Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

dilebilecektir. Vodafone Komple Özgürlük Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

2 ay sonra bitirmesinler paketi arkadaşlar varsa vodafone kullanan kampanyaları ne kadar sürüyor

Hesabını bilen 15 liralık paket vardı, birkac ay sonra 20lira oldu

Vodafone forumdada sordum, cevap veriyorlar. Bu kampanya ne kadar sürecek. Bir senemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numarayı taşımada micro sim kart veriyorlar mı ücretsiz yoksa ücret mi talep ediyorlar micro sim kart için
  • bende vodafonluyum cepkazan tarifesindeyim 25 tl heryöne 500 dk + vodafonlularla 2000 dk kazanıyorum sonradan 8 tl(sınır) daha yüklüyorum 11.000 sms yapıyorum. İnternet paketi yapabilmek için ise 14 tl daha yüklemem gerekiyor. Ettimi 47 TL .... Nolur yapmam gerekeni söleyin batacam yoksaaaa :((
  • Arkadaşlar hattımızı taşıdıktan sonra içinde kalan liralar ne oluyor bilginiz var mı?
  • 1 yıldan fazladır aveanın 500dk+1000sms+1gb paketini kullanıyordum. 1 yıl boyunca 19 TL ödedim. Son iki aydır 23 TL ödüyorum. Bugün vodafone'a geçiş yaptım. Geçişim tamamlandığında bu tarifeye kayıt olacağım. Aylık 4 lira kâr üstelik vodafone interneti avea'dan kat kat iyidir.

Bu arada avea hattımda 8-9 TL var. Hattım kapandığında şu linkten bakiye iadesi alacağım.
    https://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=bakiyeIade
    Bakiye iadesi için kendi adınıza vadesiz hesabınızın olması gerekiyor. IBAN numarası girilecek

• Vodafone eski kullanıcılarına zulüm yapıyor.
    Sınırsız internet için vodafone da devam ediyordum.
    bu tarife benimde işimi görecekti numara taşıma veya yeni hat alma şartı varmış.
    Vodafone aboneleri için niye bu paket yok.
    Zalım vodafone u şiddetle kınıyorum...
  • 19 TL üzerine Zart Zurt vergisi 1.7TL kesiliyor haberini duyduktan sonra sinirlenmiştim. Ama İş Bankasının mobil uygulamasından dilediğim tutarda kontör yükleyebiliyormuşum. Yani her ay 21 TL yükleyip kullanacağım. Büyük ihtimalle online işlemlerden de dilediğin tutarda yükleyebiliyorsundur. Benim gibi parça kontör, marça kontör olaylarını soranlar olmuş. Bilgilerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cealy

Bayiden sordum bugün kullanıcı olarak göstermek için kimlik fotokopisi lazım diyor. Ayrıca illa ki kullanıcı kardeş vs gibi yakın akraba olmaliymiş. Saçma geldi bana ama sizde bir bilgi var mı arkadaşlar?

Kendisi olması gerekiyor mu yoksa kimlik fotokopisi yeter mi. kardeşim diyelim
  • Çoğu avealı arkadaşım sistedemki açıklıktan olduğunu düşündüğüm (sonradan aveaya geçmeden) 500 her yöne 1000sms 1gb kullandı 19 tlye ben mal gibi 1000 avea içi kullandım 19 a aveayı aradım yok öyle dediler numaram ARİA dan beri aynı ilk defa değişim yapıcam hayırlısı olsun hakkımızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTheDarkl

avea benden 1 senedır telsız vergısı almıyordu sımdı hem onu alıyor hemde 23 lıra oldu bide ben telefon kapalıyken arayanları gösterme yapıyorum 1tl karşılaştırma yaparsak

Eskiden 20 tl yetiryordu
    şimdi 23+1.7 vergi + 1 tl arayanı görme = 25,7
    vodafona göçersem 19 tl paket + 1.7 vergi + arıyanları görme = 20,7

ve aveanın 3G si gerçekten kötü yenibosna - sefaköy arası daha 3G çektiğini görmedim.

Vodafone geçıyorum 1 hafta içerisinde.

hocam mesajını okuduğum iyi oldu, yenibosnadayım ben de, avea mı vodafone mu diye düşünürken tercihin vodafoıne dan yana kullanılması getektiğini anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Arkadaşlar Turkcell hattım ablamın üstüne (kendisi şehir dışında) açılmıştı ama arkadaşın bilgileriyle zamanında gnctrkclle kaydolmuştum ki kendisini 2-3 senedir görmüyorum ve görmem pek münkün değil. Turkcellden girince arkadaşın bilgileri gözüküyor. Şimdi ben Vodafone'a geçmem için tam olarak ne yapmam lazım? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam tam olarak anlaşılmıyor hat ablanızın mı üstüne başka bir arkadaşın mı?

Hat başkasının adına ise şahsın kimlik fotokopisi ile hat değişimi yapabilirsiniz.Genelde problem çıkarmazlar.Ama hattı üzerinize alacaksanız şahış ve kimliği olmalı.

Hocam hat ablamın adına açılmıştı, 4-5 sene önce arkadaşın kimlik fotokopisiyle gnctrkcll tarifesine geçmiştik. Hat sahibi değişmiyor herhalde bu durumda. Yoksa değişiyor mu? Değişiyorsa çok büyük sıkıntı ben Edirne'deyim arkadaş ise Samsun ve 3 senedir falan görüşmüyoruz. Hattı üstüme alırsam bir de galiba 90 gün bekleme durumu var ki o çok kötü. Ne yapmam gerekiyor bu tarifeden yararlanmam için?

• az önce geçiş için başvuru yaptım ataşehir deki bayiden kardeşimin tc yeterli imiş 19 liraya kullanbilmem için ve micro sim kart aldım ondan da ücret almadılar 3-4 gün içinde geçiş yapacaklarmış bakalım avedan sonra nasıl olacak
  • Vodafone yeni kullanıcılara: 500dk + 1000sms + 1 GB = 23 TL

Vodafone eski kullanıcılara: 500dk + 500sms + 100 MB = 30 TL

Dalga geçer gibi oradan oraya geçiş yaptırmak zorunda bırakıyorlar insanları. Rezillik sadece...
  • arkadaşlar, vodafone internet hızı (aveaya göre gerçekten farkedilir derecede midir?)
    3g den de ziyade (edge) aktifken, aveya göre hızlı mı?

yani vodafone aveaya göre iyi çektiği söyleniyor.
    fakat internet hususunda da aveanın önünde mi?

syg
  • faturalı olmuyor herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

faturalı olmuyor herhalde..

evet faturalı olmuyor mu? kontör yüklemeye hiç alışık değilim. kesin unuturum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Vodafone yeni kullanıcılara: 500dk + 1000sms + 1 GB = 23 TL

Dalga geçer gibi oradan oraya geçiş yaptırmak zorunda bırakıyorlar insanları. Rezillik sadece...
    --------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LongTime -- 9 Ekim 2020; 16:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LongTime

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Vodafone yeni kullanıcılara: 500dk + 1000sms + 1 GB = 23 TL

ben mail attım aynı durumu yazdım cevap geldi ilgili birime aktarıldı diye, eğer 1 haftaya ilgili birimden cevap gelmezse ki geleceğini pek sanmıyorum ozaman ben de turkcell e geçicem, insanları aptal yerine koyuyorlar, her ay 30 tl yi turkcele veririm en azından aptal yerine konmamış ve interneti adam akıllı çeken bi operator olur,

vodafone la aveanın 3g si ni karşılaştırıpta vodafone a iyi diyenler geçtikten sonra anlayacaklar ne kadar iyi olduğunu üsküdarın göbeğinde burhan felek spor salonun da yer etiketlemek için 5-10 dakka beklersiniz görürsünüz.. buna rağmen aynı kampanyayı mevcut kullanıcılar için de yapsaydı değişmekle uğraşmazdım ama bu durumda arkadaşında dediği gibi rezillik sadece

Üsküdar'ın en merkezi yerinde, Ahmediye mahallesinde apartmanın en üst katında oturuyorum ve elimi pencereden dışarı uzatmazsam 3G çekmiyor. Mecburen evde edge ile bağlanıyorum. 3G modem falan alsam yalan olacak yani. Vodafone'un ses kalitesi gayet iyi ancak 3G'si için aynı güzel şeyleri söylemek pek mümkün değil ne yazık ki.

• Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir. İnternet ise 1kb

Yani 1kb girdiğimde 1mb mı çekecek ? 60 saniye olayıda zaten belli 10sn konus 10sn düşmez direk 1dk düşer..

bunları göz önünde bulundurmak lazım.

freezone 500dk+5000sms+1gb internet 39 tl .. eğer internet ve konusma bu şekilde su gibi çekecekse ufacık bişiye bu tarifede böyle esaslar yok buna geçmeyi düşünüyorum..

Başka fikri olan var mı yada önerisi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Arkadaşlar Turkcell hattım ablamın üstüne (kendisi şehir dışında) açılmıştı ama arkadaşın bilgileriyle zamanında gnctrkclle kaydolmuştum ki kendisini 2-3 senedir görmüyorum ve görmem pek münkün değil. Turkcellden girince arkadaşın bilgileri gözüküyor. Şimdi ben Vodafone'a geçmem için tam olarak ne yapmam lazım? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam tam olarak anlaşılmıyor hat ablanızın mı üstüne başka bir arkadaşın mı?

Hat başkasının adına ise şahsın kimlik fotokopisi ile hat değişimi yapabilirsiniz.Genelde problem çıkarmazlar.Ama hattı üzerinize alacaksanız şahış ve kimliği olmalı.

Hocam hat ablamın adına açılmıştı, 4-5 sene önce arkadaşın kimlik fotokopisiyle gnctrkcll tarifesine geçmiştik. Hat sahibi değişmiyor herhalde bu durumda. Yoksa değişiyor mu? Değişiyorsa çok büyük sıkıntı ben Edirne'deyim arkadaş ise Samsun ve 3 senedir falan görüşmüyoruz. Hattı üstüme alırsam bir de galiba 90 gün bekleme durumu var ki o çok kötü. Ne yapmam gerekiyor bu tarifeden yararlanmam için?

Anladıgım kadarıyla hat ablanızın adına ama kullanıcı olarak ogrencı tarıfesı vb. kullanmak ıcın arkadısınız kımlıgını kullanmıssınız.Yanı hat ablanızın.Bu durumda ablanızın kımlık fotokopısı ıle ıslem yaptırabılırsınız.Hattı uzerınıze almak ıstersenız ılk once hattınız hangı alan kodu ile baslıyorsa o hatta olmanız lazım.Yanı 532 ise turkcell 505 ise avea kullanır durumda olmanız lazım.Bu durumda uyuyorsa 30 tl ucret ve hat sahıbı olan ablanız ıle yetkılı bayıye gıtmenız gerekmekte.Yanı zor ış.En ıyısı kımlık fotokopısı ıle sadece operator degıstırmenız.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.