Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakurek

Az önce gittim Özgür Genç tarifesine Avea'dan geçiş için başvurdum. Vodafone'dan mesajlar gelmeye başladı Özgür genç e geçtiniz. Şu paket için şunu yazın yollayın falan diyor. Bu kadar kısa zamanda geçmiş olamam sanırm :)

Simkartın hala Avea'nın değil mi?
    Nasıl geçmiş olacaksın ki!

Aynı prefix hatlar bile en erken 1-2 gün içinde geçiyor.

Hocam yaş şartlarını iyice öğrenseydiniz bari. Soyadı tutmayan yeğenlerim var oluyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

quote:

quote:

Arkadaşlar tekrar sorayım kampanya yarın başlıyor bugün geçsem vodafone sorun olur mu
    *?

Geçemezsin. Ben denedim hatalı giriş diyor.

Kusura bakma anlayamadım.

Hattım avea ve bugün bayiye gittim işlemleri yaptık. Bu kampanyadan bahsettim o da 19 martta başladığını söyledi. Şimdi geçsem olur mu peki dedim. Onlarda bilemiyoruz dediler.Oradan birisi sisteme girişi 19 unda yaparsınız dedi. Tamam dedim bende yarın girersiniz sisteme hat taşıma işlemini. Bu şekilde anlaştık. İşallah yarın girerler.

Şimdi bugün girseler bu kampanyadan faydalanamayacağım sanırım.

Faydalanırsın.

Son 30 gün içinde geçenler ve hat alanlar faydalanır diyor, ilgili maddeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

Az önce gittim Özgür Genç tarifesine Avea'dan geçiş için başvurdum. Vodafone'dan mesajlar gelmeye başladı Özgür genç e geçtiniz. Şu paket için şunu yazın yollayın falan diyor. Bu kadar kısa zamanda geçmiş olamam sanırm :)

Hocam yaş şartlarını iyice öğrenseydiniz bari. Soyadı tutmayan yeğenlerim var oluyor mu acaba?

Hala avea simkart var ve çalışıyor. Vodafone dan mesaj gelmesi ilginç geldi :)

Valla adam sadece tc sini verin yeterli dedi kardeşimdi zaten. Verdim TC sini tamam hallederiz biz dedi. Bakalım.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

quote:

quote:

Arkadaşlar tekrar sorayım kampanya yarın başlıyor bugün geçsem vodafone sorun olur mu
    *?

Geçemezsin. Ben denedim hatalı giriş diyor.

Kusura bakma anlayamadım.

Hattım avea ve bugün bayiye gittim işlemleri yaptık. Bu kampanyadan bahsettim o da 19 martta başladığını söyledi. Şimdi geçsem olur mu peki dedim. Onlarda bilemiyoruz dediler.Oradan birisi sisteme girişi 19 unda yaparsınız dedi. Tamam dedim bende yarın girersiniz sisteme hat taşıma işlemini. Bu şekilde anlaştık. İşallah yarın girerler.

Şimdi bugün girseler bu kampanyadan faydalanamayacağım sanırım.

Faydalanırsın.

Son 30 gün içinde geçenler ve hat alanlar faydalanır diyor, ilgili maddeler.

Teşekkürler hocam.

• şu tarife koşullarını istediği zaman değiştirebilme olayı olmasa düşünmeden geçerim de
  • quote:

quote:

quote:

Valla adam sadece tc sini verin yeterli dedi kardeşimdi zaten. Verdim TC sini tamam hallederiz biz dedi. Bakalım.

Önce size şu gün, şu saatte geçişiniz yapılacaktır diye sms gelecek. O vakitte Vodafone sim kartını takacaksınız ve hat aktif olacak.
    Şimdiden bombardımana başlaması kötü, bir de hattı taşındıktan sonrasını düşünemiyorum.

Şu yeğen olayları (soy adı tutan, tutmayan) netleşseydi iyi olacaktı.

• Bekliyorum turkcellde boyle bişey yapsın. yapmıyor inatla yapmıyor sinir ediyo beni yeter artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Bekliyorum turkcellde boyle bişey yapsın. yapmıyor inatla yapmıyor sinir ediyo beni yeter artık.

BDK ve Rekabet Kurulu izin vermiyor.

Yapsa böyle bir şey, ne Avea kalır ne de Vodafone!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Önce size şu gün, şu saatte geçişiniz yapılacaktır diye sms gelecek. O vakitte Vodafone sim kartını takacaksınız ve hat aktif olacak.
    Şimdiden bombardımana başlaması kötü, bir de hattı taşındıktan sonrasını düşünemiyorum.

Şu yeğen olayları (soy adı tutan, tutmayan) netleşseydi iyi olacaktı.

Baştan bilsem sorardım. Ben direk kardeş olunca sormadım. Vodafone nin çoğu tarifesinde kütük numarası tutan 1. derece yakın gibi bir ibare var. Bunda da öyledir büyük ihtimalle.

• Merak edenler için.

26 yaşından küçük, sizin soyadınız ile aynı, aynı kütük e kayıtlı yiğeniniz olur. Kimlik fotokopisini istiyorlar. Benim bir yiğenim vardı. Onu kayıt ettirdim ama maalesef kara listedeymiş.
  • özgür genç tarifesine geçip 6 ay boyunca 20 tl yüklemeye 5000 sms veriyorlardı o kampanya bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

özgür genç tarifesine geçip 6 ay boyunca 20 tl yüklemeye 5000 sms veriyorlardı o kampanya bitmiş

bu kötü olmuş.

Katlayarak 100 lira olarak kullanamıyor muyuz ki acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

Merak edenler için.

26 yaşından küçük, sizin soyadınız ile aynı, aynı kütük e kayıtlı yiğeniniz olur. Kimlik fotokopisini istiyorlar. Benim bir yiğenim vardı. Onu kayıt ettirdim ama maalesef kara listedeymiş.

yaşın alt limiti kaç? sadece kimlik fotokopisi yetiyor mu?

• özgür genç tarifesine 6 ay boyunca 20 tl yüklemeye verilen hediye 5000 sms kampanyası bitmiş

• Uzun zamandır böyle bir tarife bekliyordum :) sonunda geldi :) yarın ilk isim bir vodafone bayiine uğrayıp Avea dan kurtulmak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberwolf06

Arkadaşlar şu anda müşteri hizmetleriyle görüştüm mevcut vodafone faturalı hatta sahip olan arkadaşlar hatlarını faturasız hatta çevirerek de paketi alabiliyorlarmış üstüne basa basa söyledim kesinlikle doğru yani ben şu anda telden başvurdum o şekilde yapıcam benim gibi yapacakların bilgisine

Ben de az önce arayıp sorum ; böyle bişey yok dediler. Mevcut aboneler hiçbir türlü yararlanamıyorlarmış tarifeden....
    Siz emin misiniz öyle dediklerinden?
  • Ben de bugün Turkcell'den geçtim.
    Fakat Vodafone'dan gelen bilgi mesajında "Özgür Genç tarifesine hoşgeldin" diye bir mesaj geldi.

Bir yanlışlık mı var yoksa ben mi yanlış anladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Bekliyorum turkcellde boyle bişey yapsın. yapmıyor inatla yapmıyor sinir ediyo beni yeter artık.

Yalniz degilsin numarami simdi tasiycam 3 ay bitmeden yaparsa isyan ederim vallahi :)

• quote:

Aynı olay banada oldu :)) bugun 4de işlem yaptım saat 8de

Yukleme sartı olmadan super fiyata konusturan Ozgur Genc tarifesine hosgeldin. 12.000'lik SMS paketi veya CepNet paketi satın alarak tum Vodafonelu`larla bedava konusabilirsin.

Diyr msjlar gelmeye başladı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

Merak edenler için.

yaşın alt limiti kaç? sadece kimlik fotokopisi yetiyor mu?

Alt limit 12

11,5 yaşındaki kızımı kabul etmediler. Kimlik fotokopisi yeterli
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.