Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BENL!

bugün bi bayiye gittim bulunduğunuz operatörde 90 gün kalma şartı var dedi bu tarifeye geçmek için... hemen başka bayiye sordum öyle bi şart yok dedi hangisi doğru? kesin bilgi lazım vodadan taşıyalı 15 gün oldu geri dönebilir miyim ama bu tarife olacak...

ayni durum bendede var
    gecebiliyormuyum ?
    mart 1 de avea gecisim saglandi tekrar vodafone a gecip yararlanabiliyor muyum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

bugün bi bayiye gittim bulunduğunuz operatörde 90 gün kalma şartı var dedi bu tarifeye geçmek için... hemen başka bayiye sordum öyle bi şart yok dedi hangisi doğru? kesin bilgi lazım vodadan taşıyalı 15 gün oldu geri dönebilir miyim ama bu tarife olacak...

Benımde 17 gun oldu vodafondan taşıyalı must hizmetlerini aradım bulunduğunuz hatta 90 gün kalmalısınız dedi yani tırt

• quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

beyler kullandığım hat babamındı bendi üzerime aldım bu kampanyadan yararlanabilir miyim?

faydalanılamayacağını söylüyorlar. m.h. ve vodafone a sordum.
    40 tl alınıyor demi ?
    hat başka şahsa devredildiğinde kullanılan hat sıfır alınmış hat gibi olur diyorlar.(paketler vs gidiyor yani)
    ama bu kampanyadan faydalanamıyoruz!! saçmalık bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

nmara taşımaya bayiden mi başvuru yapılıyor, siteden mi ? mhz arasak onlarda yapabiliyor mu ?

quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

quote:

Orijinalden alıntı: Free User

Vodafone hattımı Avea ya taşımak için dün başvurdum , geçiş işlemi tamamlanınca tekrar vodafone a dönüş yapıcam

3 ay beklemeniz gerek

abi mesajları okumuyor musunuz hiç ? o 3 ay sıfır hatlar için, sonrasında saatte 1 taşı yazıyor millet.

Yeni alınan hatlar için bekleme söz konusu değil.

3 ay değil belki bir aydır ama kesin olarak geçtiğiniz hatta kalma süresi var.

Yoksa adamlar enayi mi kendi abonesine vermiyor iken başka hatta geçiş 1 gün sonra geri dönmeniz durumunda bu tarifeyi versin.Üzerinde sim kart ve abone merkezi masraflarıda binecek.

Hocam %100 emin misiniz 3 ay bekleme olmadığına? Ben şu anki hattımı 2 ay önce aldım, geçebilir miyim vodafone'a?

Bekleme olduğuna eminim ve 3 ay olduğunu biliyorum.Yinede isterseniz arayıp yeyit edin.Yanlış yönlendirmeyeyim.Ama arkadaş hiç bekleme yok demiş.Bekleme her harikarda var.

• 26 yaş olayı hattı sahibi içinmi yoksa hattı kullanan içinmi? orasını anlayamadım.
  • merhaba,

Bugün Vodfone bayisine gidip Turkcell den hattımı taşımak için başvurdum. Ama ancak 26 yaş altı için işlem yapabiliyorlarmış daha 26 yaş üstü paket için Vodofon dan mail gelmemiş. Turkcell in hizmet kalitesini arayacağım gibime geliyor. Hattımı faturalıdan kontorluye geçirmiştim Turkcell de 1 gün içersinde sonlandırıp mesaj attılar. Mevcut aboneleri için de iyi bir kampanyaları olsa kesinlikle uğraşmam Avea , Vodofone ile.

Dün akşam yeğenimi arayıp sordum. Çanakkale de okuyor. Vodofone kullanıyor. Nasıl memnun musum dedim. Yok dedi yarın gidip Turkcell in 19 TL paketine gececeğim, bizim evden çekmiyor çünkü dedi.Sanırım bukampanyalar sonlandığında kaybeden servis sağlayıcı olmayacak. Herkez bir nedenle rakip operatöre geçiyor çünkü.

sağlıcakla
  • vodefone'un 2gb-4gb gibi internet paketlerini kaldırıp, abonesini internet pakedinden sağmaya çalışması çok kurnazca
  • avea'dayım katlayan paket ( 20 TL yüklemeye 60 dakika her yöne , 30TL yüklemeye 90 Dakika her yöne veriyor) + 19 TL'lisine (avea içi 1000 dk + heryöne 1000 sms + 1 gb internet) alıyorum.

Vodafone'a mı geçsem.

• Vodafone a form gönderdim "mevcut vodafone lulara niye yok len" dedim. "Ben de istiyorum" dedim.
    Hepsi adam çekene kadar kıyak yapıyor sonra kazık atmaya bakıyor.
  • ya beyler sabahtan beri OZGUR KOMPLE yazıp 7000 a gönderiyorum. hatalı mesaj göndernizi diyo. napcıam anlamadım ? bugün başlamıyormuydu kampanya ?
  • e artık vodafone geçilir :)
  • siz öyle yazınca aklıma bu konuya atılmış şu efsane mesaj geldi

Orijinalden alıntı: designmHD

Vodafone a form gönderdim "mevcut vodafone lulara niye yok len" dedim. "Ben de istiyorum" dedim.
    Hepsi adam çekene kadar kıyak yapıyor sonra kazık atmaya bakıyor.

Orijinalden alıntı: abilgen

Avea hiç çekmiyo.
    Yani beni hiç çekmiyo.
    Geçen hafta Avealı olduğum halde aradım Müşteri Hizmetlerini , Beni Yıkılan pakete geçirin dedim!
    Yok olmaz dedi, Siz zaten avealısınız,
    biz size geçiriyoruz zaten dedi :)
    Öyle mi dedim, Yıkarım Lan yapacağını işi ve sonra Kendimi Vodafone Cep Merkezinde buldum.
    Vodafonlu oldum.
    Kaka Avea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Frisch -- 19 Mart 2013; 19:14:07 >

• Şimdi bu nasıl bir saçmalık, ben Vodafone'luyum ve bu paketten yararlanamıyorum, illa başka operatörden numara taşınması lazım. Aylardır Vodafone'a para ödüyorum ama bana bu pakedi sunmuyorlar akıllarınca ceza veriyorlar herhalde Vodafone'a daha erken geçtim diye. Benzer bir pakede 40 küsür lira ödüyorum, SAÇMALIK!..
  • Televizyonda gördüm hemen koştum bayiye vodafone süper bir kampanya yaptı
  • Bizim bayi de 26 yas altina yok oyle bisey dedi, rastgele bi faturali tarifeye gectim bende, yanlismi yaptim

• Nasıl yav. Mevcut vodafonelulara yok mu? Bunu yeni duyorum. Önce avea ya geçip sonra vodafone a geçsem olur mu ki?
  • Sistem hala hata mı veriyor paketi alan var mı arkadaşlar ?
  • Hala numara taşıma için bekliyorum.Eğer 22 sine kadar geçemezsem avea faturayı kesecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: makilli

Bizim bayi de 26 yas altina yok oyle bisey dedi, rastgele bi faturali tarifeye gectim bende, yanlismi yaptim

Bence yanlış yapmışsınız. Faturasiz hatta geçip 7000 e mesaj atarak kampanyaya dahil olabilirdiniz. Şu bayiler hic birseyden anlamiyor. Sizin icin yapacaklari sadece sizi faturasız bir hatta tasimak. Gerisini zaten siz mesaj atarak gerçekleştirecek siniz. İş bilmezlerin yuzunden bu sektor bu hale geldi. Dagda koyun güden adam geldi telefon bayisi oldu.

• Bu ülkede elinden bir iş gelmiyorsa ya telefoncu acacaksin ya da çiğ köfteci .....ganimet oldu heryer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaysu -- 19 Mart 2013; 20:09:37 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.