Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Vodafon forumda paketin geçerlilik süresini sordum.Paketin geçerlilik süresi belli değil,şeklinde cevap aldım.
    Bence sakat bi durum.Ya önümüzdeki ay paket fiyatı 50 tl derlerse!

şehir efsanesi bunlar ne zaman öyle birşey oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Orijinalden alıntı: myCo76

Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir. İnternet ise 1kb

Yani 1kb girdiğimde 1mb mı çekecek ? 60 saniye olayıda zaten belli 10sn konus 10sn düşmez direk 1dk düşer..

bunları göz önünde bulundurmak lazım.

freezone 500dk+5000sms+1gb internet 39 tl .. eğer internet ve konusma bu şekilde su gibi çekecekse ufacık bişiye bu tarifede böyle esaslar yok buna geçmeyi düşünüyorum..

Başka fikri olan var mı yada önerisi

"Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir. İnternet ise 1kb "

Bu söylemden 1 kb girdiğinde 1 mb çekeceği fikrine nasıl kapıldınız anlaması güç gerçekten :)

Nasıl 1 sn konuşunca 60 saniyeymiş gibi sayıyorsa, 1 byte girersen 1kb sayar demek oluyor.

operatör tarife vs işlerinden pek anlamam hızlıca okuyunca öyle bi hisse kapıldım :D o zaman sorun yok faturasıza geçelim +4000 sms ve 60sn olayı için zaten cok konusan biri değilim ufak ayrıntılar için 39 tl'ye aynı paketi kullanmanın anlamı yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Cep Özgür ile, dakikası şu kadar diye hesaplamadan, 40 kuruşa Vodafone'lularla istediğin kadar konuşabilirsin.

30 TL yüklemede anında HER YÖNE 120 dakika senin, Facebook ve Twitter'ın da ücretsiz.

Üstelik şimdi numaranı Cep Özgür'e taşırsan 20 TL yüklemelerinde 6 ay boyunca HER AY HER YONE 5.000 SMS kazanıyorsun.

Üstelik numaranı taşır ya da yeni hat alırsan 25 TL'ni 100 TL'ye katlıyorsun, 100 TL ile her yöne ister konuşup, ister mesajlaşıyorsun.

25TL'ye tam 100TL alan ve numarasını taşımış gençler aynı zamanda buna ek olarak 6 ay boyunca ayda 20TL yüklemelerinde HER YÖNE 5.000SMS kazanıyor, doyasıya mesajlaşıyor ! FreeZone Her Yöne 5.000 SMS Kampanyasına katılım için başarılı şekilde MNT aktivasyonun tamamlanmasının ardından ilk 30 gün içinde "GENC5000" yazıp 2222 servis numarasına kayıt olunması, ardından en az 20 TL yüklenmesi ve izleyen aylarda da 30 günde bir, bir kerede en az 20TL yüklenmesi gerekiyor. Belirtilen şartları sağlayarak kampanyaya dahil olan yeni Vodafone aboneleri 6 ay boyunca her 30 günde bir 20TL ve üstü yüklemelerinin her yöne 5.000 SMS kazanacak.

BEYLER YANLIS BILGILENDIRMEYEYIM.HERYONE 5000 SMS HER İKİSİNDE DE 6 AY BOYUNCA VARMIŞ.

CEP OZGURDE 30 TL YUKLERSEN 150 DK + FACEBOOK VE TWITTER UCRETSIZ.

Dedikleriniz gibiyse eğer gerçekten süper olur tadınmaz yenmez bu tarifenin

• BTK kanunu ile hattı üzerime ücretsiz alabiliyorken, 1. dereceden yakınımın üzerine kayıtlı olan kullandığım hattı nüfus fotokopisini gösterdiğim halde Vodafone taşıma için illa kendisi gelecek deniyor. Bu nasıl sistem böyle.
  • Vodafone a sitem dolu bir mesaj gönderdim eski abone olarak bakalım ne cevap verecekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Vodafon forumda paketin geçerlilik süresini sordum.Paketin geçerlilik süresi belli değil,şeklinde cevap aldım.
    Bence sakat bi durum.Ya önümüzdeki ay paket fiyatı 50 tl derlerse!

şehir efsanesi bunlar ne zaman öyle birşey oldu

Olduğu zaman kulaklarını çınlatırım.

• Arkadaslar bugun gecsem faydalanabilirmiyim yarin basliyor paket ...

• dün iki adet avea hattımızı vodafone faturasıza taşıdık, ben başlıktaki paketi alıcam annem için de sadece heryöne 500 dk 15tl olan paketi alıcaz. (fırsat 15) ne olur noolmaz her ikisine de kuzenimi kullanıcı olarak tanımlattım ve bu işlem için sadece tc numarası yeterli oldu. hoşçakal avea...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanS -- 18 Mart 2013; 17:55:19 >
  • Arkadaşlar sayfaları okudum ama bir sorum olacak.Hat babamın üstüne kayıtlı ben yarın vodafone freezone'a geçicem ama ilk önce hattı kendi üstüme almam mı gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Arkadaşlar sayfaları okudum ama bir sorum olacak.Hat babamın üstüne kayıtlı ben yarın vodafone freezone'a geçicem ama ilk önce hattı kendi üstüme almam mı gerekir?

Hattı uzerine almana gerek yok. Baban Vodafone'u arasın. Hattı oğlum kullanıyor desin. TC numaranı kaydettirsin. Bu kadar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Arkadaşlar sayfaları okudum ama bir sorum olacak.Hat babamın üstüne kayıtlı ben yarın vodafone freezone'a geçicem ama ilk önce hattı kendi üstüme almam mı gerekir?

Hattı uzerine almana gerek yok. Baban Vodafone'u arasın. Hattı oğlum kullanıyor desin. TC numaranı kaydettirsin. Bu kadar.

Teşekkür ederim.Yarın vodafone bizi bekler
  • 4 ay önce terk ettiğim vodafone a geri dönmüş bulunmaktayım bende
  • 19 TL'lik tarife için yakınını göstermeyi düşünenler, yaş sınırında en düşük yaş 12 olmalıymış :)
    Daha aşağısı kurtarmıyormuş bayi öyle dedi :)
  • Soy ismin tutmasi şart degil mi

• Arkadaşlar tekrar sorayım kampanya yarın başlıyor bugün geçsem vodafone sorun olur mu
    *?
  • Yarın Avea'dan Vodafone'a geçiyorum

Üniversitem sapa bir yerde. Hız testi yapmıştım. 3G'li tabletim Turkcell ile 14 mbit görürken, Avea hatlı cep telefonum 0.07 mbit gördü. Dedim el insaf ya.... Vodafone kaç çekecek bakalım ama 0.07 olmayacağına eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: subway2

19 TL'lik tarife için yakınını göstermeyi düşünenler, yaş sınırında en düşük yaş 12 olmalıymış :)
    Daha aşağısı kurtarmıyormuş bayi öyle dedi :)

ben kardeşimi referans göstermiştim bugün bayii aradı referans kabul etmiyor komple özgürlük dedi yarın tekrar deneyecek var mı başına böyle bir durum gelen ?
  • Arkadaşlar şu anda müşteri hizmetleriyle görüştüm mevcut vodafone faturalı hatta sahip olan arkadaşlar hatlarını faturasız hatta çevirerek de paketi alabiliyorlarmış üstüne basa basa söyledim kesinlikle doğru yani ben şu anda telden başvurdum o şekilde yapıcam benim gibi yapacakların bilgisine
    Not: tekrar aradım konuştum benimle konuşan temsilci arkadaş yanlış bilgilendirme yapmış bolca özür dilediler de yani başka yorum yapmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhancigdem -- 18 Mart 2013; 20:47:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Bu paketi kullanmak için Vodafone'dan Turkcell'e, Turkcell'den de tekrar Vodafone'a dönsem bir sorun olmaz değil mi?
    90 gün
    Vodafonedan turkcell e geçip hemen dönerseniz kabul edilmiyor.Geçiş yaptığınız hatta 90 gün kalmış olmanız gerekli.

yok böyle bir şey arkadaş numara taşımada herhangi bir süre kısıtlaması yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberwolf06

Arkadaşlar şu anda müşteri hizmetleriyle görüştüm mevcut vodafone faturalı hatta sahip olan arkadaşlar hatlarını faturasız hatta çevirerek de paketi alabiliyorlarmış üstüne basa basa söyledim kesinlikle doğru yani ben şu anda telden başvurdum o şekilde yapıcam benim gibi yapacakların bilgisine

Bu mesajın çok alıntı yapılır söyleyim. Konu yıkılır.
    Bize sazan.avi yapmıyosun değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.