı.
quote:
Orijinalden alıntı: bywaks
ARKADASLAR YAKLASIK 10 GUNDUR VODAFONE DAN TAAHATÜT İLE 4S ALMAK İSTİYORUM YAKLASIK 12 BAYIYE GIRDIM CIKTIM HICBIRINDE 4S YOK ARTIK TASMA DERECESINE ULASTIM EN SONUNDA VODAFONE TAN TASIYACAM HATTI...SIZDEN RICAM BULUNDUGUNUZ BOLGEDEKI VODAFONE BAYILERINDE 4S VARMI YOKMU BENIM ICIN OGRENIP BURAYA YAZARMISINIZ VEYA BAYININ TEL NOSUNU VERIRMISINIZ ALMAK ISTIYORUM...
Hocam hangi il bize bakan bayide 30 tane 4s stokta
Avea'dan baskasi iphone kampanyasinda yalan benim gozumde en uygun avea.
Ama telefonu ayri almanizi oneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme