Bildirim
Vodafone 6 ay maksimum hız (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Şu an yaptığım hız testi beyfendi. Üyeliğim 100 mpbs ve YouTube den video açamıyorum -
Ekran görüntüsü alıp atarmısınız link acılmıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Dısarıdayım eve geçince bende tekrar atarım
siz nerde oturuyosunuz? gerçi forumdaki konulara bakarsak çoğu kişide bu sorun var. hepimiz aynı bölgede olamayız. -
Ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum
Ayrıca hız testlerini modem yanında ve tüm cihazlardan cıkıs yapıp baglantı hızınızı bölmeden yapıyorsunuz dimi
-
kablo ile bağlıyım. öğlen hatta ve hatta 2 yıldır aynı cihazlar açık değişen hiçbişey yok, sabah öğlen ve gece 95mbit alıyorum akşam 8-12 arası son 10 gündür 10mbit. geçtiğimiz pazartesi arıza kaydı oluşturmuştum, onu da oluşturmamışlar az önce aradığımda öğrendim bunuda. yeni arıza kaydı oluşturup kayıt numarasını aldım bakalım ne zaman geri dönüşü olacak. -
Bahçeşehir
Arkadaslar yanlıs anlamayın ama ben hiçbir sıkıntı yaşamıyorum 8 ve 12 arası da olması ayrıca ilginç bir olay herkes aynı sıkıntıyı yaşamaması daha ilginç inşallah bu sorunlarda bir gün son bulucak yarın özellikle 8 ve 12 arasında hız testleri yapıp her saat basında paylaşacağım
Hocam merhaba
Halihazirda vodafone kullanicisiyim, 50mbps sinirsiz pakete 160 lira oduyorum. Bu iste bir yanlislik mi var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adsl veya vdsl olarak mı hizmet alıyorsunuz eger fiber ise kesinlikle bir yanlıslık var müşteri hizmetleri ile iletişime kesinlikle geçmelisiniz.
aynı semtte yaşıyoruz ama sorunun sadece burda oldugunu sanmıyorum diğer 2 konuda en az 20 kişi var aynı problemi yaşayan. -
-
Taahutlu paket indirim yapamiyoruz, paket degisikligi yapamiyoruz cayarsaniz 800 lira odersiniz cevabi aldim. O gerginlikle de hafif kalayladim, sinirim gecince ozur dilemeye aradim, ayni kisiye baglanilamiyormus, insallah basimiza is almayiz. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun olacagını sanmıyorum fakat Vodafone yanımda uygulamasını indirip paket ayrıntınızı görüntüleyebilirsiniz 0546 520 0542 den bana da ulaşabilirsiniz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X