Şimdi Ara

Vodafone 64kb Simkart Şarj Sorunu Yaşayanlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
750
Cevap
10
Favori
51.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harungs1905

İtiraf ediyorum benim telefonumu uzaylılar hediye etti.Dalga mı geçiyorsunuz gece bekleme modunda % 8 şarzım gitti sevinirken?Benimkine hiç bakmadım ama gecede en fazla %3-4 filan şarz yiyordur herhalde.

Kimseye yalan borcum yok, Vodafonla bi alıp veremediğimde yok ama sizinki artık boyut atlamış fanboyluk olmuş. Bekleme modunda 24 saat gitmeyen şarj turkcell'e geçince 2 günde %40 gitti. Tek farkeden de ben değilim herkeste var bu sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 2 Ağustos 2014; 14:25:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

quote:

İtiraf ediyorum benim telefonumu uzaylılar hediye etti.Dalga mı geçiyorsunuz gece bekleme modunda % 8 şarzım gitti sevinirken?Benimkine hiç bakmadım ama gecede en fazla %3-4 filan şarz yiyordur herhalde.

Kimseye yalan borcum yok, Vodafonla bi alıp veremediğimde yok ama sizinki artık boyut atlamış fanboyluk olmuş. Bekleme modunda 24 saat gitmeyen şarj turkcell'e geçince 2 günde %40 gitti. Tek farkeden de ben değilim herkeste var bu sorun.

Boşver hocam o istediği kadar sorun yok desin yaşayanlar ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şarj sömürme olayı her telefonda olmuyor yalnız.

Nokia Lumia 520 : Şarj sömürüyor.
    Sony Xperia Tipo : Şarj normal.
    GM Discovery : Şarj normal.
    Lenovo A850 : Şarj normal.

Bunlar benim denediğim telefonlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Bu şarj sömürme olayı her telefonda olmuyor yalnız.

Nokia Lumia 520 : Şarj sömürüyor.
    Sony Xperia Tipo : Şarj normal.
    GM Discovery : Şarj normal.
    Lenovo A850 : Şarj normal.

Bunlar benim denediğim telefonlar.

S4 mini s3 mini ve galaxy wonder bunlarda da sömürü yor ama turkcell le bir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

quote:

1 ay boyunca hayal gördüm heralde, hergün telefonu şarja taktım, kullanmadığım halde en çok 24 saat gitti şarjı. Şimdi 2 gün oldu ve %50si bile bitmedi. Telefon Lumia 525. Önceden turkcellde 4 gün gittiği bile olmuştu şarjın, ama vodafonla 1 ay 24 saati geçemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 ay boyunca hayal gördüm heralde, hergün telefonu şarja taktım, kullanmadığım halde en çok 24 saat gitti şarjı. Şimdi 2 gün oldu ve %50si bile bitmedi.

Yani bariz sorun var vodafonede

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1 ay boyunca hayal gördüm heralde, hergün telefonu şarja taktım, kullanmadığım halde en çok 24 saat gitti şarjı. Şimdi 2 gün oldu ve %50si bile bitmedi.

Vodafone 64kb Simkart Şarj Sorunu Yaşayanlar

Turkcell e geçtim ve şarj sürem telefon iPhone 5 kullanım 3G açık donanimhaber, Facebook, whatsapp internet radyosu otobüs de falan açıyorum bunun dışında wifi ile kullanım mevcut

Evet vodafone da 1 hafta durdum ve şebeke sorunu ısınma şarj sorunu sorun üstüne sorun yaşadım müşteri hizmetlerini arıyorum ararken şebeke sorunu yaşıyorum bunları yaşadığım yer Ankara merkez ilk okuduğum da bende olmaz falan demiştim ama insanın başına gelince anlıyor vodafone daki aynı ücrete Turkcell e geçtim.

Vodafone bazı yerlerde iyi olabilir ama Ankara gibi bir yerde sorun yaşıyorsam bunun suçlusu kusura bakmasınlar ama benim telefonum değildir

Sorun yaşayan arkadaslara şimdiden kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsaLhsN -- 4 Ağustos 2014; 1:14:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: unsaLhsN

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Turkcell e geçtim ve şarj sürem telefon iPhone 5 kullanım 3G açık donanimhaber, Facebook, whatsapp internet radyosu otobüs de falan açıyorum bunun dışında wifi ile kullanım mevcut

Evet vodafone da 1 hafta durdum ve şebeke sorunu ısınma şarj sorunu sorun üstüne sorun yaşadım müşteri hizmetlerini arıyorum ararken şebeke sorunu yaşıyorum bunları yaşadığım yer Ankara merkez ilk okuduğum da bende olmaz falan demiştim ama insanın başına gelince anlıyor vodafone daki aynı ücrete Turkcell e geçtim.

Vodafone bazı yerlerde iyi olabilir ama Ankara gibi bir yerde sorun yaşıyorsam bunun suçlusu kusura bakmasınlar ama benim telefonum değildir

Sorun yaşayan arkadaslara şimdiden kolay gelsin

Buda sorun yok vodafone diyenlere kapak olsun yer ankara

• Gördüğüm kadarıyla en çok şarj sorununu iPhone ve Nokia Lumia kullanıcıları yaşamış ilginç.

• Valla benim telefonun İphone 5 S eşiminki benim emektar Samsung S 3 mini ikisinde de hattan dolayı bir sorun yaşamadık.Oyun oynayınca şarzlar 24 saatte bitiyor ama hiç oyun ve interneti açmazsam benim telefonumla 3 günü gördüm.Hatta şu anki değerimi paylaşayım Bekleme 1 Gün 14 saat,Kullanım 5 saat 16 Dakika kalan şarz % 31.Dünden beri gündüz wifii hep açık akşamları genelde kapalı.3 G aktif ama Hücresel veriyi hiç açmadım
  • Alın bu da resmi
  • quote:

Valla benim telefonun İphone 5 S eşiminki benim emektar Samsung S 3 mini ikisinde de hattan dolayı bir sorun yaşamadık.Oyun oynayınca şarzlar 24 saatte bitiyor ama hiç oyun ve interneti açmazsam benim telefonumla 3 günü gördüm.Hatta şu anki değerimi paylaşayım Bekleme 1 Gün 14 saat,Kullanım 5 saat 16 Dakika kalan şarz % 31.Dünden beri gündüz wifii hep açık akşamları genelde kapalı.3 G aktif ama Hücresel veriyi hiç açmadım

Hocam siz neyi kanıtlamak icin çalışıyorsunuz daha

• Yer mevkii olarak da değişiyor olabilir sizin orada bir sıkıntı yoktur belki de bende yaşadığım sorunu yazdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemede 20 saati göremiyorlarmışya hani.Şarz konusunda en kötü durumdaki İphone'un Vodafone'la aktif kullanımında bile böyle bir durumun olmadığını ya ortada bir yalan olduğunu ya da telefonlarınızda bir sorun olduğunu fotoğrafla kanıtladığımı düşünüyorum.Kanıtlamaya çalışmak değil bizzat kanıt ortada.

Edit : Yalan söylemiş pozisyonuna düşmek istemem 3 G aktif değilmiş şuan telefonumda şimdi açtım önümüzdeki hafta onunla da ilgili bir paylaşımda bulunurum şarz durumunu gösteren.Bu akşam şarza takarım ama yarın pazar olduğu için çok aktif kullanmam telefonumu diye düşündüğüm için çarşamba-perşembe filan bir paylaşımda daha bulunurum 3 G aktifken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harungs1905 -- 2 Ağustos 2014; 15:40:21 >
  • unsaLhsN kullanıcısına yanıt
    Böyle deyin canımı isteyin amenna ama öyle heryerde ve herkeste aynı sorun varmış gibi yansıtılıyor o canımı sıktı.Yalnız bu kadar çabadan sonra Vodafone bana ulaşıp bir plaket vermezse vallahi hatrım kalacak :)
  • quote:

Beklemede 20 saati göremiyorlarmışya hani.Şarz konusunda en kötü durumdaki İphone'un Vodafone'la aktif kullanımında bile böyle bir durumun olmadığını ya ortada bir yalan olduğunu ya da telefonlarınızda bir sorun olduğunu fotoğrafla kanıtladığımı düşünüyorum.Kanıtlamaya çalışmak değil bizzat kanıt ortada.

Geçmiş sayfalara bakarsan Turkcellde 4 gün şarj gittiğinin fotosunu koymuştum. Aynı şekilde vodafonla 1 gün gittiğini de koydum ve her telefonda aynı sonucu vermediğini de söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 2 Ağustos 2014; 15:38:22 >
  • quote:

Böyle deyin canımı isteyin amenna ama öyle heryerde ve herkeste aynı sorun varmış gibi yansıtılıyor o canımı sıktı.Yalnız bu kadar çabadan sonra Vodafone bana ulaşıp bir plaket vermezse vallahi hatrım kalacak :)

Bu olayı burada herkes kabul ediyor nedense vodafone müşteri hizmetleri kabul etmiyor yürürken bile şebeke arar mı bir hat evde odadan odaya şebeke sinyalleri değişiyor (; valla vodafone size dönüş yapıp sizene bizim sorunumuzdan deyip hattı iptal etmezse iyi bir şey (;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Turkcelldeyken telefonun şarj grafiği :) Şimdi aynı şekilde telefon beklemedeyken elimi bile sürmüyorum 3g wifi arka plan verileri herşey kapalı, 24 saati aşamadım. Hâla alakası yok diyen var mı bunu görüpte. 4 gün ya 4 gün. 1 gün nerde 4 gün nerde. 1 haftam kaldı, turkcellin transfer tarifesinden yararlanmak için 1 hafta daha sabrediyorum bu rezalete.

Bu mesajdan bahsediyorsan Windows Phone'ndan pek anlama ama sanırım burada operatörü gösteren veyahut 4 günlük kullanımı gösteren bir durum yok.2 günlük kullanımı ve tahmini 2 gün daha kullanılabileceğini gösteren bir durum var.Yanlış mı görüyorum?Art niyetsiz bir şekilde aynı kullanımla Vodafone'la bundan daha az şarz gittiğini nasıl ispatlayabilirsin?

• Hat taşımadan 1 gün önce onun da resmini almıştım. Kesinlikle arka planda herşey kapalı 1 günü zaten hiç çıkaramadım. Ayrıca neden yalan söyliyim ? 19TLye heryöne 1000dk + 1gb internet almak varken neden 500dk + 1gb alıyım ? Keşke birer tane de bitmek üzereyken çekseydim belki o zaman inanırdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 2 Ağustos 2014; 15:51:53 >
  • Beyler harungs olayı çözmüş. Burada 7 sayfa boyunca hepimiz yalan söyledik. Hepimiz aptalız, cahiliz. Harungs bunu bizim yüzümüze vurdu. Tebrikler arkadaş. Bir tek sen fark ettin vodafone'un şarj yediği yalanını.

Te Allahım...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.