Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mak74

Mevcut Vodafone faturasız hat kullananlar yararlanamıyor mu?

Hayır. Avea yıkılan paket e geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfb28

quote:

Orijinalden alıntı: mak74

Mevcut Vodafone faturasız hat kullananlar yararlanamıyor mu?

Hayır. Avea yıkılan paket e geç

Yahu bu ne ya bir oraya bir buraya ne olacak mevcut abonelerinizede yapsanız yazıklar olsun.
  • Arkadaşlar turkcell kullanıyorum ve hattımda tl var. Bunları vodafone'a geçirebiliyor muyuz? Akıbeti ne oluyor tllerin?

• quote:

Orijinalden alıntı: TnnTDragon

Arkadaşlar turkcell kullanıyorum ve hattımda tl var. Bunları vodafone'a geçirebiliyor muyuz? Akıbeti ne oluyor tllerin?

Kaç tl var

• quote:

quote:

Arkadaşlar turkcell kullanıyorum ve hattımda tl var. Bunları vodafone'a geçirebiliyor muyuz? Akıbeti ne oluyor tllerin?

Kaç tl var

22 tl var

• quote:

quote:

quote:

Kaç tl var

22 tl var

Hattını taşı sonra hangi hattan geçtüysen geçtiğin operatorun iletişim merkezine git banka bilgilerini ver 10 gun içinde hesabına yatırıolat

• arkadaşlar 2 saat önce bu kampanyaya geçtim ve nano sim kartı için hiçbir fark almıyoruz dediler.(ben turkcele 20 tl fark ödemiştim ) ücretlendirme 60 sn. bazlıdır dikkat yani 5 sn. alo nasılsın de kapat 1 dk. dan sayıyorlar. 26 yaş altı 12 yaş üstü aralığında herhangi birinin üzerine de kullanıcı olarak geçiş yapılabiliyor. 1 gb. internet bitince hız düşmüyor direk kontörden yiyiyor ve bitimine yakın mesaj geliyormuş. ne olursa olsun heryöne 1000 sms var 1 gb intertnet ve her yöne 500 dk. 19 tl her türlü alınır. konuşurken dediğim gibi 1 dakikayı tam olarak doldurmaya bakın yoksa 01:01 sn de 2 dk olarak yazar. alıcak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamsen -- 19 Mart 2013; 11:49:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamsen

arkadaşlar 2 saat önce bu kampanyaya geçtim ve nano sim kartı için hiçbir fark almıyoruz dediler.(ben turkcele 20 tl fark ödemiştim ) ücretlendirme 60 sn. bazlıdır dikkat yani 5 sn. alo nasılsın de kapat 1 dk. dan sayıyorlar. 26 yaş altı 12 yaş üstü aralığında herhangi birinin üzerine de kullanıcı olarak geçiş yapılabiliyor. 1 gb. internet bitince hız düşmüyor direk kontörden yiyiyor ve bitimine yakın mesaj geliyormuş. ne olursa olsun heryöne 100 sms var 1 gb intertnet ve her yöne 500 dk. 19 tl her türlü alınır. konuşurken dediğim gibi 1 dakikayı tam olarak doldurmaya bakın yoksa 01:01 sn de 2 dk olarak yazar. alıcak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

her yöne 100 sms mi?

• düzettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

quote:

arkadaşlar 2 saat önce bu kampanyaya geçtim ve nano sim kartı için hiçbir fark almıyoruz dediler.(ben turkcele 20 tl fark ödemiştim ) ücretlendirme 60 sn. bazlıdır dikkat yani 5 sn. alo nasılsın de kapat 1 dk. dan sayıyorlar. 26 yaş altı 12 yaş üstü aralığında herhangi birinin üzerine de kullanıcı olarak geçiş yapılabiliyor. 1 gb. internet bitince hız düşmüyor direk kontörden yiyiyor ve bitimine yakın mesaj geliyormuş. ne olursa olsun heryöne 100 sms var 1 gb intertnet ve her yöne 500 dk. 19 tl her türlü alınır. konuşurken dediğim gibi 1 dakikayı tam olarak doldurmaya bakın yoksa 01:01 sn de 2 dk olarak yazar. alıcak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

her yöne 100 sms mi?

bir 0 eksik atmış sanırım arkadaş

• quote:

düzettim

Paketi aldın mı alamıyorum ben hata veriyor

• hocam benimki türkcellden vodafona geçiş oldu. hat daha geçiş işlemlerini tamamlamadı yani.
  • Gecebilen var mı? Ben hata mesajı alıyorum.

• Vodafone hattımı Avea ya taşımak için dün başvurdum , geçiş işlemi tamamlanınca tekrar vodafone a dönüş yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free User -- 19 Mart 2013; 12:10:17 >
  • bugün arkadaşım numarasını taşıdı. geçiş 2 ila 6 gün arasında olur dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free User

Vodafone hattımı Avea ya taşımak için dün başvurdum , geçiş işlemi tamamlanınca tekrar vodafone a dönüş yapıcam

3 ay beklemeniz gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

Gecebilen var mı? Ben hata mesajı alıyorum.

+1905
  • SANIRIM SİSTEMDE SORUN VAR BENDE GEÇEMEDİM..
  • nmara taşımaya bayiden mi başvuru yapılıyor, siteden mi ? mhz arasak onlarda yapabiliyor mu ?

quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

quote:

Orijinalden alıntı: Free User

Vodafone hattımı Avea ya taşımak için dün başvurdum , geçiş işlemi tamamlanınca tekrar vodafone a dönüş yapıcam

3 ay beklemeniz gerek

abi mesajları okumuyor musunuz hiç ? o 3 ay sıfır hatlar için, sonrasında saatte 1 taşı yazıyor millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 19 Mart 2013; 13:02:57 >
  • 16.03.2013 tarihinde bimcell'den vodafone yaptığım taşıma başvurusuna 21.03.2013 tarihinde taşınacaktır diyebu gün(19.03.2013) mesaj geldi.Bimcell'i iki ay kullandım.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.