Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugberk16

3 gün oldu taşıma işlemini yapalı hala taşınmadı hat.taşıyan arkadaşların ne kadar sürdü ?

bende taşınmasını bekliyorum 2 gün oldu hala tık yok bekliyoruz..
  • Arkadaşlar diyelim biz bu tarifeye abone olduk, yani ben sırf bu tarife için geçmeyi düşünüyorum vodafone'a, 2 ay sonra bu tarifenin kalkması gibi bir ihtimal var mı? Sonuçta kontör ile paketi alıyoruz, faturalı değil, taahhütlü değil. Vodafone'a geçtiğimizle kalmayalım sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Vodafone aboneleri ;
    Bu tarifeyi mevcut abonelere açılması isteğinizi mail atarsanız belki uyanırlar.Ben 2 hattım için az önce attım

Bende yazdım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Arkadaşlar diyelim biz bu tarifeye abone olduk, yani ben sırf bu tarife için geçmeyi düşünüyorum vodafone'a, 2 ay sonra bu tarifenin kalkması gibi bir ihtimal var mı? Sonuçta kontör ile paketi alıyoruz, faturalı değil, taahhütlü değil. Vodafone'a geçtiğimizle kalmayalım sonra?

Sıkıntı orada zaten.. Son maddeye bak..

Vodafone Komple Özgürlük Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar diyelim biz bu tarifeye abone olduk, yani ben sırf bu tarife için geçmeyi düşünüyorum vodafone'a, 2 ay sonra bu tarifenin kalkması gibi bir ihtimal var mı? Sonuçta kontör ile paketi alıyoruz, faturalı değil, taahhütlü değil. Vodafone'a geçtiğimizle kalmayalım sonra?

öle bişe olursa eski operatörüne dönersin. Parayla değil ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 18 Mart 2013; 23:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

öle bişe olursa eski operatörüne dönersin. Parayla değil ya

Onun icinde 3 ay geçmesi gerekli.. 3 ayda bir hat değiştirebiliyorsun..

• beyler bugün 40 tlye yeni vodafone hat aldım. akşama doğru freezona geçicektim ama sistem yoğun tekrar deneyin dedi. yarın okulda tekrar denicem. ve şunu merak ediyorum. hat aldığım için hediye bakiye olarak 20 tl verdi. ama normal bakiyede kayıtlı değil, hediye bakiyede kayıtlı. yani *123# yapınca 0 tl görünüyo ama *123#23# yapınca hediye 20 tl görünüyo. ben bu hediye parayla 19 tllik pakette kullanabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Orijinalden alıntı: wordstoxic

SIK SORULAN SORULARA CEVAP VERMEK İSTİYORUM. VODAFONE BAYİSİYİM

1. ÖZGÜR KOMPLE 26 YAŞ ALTI KULLANICILAR İÇİN. 87 YILINDAN SONRA DOĞANLAR (YAŞINIZ TUTMUYORSA SOYADINIZIN AYNI OLDUĞU 26 YAŞ ALTI BİRİNE TANIMLATABİLİRSİNİZ)

2. SÜPER KOMPLE TARİFESİ 26 YAŞ ÜSTÜ KULLANICILAR İÇİN.

3. BU 2 TARİFEDE FATURASIZ HATLARA ÖZEL. YANİ FATURALISI YOK

4. BU İKİ TARİFE İÇİNDE SON 1 AY İÇİNDE VODAFONE FATURASIZ HATTINA GEÇENLER YARARLANABİLİR. DAHA ESKİLER YARARLANAMAZ.

5. MÜMKÜNSE ARTIK GEÇMİŞ MESAJLARI OKUYARAK SORULAR SORUNUZ. KONUNUN BAŞINDAN BERİ OKUSANIZ AYNI SORUNUN CEVABI BİR ÜSTTE YAZIYOR. ALTTAKİ TEKRAR SORUYOR.

6. 500 DAKİKANIZ 1 ER DAKİKA PERİYOTLA DÜŞMEKTEDİR.

7. BAŞKA SORUSU OLAN VARSA YANITLAYABİLİRİM.

Tşkler öncelikle.

26 yaş üstüyüm kardeşimin adına tanımlatmak istiyorum. Kendisinin de benimle gelmesi gerekiyor mu bayiye? Yoksa direk TC sini vererek halledebiliyor muyuz

normalde tc si yeterli olabiliyor fakat bazı aboneler kişiyi görmek isteyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: connect201010

quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

6-7 yıldır kullandığım Turkcell hattımı bugün Vodafone'a taşıdım. Umarım üzmez bizi Vodafone.

hangi tarife

Konu başlığında yazan Freezone tarifesi.
    Hattı taşımak için belgeleri doldurdum, zaten açılması 4-5 gün sürecek açılınca mesaj atıp tarifeye kaydınızı yapabilirsiniz dediler.
  • quote:

quote:

quote:

1. ÖZGÜR KOMPLE 26 YAŞ ALTI KULLANICILAR İÇİN. 87 YILINDAN SONRA DOĞANLAR (YAŞINIZ TUTMUYORSA SOYADINIZIN AYNI OLDUĞU 26 YAŞ ALTI BİRİNE TANIMLATABİLİRSİNİZ)

4. BU İKİ TARİFE İÇİNDE SON 1 AY İÇİNDE VODAFONE FATURASIZ HATTINA GEÇENLER YARARLANABİLİR. DAHA ESKİLER YARARLANAMAZ.

5. MÜMKÜNSE ARTIK GEÇMİŞ MESAJLARI OKUYARAK SORULAR SORUNUZ. KONUNUN BAŞINDAN BERİ OKUSANIZ AYNI SORUNUN CEVABI BİR ÜSTTE YAZIYOR. ALTTAKİ TEKRAR SORUYOR.

Tşkler öncelikle.

26 yaş üstüyüm kardeşimin adına tanımlatmak istiyorum. Kendisinin de benimle gelmesi gerekiyor mu bayiye? Yoksa direk TC sini vererek halledebiliyor muyuz

normalde tc si yeterli olabiliyor fakat bazı aboneler kişiyi görmek isteyebilir.

hocam şu soruyu ayneb sana da soruyorum:

"beyler bugün 40 tlye yeni vodafone hat aldım. akşama doğru freezona geçicektim ama sistem yoğun tekrar deneyin dedi. yarın okulda tekrar denicem. ve şunu merak ediyorum. hat aldığım için hediye bakiye olarak 20 tl verdi. ama normal bakiyede kayıtlı değil, hediye bakiyede kayıtlı. yani *123# yapınca 0 tl görünüyo ama *123#23# yapınca hediye 20 tl görünüyo. ben bu hediye parayla 19 tllik pakette kullanabilir miyim ?"

bir de vodafonun bu kampanyayı iptal etmesi gibi bir ihtimal olabilir mi ?

• quote:

quote:

quote:

Tşkler öncelikle.

vodafone dan ayrılalı daha 15 gün oldu. geri dönsem yararlanırım değil mi bu kampanyadan? net bi cevap göremedim de...

• quote:

Orijinalden alıntı: acosan

quote:

Konuyu baştan sona kadar okudum ve hâlâ merak ettiğim hususlar var:

1. İnternet sınırsız mı, yani 1GB'tan sonra hız düşüp ilave ücret alınmıyor mu, yoksa kazıklanıyor muyuz?
    2. Herhangi bir süre taahhüt var mı?
    3. Eğer taahhüt yok ise ve de istedikleri zaman bunu sona erdirebileceklerine göre veya hizmetten memnun kalmaz isem şu an kullandığım Bimcel'e geri dönmem için Vodafone'da kalmam gereken bir süre var mı (90 gün gibi)

Teşekkürler

1.evet internet çekim alanı içindeki en yüksek seviyede verilir. paket aşımında haber verilir ve aynı hızda standart internet ücretlendirmesinden devam eder.
    2. faturasız hat olduğu için herhangi bir taahhüt söz konusu değildir. hesabınızda söz konusu ücret olmadığında yenileme işlemi yapılmaz ve size herhangi bir fatura kesilmesi söz konusu değildir.
    3. evet 90 günlük kalma mecburiyeti şuanda devam ediyor. size şöyle anlatayım vodafon kampanya hakkında herhangi bir değişim hakkını saklı tutar ama şöyle bir şey var 3-4 ay en kötü durumda bu koşullarda kullanırsınız.. zaten ondan sonra yapılan bir değişiklik olursa 90 gün dolduğu için zaten direkt başka hatlara geçmek gibi bir fırsatınız doğacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

quote:

Orijinalden alıntı: englishmuallim

quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Bu paketi kullanmak için Vodafone'dan Turkcell'e, Turkcell'den de tekrar Vodafone'a dönsem bir sorun olmaz değil mi?
    90 gün
    Vodafonedan turkcell e geçip hemen dönerseniz kabul edilmiyor.Geçiş yaptığınız hatta 90 gün kalmış olmanız gerekli.

yok böyle bir şey arkadaş numara taşımada herhangi bir süre kısıtlaması yok

90 gun olayı yeni hat alanlar için geçerli,vodafonun kampanyaya koydugu sart ise baska hatta gecip rekrar bana geri donersen yani 90 gunu tamamlamadan donersen sana koklatmam bu tarifeyi diyor bukadar basit

Nerde yaziyor o dediginiz madde, arastirdim ama bulamadim.sitede de yok. Link verir misiniz. Vodafone hattimi başka ooperatöre tasisam 90 gun mu beklemem gerekecek

• 19luk tarifeden yararlanmak için eşimin tc si yeterli olur mu..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

quote:

quote:

Tşkler öncelikle.

vodafone dan ayrılalı daha 15 gün oldu. geri dönsem yararlanırım değil mi bu kampanyadan? net bi cevap göremedim de...

yeni hattınızda 90 gün kalma zorunluluğu bulunmuyorsa hemen geçip kampanyadan yararlanabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Constantine34

Geçtik bakalım bugün evdeki 3 hat, inşallah avea'daki gibi çekmeme problemi yaşamayız. Ayrıca merak ettiğim şeyler var arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

Vodafone 3G İnternet çok kötü diyorlar doğru mudur ?
    Cep Kazan tarifesiyle birleştirme şansımız var mı acaba ?
    Hattımı bugün taşıdım birkaç güne açılacak bir sorun yaşar mıyım bu yüzden dolayı ? Yani 19'undan önce taşıma yaptığım için, çünkü 3 bayiye uğradım bütün vodafone yetkilileri 19'unda geçin tarife daha gözükmüyor filan tarzı şeyler söyledi.
    Numaramı değiştirme şansım var mı vodafone'a geçtikten sonra ?

kardeşim daha öncede defalarca söyledik. şuan sen herhangi tarifesiz faturasız bir hatta geçtin hattın açıldıktan sonra 7000 e mesaj atarak geçeceksin bu tarifeye. o zamana da 19 unu çok rahat geçer nasıl geçersiz bir durum olacak. keşke önceden yazılanları bir okusanız gözünüzü seveyim.

Okudum merak etmeyin, ayrıca taşıdım hattımıda fakat hiçbir Vodafone yetkilisi önermedi ondan dolayı rahatsız oldum hattın geçişinin yapıldığı ile ilgili bugün mesaj geldi. Siteden 30 günü okudum fakat yetkililer 19'undan sonra alalım diye ısrar etti hep ve 3 bayide böyle dedi ondan dolayı rahatsız oldum. Yoksa sitede yazanı bile söyledim dinletemedim. Bende ısrar edip geçmek istiyorum diyerek geçiş yaptım tarifeye bakalım belli olacak yarın.

Diğer sorularım hakkında fikriniz varsa ve bilgi verebilirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

quote:

quote:

Tşkler öncelikle.

hocam şu soruyu ayneb sana da soruyorum:

"beyler bugün 40 tlye yeni vodafone hat aldım. akşama doğru freezona geçicektim ama sistem yoğun tekrar deneyin dedi. yarın okulda tekrar denicem. ve şunu merak ediyorum. hat aldığım için hediye bakiye olarak 20 tl verdi. ama normal bakiyede kayıtlı değil, hediye bakiyede kayıtlı. yani *123# yapınca 0 tl görünüyo ama *123#23# yapınca hediye 20 tl görünüyo. ben bu hediye parayla 19 tllik pakette kullanabilir miyim ?"

bir de vodafonun bu kampanyayı iptal etmesi gibi bir ihtimal olabilir mi ?

bildiğim kadarı ile gsm operatörlerinden kampanya dahilinde alınan hediye süre, sms, internet veya katlanan ücret geri paraya çevrilemez.

• quote:

quote:

quote:

Geçtik bakalım bugün evdeki 3 hat, inşallah avea'daki gibi çekmeme problemi yaşamayız. Ayrıca merak ettiğim şeyler var arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

Vodafone 3G İnternet çok kötü diyorlar doğru mudur ?
    Cep Kazan tarifesiyle birleştirme şansımız var mı acaba ?
    Hattımı bugün taşıdım birkaç güne açılacak bir sorun yaşar mıyım bu yüzden dolayı ? Yani 19'undan önce taşıma yaptığım için, çünkü 3 bayiye uğradım bütün vodafone yetkilileri 19'unda geçin tarife daha gözükmüyor filan tarzı şeyler söyledi.
    Numaramı değiştirme şansım var mı vodafone'a geçtikten sonra ?

kardeşim daha öncede defalarca söyledik. şuan sen herhangi tarifesiz faturasız bir hatta geçtin hattın açıldıktan sonra 7000 e mesaj atarak geçeceksin bu tarifeye. o zamana da 19 unu çok rahat geçer nasıl geçersiz bir durum olacak. keşke önceden yazılanları bir okusanız gözünüzü seveyim.

Okudum merak etmeyin, ayrıca taşıdım hattımıda fakat hiçbir Vodafone yetkilisi önermedi ondan dolayı rahatsız oldum hattın geçişinin yapıldığı ile ilgili bugün mesaj geldi. Siteden 30 günü okudum fakat yetkililer 19'undan sonra alalım diye ısrar etti hep ve 3 bayide böyle dedi ondan dolayı rahatsız oldum. Yoksa sitede yazanı bile söyledim dinletemedim. Bende ısrar edip geçmek istiyorum diyerek geçiş yaptım tarifeye bakalım belli olacak yarın.

Diğer sorularım hakkında fikriniz varsa ve bilgi verebilirseniz sevinirim.

Kampanya 19 Mart 2013 ve 05 Nisan 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış ve hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Sizin 19 Mart tarihinde KOMPLE OZGUR yazarak 7000 e mesaj atmanız durumunda kampanya süresi dahilinde katılmış olacaksın.

• 10 yıllık turkcell abonesıydım ancak artık yeter !! =))) yarın hemen vodafone gecelım =) zaten hep demısımdır vodafone aralarında en ıyısı dıye =)))) 90 gun takılırız sonra turkcell yapar bır guzellık ona gecerız.. nasıl olsa numara aynı =)) bırazda bız oynayalım sunlarla =))
  • 11 yıllık turkcell hattımı bu kampanya için taşımayı planlıyorum turkcell 100 dk 100 sms 100mb bir arada versin 19 tl olsun onada razıyız ama yok beyfendiler fiyatları çok yüksek tutuyor.

sormak istediğim bir soru vr internette baktım göremedim bu kampanya ne kadar sürecek ? 1 sene 6 ay 3 ay ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.