Şimdi Ara

Vodafone 6 ay maksimum hız (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
14.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncel fiyatların değişmesine son 7 gün bilginize arkadaslar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017'den beri Vodafone kullanıyorum. En son bi tarifeye geçirdiler ilk 3 ay bedava dediler 16 mbs şu an aldığım maks 2.5 bi de çağrı merkezindeki arkadaş pakete geçirmemiş beni onay verdiğim halde 2 ayda bedava olan faturayı ödettiler. Şu an caymak istiyorum 900 tl cayma çıkartıyorlar vodafone taahhütlü paketlerinden uzak durun elinizi kolunuzu bağlıyorlar.
  • Ozcan.babacan kullanıcısına yanıt
    Pm'den adresi yollasam kaç mb hızı kaç liraya verebileceğinizi öğrenebilir miyim? Akşam telefonla arayıp rahatsız etmek istemedim.
  • GrandeX G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamıs oldugunuz sorun için gercekten üzgünüm fakat ben sadece fiber altyapı olan binalara hizmet verebiliyorum. Sizlere Türktelekom altyapısı üzerinden anladığım kadarıyla adsl olarak hizmet sağlıyoruz. Sizleri arayan arkadasımız kampanyayı sunmadan önce muhtemelen destekleyip desteklemediğine bakmadan işlem yapmıs ve sonrasında sizlerden onay almasına rağmen devam etmemiş.Muhtemelen etmiş olsaydı da 2.5 mbps den yukarı hız alamayacaksınız sonucta altyapı tek altyapıdan oluşmaktadır.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam yollayın adresinizi kontrol edeyim.

• Güncel fiyatların değişmesine son 4 gün arkadaslar.

• Güncel fiyatların değişmesine son 3 gün arkadaslar.

• Son 2 gün arkadaslar

• Geçiş yapmak isteyenler için fiyatlarımızda zam olmasına son 24 saat arkadaslar!!!

• Kampanyalarımız 01.03.2020 tarihinde zam olacagı net olarak acıklandı.

• Günceldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozcan.babacan

Günceldir.
    Bize verilen hg255s model çöp router'ı başka model ile değiştirme şansımız var mı? 5ghz bandında kullanırken çok sorun yaşatıyor.
  • Müşteri hizmetleri tarafından arıza kaydı bırakıp gelen teknik ekiple görüşüp ellerinde Zte modem varsa değiştirebilirsiniz.

• Ozcan.babacan kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Şuan TTnet yalın 16mbps kullanıcısıyım. 55 lira ödüyorum fakat taahhüt süresinin sonuna geldik. Hattın kapasitesi 14mbps İstanbul Bahçelievler. Bana uygun bir kampanya paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece fiber kampanyalara hakimim sadece fiber olan altyapı ile ilgili işlem yapabiliyorum hocam

• Merhaba,

Sol fiber altyapısı kullanıyorum. Superonline'ın uyguladığı CGNat yüzünden pinglerde dalgalanmalar oluyor.
    Müşteri hizmetleri ile görüşüp ip havuzundan kendimi çıkarabildim fakat 4-5 ay sonra yine girebiliyor.

Vodafone'da durum nedir? Gerçek ip verebiliyor musunuz yoksa ortak ip havuzuna mı yönlendiriyorsunuz?

Teşekkürler,
  • dr.pupa kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Cgnat uygulamıyoruz gerçek ip veriyoruz fakat dalgalanmalar ip havuzundan cıkınca gercekten düzeliyor mu sonucta aynı altyapı ve aynı modem üzerinden hizmet alacaksınız.Sorun yaşamanızı istemeyiz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.