Bildirim
Vodafone 5g (5. sayfa)
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Usta umarım internet sınırsızdır 🤣🤣 Bide cihaz ne?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xiaomi mi 10T telefon ile hız testi yapılmış ..
Şimdi daha güçlü ve hızlı , iphone 12 max , pro veya samsung S21 plus , ultra 5g li telefon ile bi de hiz testi yapabilen varmı , kimbilir onda hız kaç çıkar ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 25 Ağustos 2021; 20:12:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
On numara Hızlar var. Hadi hayırlı olsun bakalım.
Gelişmeleri bekliyoruz.
Ping ve jitter 4g icin bile yüksek denebilir, buyuk olasılıkla frekans oyunları ile cakma 5g veriyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha iyi çıkmaz. Bu cihazın üstüne ancak IP12 Pro Max ve Sony 1/5 II ve III çıkabilir.
Bir Cell Mapper kaydı alsaydınız keşke hocam. Hız şahane bu arada.
Çok güzel hızlar hayırlısı olsun limitsiz tarifede 5 G yi bekliyoruz 5 G li telefon alma planindayim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hizlar guzel ama sanirim biz bu hizlar 5g gelince goremeyecegiz vodafone de
Niye göremeyelim ki dostum, sağlam yatırımla görebiliriz
-
saglam yatirim suan icin sadece turkcell de var diye biliyorum ben bir kac turkcell calisani ile konustum 5g icin surekli calismalarimiz var dedi bana
Allah C.C dışında kimse bilemez kimin daha iyi olacağını, süpriz olur, firma batar vs. olasılıklar var, ama turkcell'in tahtını devirecek bir operatör olur umarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X