Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

nmara taşımaya bayiden mi başvuru yapılıyor, siteden mi ? mhz arasak onlarda yapabiliyor mu ?

quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

quote:

Orijinalden alıntı: Free User

Vodafone hattımı Avea ya taşımak için dün başvurdum , geçiş işlemi tamamlanınca tekrar vodafone a dönüş yapıcam

3 ay beklemeniz gerek

abi mesajları okumuyor musunuz hiç ? o 3 ay sıfır hatlar için, sonrasında saatte 1 taşı yazıyor millet.

Yeni alınan hatlar için bekleme söz konusu değil.

3 ay değil belki bir aydır ama kesin olarak geçtiğiniz hatta kalma süresi var.

Yoksa adamlar enayi mi kendi abonesine vermiyor iken başka hatta geçiş 1 gün sonra geri dönmeniz durumunda bu tarifeyi versin.Üzerinde sim kart ve abone merkezi masraflarıda binecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 19 Mart 2013; 13:36:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

nmara taşımaya bayiden mi başvuru yapılıyor, siteden mi ? mhz arasak onlarda yapabiliyor mu ?

quote:

quote:

Vodafone hattımı Avea ya taşımak için dün başvurdum , geçiş işlemi tamamlanınca tekrar vodafone a dönüş yapıcam

3 ay beklemeniz gerek

abi mesajları okumuyor musunuz hiç ? o 3 ay sıfır hatlar için, sonrasında saatte 1 taşı yazıyor millet.

Yoksa adamlar enayi mi kendi abonesine vermiyor iken başka hatta geçiş 1 gün sonra geri dönmeniz durumunda bu tarifeyi versin.Üzerinde sim kart ve abone merkezi masraflarıda binecek.

genelde tarife detaylarında bu tür biz özel madde varsa belirtiliyor, mesela son ... günde numarasını taşımamış olmak gibi. yoksa genel zorlayıcı bir kural yok bu konuda. bunun dışında her zaman taşırsınız

• bende iki tane vodafone faturalı genç avantaj ( 500 dk 5000 sms 30 TL) var ben geçebilir miyim acaba ? 1 yılı geçkin aynı operatör ve tarifedeyim yoksa avea ya mı geçecez ?
  • Bence sen dur orada Samet. Bu soruyu sorduğuna göre senin için 12 tl birşey ifade etmiyor.
  • Güzeeel...26 nisanda taahhütüm bitsin, Avea dan buna geçerim direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

quote:

quote:

3 ay beklemeniz gerek

Hocam %100 emin misiniz 3 ay bekleme olmadığına? Ben şu anki hattımı 2 ay önce aldım, geçebilir miyim vodafone'a?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de diyelim taşıdık hattı. Şu anki kullandığımız internettir smstir dakikadır sıfırlanıyor mu?

Taşıma sırasında 5 gün hat kapalı mı oluyor, yoksa avea'da devam mı ediyorum o sırada? ( hattım avea )

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

Bir de diyelim taşıdık hattı. Şu anki kullandığımız internettir smstir dakikadır sıfırlanıyor mu?

Taşıma sırasında 5 gün hat kapalı mı oluyor, yoksa avea'da devam mı ediyorum o sırada? ( hattım avea )

Hocam taşıma için başvurunca yeni kart veriyorlar. Bu kartı cüzdana koyun kalsın. Geçiş olacağı zaman sizin kullandığınız hatta mesaj geliyor. Şu saatte geçiş olacaktır diye. O saatlerde hattınız kapanıyor zaten bakarsınız, vodafone hattı takıyorsunuz kullanıma açılmış oluyor. Dakikadır sms tir paket kapsamındaki süreler silinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Bir de diyelim taşıdık hattı. Şu anki kullandığımız internettir smstir dakikadır sıfırlanıyor mu?

Hocam taşıma için başvurunca yeni kart veriyorlar. Bu kartı cüzdana koyun kalsın. Geçiş olacağı zaman sizin kullandığınız hatta mesaj geliyor. Şu saatte geçiş olacaktır diye. O saatlerde hattınız kapanıyor zaten bakarsınız, vodafone hattı takıyorsunuz kullanıma açılmış oluyor. Dakikadır sms tir paket kapsamındaki süreler silinir.

Teşekkürler peki bir üstteki sorum hakkında bilginiz var mı? 2 ay oldu avea hattımı alalı, geçebilir miyim vodafone'a?

• Hattı az önce taşıdım, aveaya iyi oldu bu;
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Teşekkürler peki bir üstteki sorum hakkında bilginiz var mı? 2 ay oldu avea hattımı alalı, geçebilir miyim vodafone'a?

Arkadaş oluyor demiş ama ben araştırdığım kadarıyla ilk hat açılışlarında 3 ay bekleme şartı var. Daha sonra istediğiniz kadar ordan oraya geçin sıkıntı yok
    Detaylı bilgi için buradan araştırabilirsiniz..

http://www.btk.gov.tr/tuketici/sss/sss.php?kategori=M

• NUMARA TAŞINABİLİRLİĞİ UYGULAMA SÜRECİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

http://www.numaratasima.gov.tr/files/nt.pdf

Tüm merak ettiğiniz soruların cevapları burada arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

16.03.2013 tarihinde bimcell'den vodafone yaptığım taşıma başvurusuna 21.03.2013 tarihinde taşınacaktır diyebu gün(19.03.2013) mesaj geldi.Bimcell'i iki ay kullandım.

bende aynı şekilde aynı gün başvurdum ama hala msj gelmedi
  • arkadaşlar referansla taşıma yapabilen oldu mu benim taşıma başvurusu yaptığım bayii referans kabul etmiyor dedi 23 tllik pakete geçiş yaptırdık siz de durum ne ?
  • "Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniye"

Kampanyalı ya yapıştır 1 dk lık konturu
  • Taahhut var mi? Varsa kac yil?

• beyler kullandığım hat babamındı bendi üzerime aldım bu kampanyadan yararlanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Güzeeel...26 nisanda taahhütüm bitsin, Avea dan buna geçerim direk

Son gun 5 Nisan

• bugün bi bayiye gittim bulunduğunuz operatörde 90 gün kalma şartı var dedi bu tarifeye geçmek için... hemen başka bayiye sordum öyle bi şart yok dedi hangisi doğru? kesin bilgi lazım vodadan taşıyalı 15 gün oldu geri dönebilir miyim ama bu tarife olacak...

• Tam bugün gidip Turkcell kazığından (250dk+250mb=41 TL) avea yıkılan pakete geçecektim ki avea çekim konusunda kötü olmasına rağmen, tam zamanında vodafonun bu kampanyası geldi gidip bu akşam hemen geçiş yapayım. Süper oldu valla. Sadece dikkat edemedim bu 23 TL'lik vadofone faturalı hat için mi faturasız mı?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.