Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lgndkgn

beyler bugün 40 tlye yeni vodafone hat aldım. akşama doğru freezona geçicektim ama sistem yoğun tekrar deneyin dedi. yarın okulda tekrar denicem. ve şunu merak ediyorum. hat aldığım için hediye bakiye olarak 20 tl verdi. ama normal bakiyede kayıtlı değil, hediye bakiyede kayıtlı. yani *123# yapınca 0 tl görünüyo ama *123#23# yapınca hediye 20 tl görünüyo. ben bu hediye parayla 19 tllik pakette kullanabilir miyim ?

büyük ihtimalle kullanamaycaksınız.
    avea'da aynısı başıma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucklerjr

11 yıllık turkcell hattımı bu kampanya için taşımayı planlıyorum turkcell 100 dk 100 sms 100mb bir arada versin 19 tl olsun onada razıyız ama yok beyfendiler fiyatları çok yüksek tutuyor.

sormak istediğim bir soru vr internette baktım göremedim bu kampanya ne kadar sürecek ? 1 sene 6 ay 3 ay ?

şuanda kampanya hakkında belirtilmiş bir süre yok. Kampanyada değişim hakkını vodafone elinde tutmaktadır. şunu söyleyebilirim 3 aylık dilimde herhangi bir değişim çok düşük bir ihtimaldedir. 3 aydan sonrada zaten istediğiniz operatöre geçebilme hakkına sahip oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKys

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Arkadaşlar diyelim biz bu tarifeye abone olduk, yani ben sırf bu tarife için geçmeyi düşünüyorum vodafone'a, 2 ay sonra bu tarifenin kalkması gibi bir ihtimal var mı? Sonuçta kontör ile paketi alıyoruz, faturalı değil, taahhütlü değil. Vodafone'a geçtiğimizle kalmayalım sonra?

Sıkıntı orada zaten.. Son maddeye bak..

Vodafone Komple Özgürlük Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

O cümleyi 2 ay sonra pakete zam yapmak için değil de prosedür icabı yazıyorlar ki zaten yazmalılar. En az 1 sene bu paket kalır bence.

Ben de hattımı taşıdım bakalım göreceğiz.

• hiç dikkat ettiniz mi ? 1 gb internet 3g olarak mı veriliyor yoksa başka bi seçenek mi ? 500 mb 3g sonrası 2g gibi olabilir mi. sormadan geçiş yaptık ama bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: la bu ne la

quote:

quote:

Arkadaşlar diyelim biz bu tarifeye abone olduk, yani ben sırf bu tarife için geçmeyi düşünüyorum vodafone'a, 2 ay sonra bu tarifenin kalkması gibi bir ihtimal var mı? Sonuçta kontör ile paketi alıyoruz, faturalı değil, taahhütlü değil. Vodafone'a geçtiğimizle kalmayalım sonra?

Vodafone Komple Özgürlük Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

O cümleyi 2 ay sonra pakete zam yapmak için değil de prosedür icabı yazıyorlar ki zaten yazmalılar. En az 1 sene bu paket kalır bence.

15 tl.ye 500 dk. Olan tarifede;yıl sonuna kadar sabit fiyat garantisi, gibi bişey yazıyor ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aveadayım
    30tl
    500dk
    2gb internet limitsiz
    2000 sms

bu tarifeden daha iyisi çıkmadan operator değişmem

2gb bile 10 günde bitiyo
    sınırsız diye idare ediyorum
  • Saat kaçtan sonra paketi.alabileceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: jakess

aveadayım
    30tl
    500dk
    2gb internet limitsiz
    2000 sms

2gb bile 10 günde bitiyo

Hangi tarife bahsettiğiniz ? Faturalı mı bide . Link varsa verir misiniz fiyat makuş geldi:)

• Arkadaşlar bu üç ay olayı nedir. İlk defa duyuyorum. Sanırım bu sadece hattı yeni alanları kapsıyor. Ben 15 senelik hattımı 2 ay önce Bimcell'e taşımıştım. Şimdi
    Vodafona taşımak için başvurdum. Henüz mesaj gelmedi ama 90 gün kısıtlama olduğunu zannetmiyorum.
  • bu tarifelere ne zaman geçiş yapabiliriz? 19 marta giriş yaptık. mesaj attım fakat hatalı işlem yaptınız diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

bu tarifelere ne zaman geçiş yapabiliriz? 19 marta giriş yaptık. mesaj attım fakat hatalı işlem yaptınız diyor.

Beklemedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: la bu ne la

quote:

quote:

Orası öyle ama en azından 6 ay sabit fiyat ve kampanyanın devamlılığı garantisini vermeleri gerekti..

• Blackberry kullanıyorum. Kontur yukledığımde 20 tlye yakın bis paketine gidiyor sinir olmaya başladım. Böyle bir tarife yapmak istiyorum bende baska turlu sadece net paketı olmuyor
  • 19 MARTTA GEÇERLİ DEĞİLMİYDI NEDEN HATA MESAJI VERİYOR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

öle bişe olursa eski operatörüne dönersin. Parayla değil ya

Onun icinde 3 ay geçmesi gerekli.. 3 ayda bir hat değiştirebiliyorsun..

ertesi gün bile dönebirlisiniz, numara taşımada ilk abonelik hariç bekleme olmaz,

• Arkadaşlar bilgisi olan varsa konuyla ilgili fikrini söylerse sevinirim.2 yıl önce türkcell cihaz kampanyasına 2 yıl tahaüt vererek abone olmuştum. cihaz kampanyam 13 Nisan da bitiyor ancak bu kampanyada 5 nisan da bitiyor. ben son gün başvursam ancak tahütname süremden (3-4 gün önce)önce geçersem ne gibi yaptırımlar olabilir fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 19 Mart 2013; 9:47:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myCo76

quote:

Orijinalden alıntı: jakess

aveadayım
    30tl
    500dk
    2gb internet limitsiz
    2000 sms

2gb bile 10 günde bitiyo

Hangi tarife bahsettiğiniz ? Faturalı mı bide . Link varsa verir misiniz fiyat makuş geldi:)

adini unuttum da abone alimina kapandi bu tarife :)

• kampanya detayları burdahttp://www.vodafonefreezone.com/Article.aspx?PageID=226&PageName=komple-ozgurluk-paketi

10yıldır turkcell kullanıyorum.Hiç taşımadım numaramı turkcellin ben yaptım paketini 250turkcell+250heryöne 19tl +1500sms 6tl 500mb net 6tl bu paketini kullanıyorum 12liralık fark için sizde buna geçmek değer mi??? vodafone nu bilmiyorum.Turkcellin servislerine falan alıştım herşeyini biliyorum artık :) ne dersiniz geçsem mi ki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkaan06

kampanya detayları burdahttp://www.vodafonefreezone.com/Article.aspx?PageID=226&PageName=komple-ozgurluk-paketi

10yıldır turkcell kullanıyorum.Hiç taşımadım numaramı turkcellin ben yaptım paketini 250turkcell+250heryöne 19tl +1500sms 6tl 500mb net 6tl bu paketini kullanıyorum 12liralık fark için sizde buna geçmek değer mi??? vodafone nu bilmiyorum.Turkcellin servislerine falan alıştım herşeyini biliyorum artık :) ne dersiniz geçsem mi ki :D

Turkcell geçirince güzel

• Mevcut Vodafone faturasız hat kullananlar yararlanamıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.