Şimdi Ara

vodafone 5gb kampanya yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet malesef vodafone 3g mobil modem ve aylık 5gb kampanyasından modem ve aylık 5gb paketini alarak abone oldum.Malesef diyorum çünkü kampanyanın adı 5gb olmasına rağmen bu sabah gelen mesajı aynen kopyalıyorum...

AYLIK 4.5 GB LIK PAKETINIZIN KULLANIM HAKKINI ASTIGINIZDAN DONEM SONUNA KADAR HER 100 MB ICIN 5 TL UCRETLENDIRILECEKSINIZ.

Bu ne demek oluyor vodafone???

5gb kota var diye ay sonuna göre ayarlıyorum ona göre kullanıyorum.Vodafone kampanya adı 5gb ama alıp kullanırsan 4.5 gb..

Kampanyanın adı da 4.5 olsa ona göre kullanırız.18 ay taahhüt imzaladığıma bin pişman oldum.Çekip çekmeme ve kota işlemesi konusuna hiç girmeyeceğim..

Telsim döneminden kalma ucuz ayak oyunlarını UCUZ VODAFONE da yapıyor malesef..

Bu kampyadan veya vodafone'dan 3g mobil modem alacak arkadaşlar bir kez daha düşünsün derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erk44 -- 29 Kasım 2009; 8:25:45 >

• müşteri hizmetleriyle bi görüşseniz veya mail atın şikayetvara yazın, böyle saçmalık olmaz bi yanlışlık olmalı, hakkınızı arayın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

müşteri hizmetleriyle bi görüşseniz veya mail atın şikayetvara yazın, böyle saçmalık olmaz bi yanlışlık olmalı, hakkınızı arayın hocam
    5gb kota 30 günlük yani 1 aylık kotadır.bu pakete abone olduğunuz günden o ayda kalan gün sayısına göre orantılı bir kota verilir.size de 4.5 gb kota verilmiş.bunu aldığınız yerde söylemeleri gerekiyordu.bir daha ki ay normal olarak 5gb kota verilecek.

bu paket olarak satılan tüm hizmetlerde geçerlidir.
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

Geçmiş olsun
    çok geç doğru söylemiş ilk ay banada öyle oldu söylemediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piece de Resistance

çok geç doğru söylemiş ilk ay banada öyle oldu söylemediler

Alıntıları Göster
    Bilgi Eksikliğinden Kaynaklanmış....

Size Bilgisinin Verilmesi Gerekirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vodafone silver

Bilgi Eksikliğinden Kaynaklanmış....

Size Bilgisinin Verilmesi Gerekirdi...

Alıntıları Göster
    bu faturalı hat kullanımı ile ilgili eğitim verilmeli gerçekten çoğu insanın bilmediği çok şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

bu faturalı hat kullanımı ile ilgili eğitim verilmeli gerçekten çoğu insanın bilmediği çok şey var.

Alıntıları Göster
    ilk ay faturada gelcek kotayı geçmesen bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

ilk ay faturada gelcek kotayı geçmesen bile

Alıntıları Göster
    Hemen M.H ara ve konuyu yazili mail at ne oldugunu tarih ve gelen mesaj saatini ayrintili yaz muhakkak bir cozum vardir yada sen hakikaten kotayi astin ne diyeyim ama burdan pesin hukum vermemek gerekir.Belki senin belkide Vodafone'un sucu yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Hemen M.H ara ve konuyu yazili mail at ne oldugunu tarih ve gelen mesaj saatini ayrintili yaz muhakkak bir cozum vardir yada sen hakikaten kotayi astin ne diyeyim ama burdan pesin hukum vermemek gerekir.Belki senin belkide Vodafone'un sucu yok...

Alıntıları Göster
    merhaba bildiğim kadarıyla kotanız upload ve download birlikte oluyor dolayısıyla sadece 5gb download mümkün değil ,sanırım bunla ilgili bir durum var.tabi satış aşamasında verilen eksik bilgiden kaynaklanıyor.Kardeşim bana 5gb download dediniz niye böyle oldu deyip iptal isteme hakkınız mevcut en nihayetinde mağaza müdürü muhattabınız olup bir şekilde çözüm önericektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: canaltinel

merhaba bildiğim kadarıyla kotanız upload ve download birlikte oluyor dolayısıyla sadece 5gb download mümkün değil ,sanırım bunla ilgili bir durum var.tabi satış aşamasında verilen eksik bilgiden kaynaklanıyor.Kardeşim bana 5gb download dediniz niye böyle oldu deyip iptal isteme hakkınız mevcut en nihayetinde mağaza müdürü muhattabınız olup bir şekilde çözüm önericektir.

Alıntıları Göster
    upload + download toplam 5gb kotadır. Buna da dikkat ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

upload + download toplam 5gb kotadır. Buna da dikkat ediniz.

Alıntıları Göster
    Özellikle ...akşamları ....bağlantı hızı ..Mb ..kb...değil...bitlere düştü.!!!!!!

Bırakın indirmeyi filan .... sıradan bir web sayfası açmak için dakikalarca bekleniliyor...

Kullanıcı sayısı artıyor....altyapı aynı....sanırım 3 ay sonra ...Bir web sitesini akşam tıklayacaz...sabaha açılacak...!!!!!

Ayrıca :

-45 TL sabit ücret diyor....limiti aşmadım ...52 TL geldi...!!!!!!!
    -Sabit DNS kabul etmiyor ..o ''Harika'' modem ..You Tube a filan giremiyorsunuz...
    -Modemi aldınız ..diyelim...başka bir yerdeki pc ye taktınız...Upload işlemi nedeniyle ..limit ''UÇUYOR'' 10 dakikada 300-400 mb gidiyor...Siz de dehşetle izliyorsunuz.!!! Bunu yapmayın....eşe dosta hava atmak için ...Dersiniz çok pahalıya gelir.!!!

Olmuyor Vodafone TR ....Sen bu işi beceremiyorsun...!!!! 1 koy 1000 al ...Olmaz.!!!!!!Biraz bakacaksın teknik altyapıya.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimhun -- 2 Aralık 2009; 12:28:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selimhun
    Özellikle ...akşamları ....bağlantı hızı ..Mb ..kb...değil...bitlere düştü.!!!!!!
    Bırakın indirmeyi filan .... sıradan bir web sayfası açmak için dakikalarca bekleniliyor...
    Kullanıcı sayısı artıyor....altyapı aynı....sanırım 3 ay sonra ...Bir web sitesini akşam tıklayacaz...sabaha açılacak...!!!!!
    Ayrıca :
    -Sabit DNS kabul etmiyor ..o ''Harika'' modem ..You Tube a filan giremiyorsunuz...
    -Modemi aldınız ..diyelim...başka bir yerdeki pc ye taktınız...Upload işlemi nedeniyle ..limit ''UÇUYOR'' 10 dakikada 300-400 mb gidiyor...Siz de dehşetle izliyorsunuz.!!! Bunu yapmayın....eşe dosta hava atmak için ...Dersiniz çok pahalıya gelir.!!!
    Olmuyor Vodafone TR ....Sen bu işi beceremiyorsun...!!!! 1 koy 1000 al ...Olmaz.!!!!!!Biraz bakacaksın teknik altyapıya.....

ya şaka gibisiniz gerçekten tek siz kullanıyorsuz sanki başka kimse kullanmadığından bilmiyor neyin ne olduğunu.
    geçtiğimiz günlerde akşam 19.30'da test yapıp koymuştum foruma
    http://forum.donanimhaber.com/m_35922470/mpage_1//tm.htm#35986071
    siz şimdi kalkmış akşamları bitlere düşüyor diyorsunuz.
    45 tl sabit ücret ama yeni bir hat aldıysanız hattınızın ilk açılış vergilerinin olduğunu bilmeniz gerekir.o yüzden 52 tl gelmiştir.
    youtube'ye sorunsuz bir şekilde giriliyor.bakın sizin için girdim ve ss aldım.
    http://img37.imageshack.us/img37/9262/gkselyoutube.png
    yine başka pc'ye takınca 300-400 mb harcıyor demişsiniz o da doğru değil.şöyle doğru olabilir.taktığınız pc'de windows otomatik güncelleştirmeler veya antivirüs güncelleştirmeleri otomatik olarak açık ise güncelleme yaptığından kota yer.bende yeni netbook aldım ilk taktığımda da dahil olmak üzere hiç böyle bir problemle karşılaşmadım.şimdi bir masaüstüne takıyorum bir netbook'a takıyorum hç böyle 10 dakikada 300 mb kota harcadığını görmedim.

kendi yaptığımız yanlışlar veya bilmediğimiz şeyler yüzünden ortaya çıkan sorunları vodafone'a atmak ne kadar doğru?

• çok geç sen modemimi değiştirdin?
  • quote:

çok geç sen modemimi değiştirdin?

aynı modem mustafa.hatta aynısından 1 tane daha var elimde daha açılmamş
    3 aylık 1gb hediye bitti kullandığım modemde.
    şimdi normal olarak kullanıyorum.o yüzden hız 1mbps ile sınırlı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

quote:

Alıntıları Göster
    3.6lık modemimle bir test daha.şimdi yaptım.
    http://www.speedtest.net/result/640059522.png

• quote:

quote:

Ayrıca :

ya şaka gibisiniz gerçekten tek siz kullanıyorsuz sanki başka kimse kullanmadığından bilmiyor neyin ne olduğunu.
    45 tl sabit ücret ama yeni bir hat aldıysanız hattınızın ilk açılış vergilerinin olduğunu bilmeniz gerekir.o yüzden 52 tl gelmiştir.
    yine başka pc'ye takınca 300-400 mb harcıyor demişsiniz o da doğru değil.şöyle doğru olabilir.taktığınız pc'de windows otomatik güncelleştirmeler veya antivirüs güncelleştirmeleri otomatik olarak açık ise güncelleme yaptığından kota yer.bende yeni netbook aldım ilk taktığımda da dahil olmak üzere hiç böyle bir problemle karşılaşmadım.şimdi bir masaüstüne takıyorum bir netbook'a takıyorum hç böyle 10 dakikada 300 mb kota harcadığını görmedim.

kendi yaptığımız yanlışlar veya bilmediğimiz şeyler yüzünden ortaya çıkan sorunları vodafone'a atmak ne kadar doğru?

Ben vodafone modem in olumlu yönlerini de defalarca yazdım ...

-Hızı 10 larca defa ölçtüm 1.25 mb ın üzerinde dowload hızı görmedim...Buralara 7.2 mb hız koyanlar da var. Ben Vodafone dan aldığım reklam malzemelerini yayınlamıyorum.....Vodafone binasında yapılan testler de beni ilgilendirmiyor.Ben kendi aldığım değerlere göre konuşuyorum.
    -İlk açılış ....son kapanış anlamam ...45 TL ...dendi.....45 TL alınır...!!!!
    -Ben DNS kabul etmiyor dedim.....Kimseden You Tube a girdiğinin belgesini istemedim...Başka tür anonim surf araçları kullanarak da girmek mümkün....O nedenle ''uzmansan'' DNS kabul ediyor / ettiriyorum der ...anlatırsın ....Tamam....Cahilim ..ben derim... Ya da ''Vodafone olarak üzgünüz ...Etmiyor'' dersin .( Zaten Vodafone da üzgünüz ..etmiyor ...diyor)
    -Diğer bilgisayarda ne oldu bilemem....Ama çok hızlı hacim tüketti.....Yaşadığımı yazdım....
    -Bu arada ..durup duruken ...5 GB limitinizin tümü kullanılmıştır ....uyarısı da çıkıyor....daha 800 mb kullanım varken ...Ona ..sorun değil...teknik neden ..diyoruz...

Ben Vodafone modemin ticaretini yapmıyorum...Kullanıcıyım ..Yaşadıklarımı yazıyorum..Bu işin ticaretini yapanlar değil de kullananların deneyimlerini görmek isteriz...

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca :

Ben vodafone modem in olumlu yönlerini de defalarca yazdım ...

-Hızı 10 larca defa ölçtüm 1.25 mb ın üzerinde dowload hızı görmedim...Buralara 7.2 mb hız koyanlar da var. Ben Vodafone dan aldığım reklam malzemelerini yayınlamıyorum.....Vodafone binasında yapılan testler de beni ilgilendirmiyor.Ben kendi aldığım değerlere göre konuşuyorum.
    -İlk açılış ....son kapanış anlamam ...45 TL ...dendi.....45 TL alınır...!!!!
    -Ben DNS kabul etmiyor dedim.....Kimseden You Tube a girdiğinin belgesini istemedim...Başka tür anonim surf araçları kullanarak da girmek mümkün....O nedenle ''uzmansan'' DNS kabul ediyor / ettiriyorum der ...anlatırsın ....Tamam....Cahilim ..ben derim... Ya da ''Vodafone olarak üzgünüz ...Etmiyor'' dersin .( Zaten Vodafone da üzgünüz ..etmiyor ...diyor)
    -Diğer bilgisayarda ne oldu bilemem....Ama çok hızlı hacim tüketti.....Yaşadığımı yazdım....
    -Bu arada ..durup duruken ...5 GB limitinizin tümü kullanılmıştır ....uyarısı da çıkıyor....daha 800 mb kullanım varken ...Ona ..sorun değil...teknik neden ..diyoruz...

Ben Vodafone modemin ticaretini yapmıyorum...Kullanıcıyım ..Yaşadıklarımı yazıyorum..Bu işin ticaretini yapanlar değil de kullananların deneyimlerini görmek isteriz...

Alıntıları Göster
    ben de ticaretini yapmıyorum kullanıcıyım.elimde fazladan olan bir modem satıyorsam hemen vodafone çalışanı mı oluyorum.
    forumda adsl ve sabit hattı kapatıp 3g'ye geçtiğimi ve geçiş sürecindeki tüm detayları anlattığım bir konuda açmıştım daha önce.
    ben de vodafone'dan aldığım testleri veya vodafone binasında yaptığım testleri koymuyorum kendi testlerimi koyuyorum ayrıca vodafone binasının nerede olduğunu da bilmem.

biz de kullanıcıyız ve deneyimlerimizi ve bildiklerimizi yazıyoruz.siz nasıl görüşlerinizi abarta abarta yazıyorsanız bizde görüşlerimizi yazarız hemde kanıtlarıyla.

artık vodafone hakkında doğru birşey söylemeye korkuyorum hemen "vodafone çalışanı" damgası yemekten.
    ben hiçbir zaman gizli saklı bir şey söylemedim ve yapmadım,herşeyim açık ve bilenler zaten biliyor vodafone çalışanı olmadığımı.

• quote:

quote:

gitti gidiyorda satışları var bu siyah 7,2 mbps destekli mobil modemlerin acaba ordanmı aldın diye bir sorayım dedim ama sen aynı modemi kullanıyormuşsun :)
  • quote:

quote:

quote:

gitti gidiyorda satışları var bu siyah 7,2 mbps destekli mobil modemlerin acaba ordanmı aldın diye bir sorayım dedim ama sen aynı modemi kullanıyormuşsun :)

Alıntıları Göster
    http://www.speedtest.net/result/641584890.png

İşte Vodafone İnternet in bağlantı hızı...!!!!!!

Şimdi test yaptım 5.4 MB ....yazanlara selam olsun..!!!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.