Şimdi Ara

Vodafone 64kb Simkart Şarj Sorunu Yaşayanlar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
10
Favori
51.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kemal Ali

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu olay telefondan telefona değişiyor.En çok da şarjı çabuk biten iphone tarzı telefonlarda belli oluyor sanırım.Ben eskiden xperia sola kullanıyordum, 1320mah bataryası vardı.Cidden aveaya geçince şarj farkını görmüştüm.Fakat şuan lg g2 kullanıyorum.3000mah bataryadan dolayı mıdır nedir hiç fark etmedim bu durumu.

Samsung telefonlardada az bitiyor sarj siz lg G2 de birde turkcell hat ile deneyin sarj süresi dahada uzayacak mi

Malesef şimdiye kadar hiç turkcell kullanmadım.15 gündür filan vodafonedayım.Telefon 8 aylık.8 aydır da aveadaydım.Şuan bir fark hissetmiyorum ben.Turkcellle avea arasında şarj farkı da yok diye biliyorum.

Ben farkı hissettiğim zaman xperia sola kullanıyordum.Yaklaşık 1,5 sene öncesiydi.Belki bir şeyler değişmiştir bilmiyorum veya büyük bataryalı bir telefon kullandığımdandır.Fakat cidden şuan bir fark hissetmiyorum.

Avea bende kullandım ama ondada şarj çabuk bitiyordu ama turkcell geçince sarj iyi gidiyor bence turkcell hat bul dene farkı anlayacaksin

http://forum.donanimhaber.com/m_41691539/tm.htm

Hocam bu konuda en iyi avea dayanmış şarj olarak.Çevremde turkcell kullanan tek arkadaşım var o da şehir dışında şimdi.Deneme şansım yok yani.

Kişisel olarak da ilk defa sizden duyuyorum aveada şarj sıkıntısı olduğunu.

Turkcell göre az gidiyor çekmiyor birde avea baz istasyonu aradığında sanırım az gidiyordu

Valla çevremdeki herkes ben de dahil şarjdan memnundu aveada.Tarifeler de gayet uygundu.Yalnız çekmeme konusunda bezdirmişti beni.Evde ve okulun içinde çekmedikten sonra neye yarar.Bir telefonun asıl amacı konuşmaktır zaten.

• Avea da konusma esnasinda ki sarj tuketimi vodafone ve turkcell e gore fazladir arkadas onu kastediyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moto G aldım.2 haftadır kafayı yiyordum.Geceden sabaha % 8-10 şarj gidiyordu.Yapmadığım denemediğim şey kalmamıştı.Battery Drain programı ile her %1 lik dilimin ne kadar sürede gittiğini tespit ettim.Kullanmadığım zamanlarda her 35 ile 45 dakika arası %1 gittiğini farkettim.Sonunda buldum.

VODAFONE 3G ŞARJI SÖMÜRÜYOR.

Telfonu 2G ye aldım.Sabah kalktığımda %2 gittiğini gördüm.Yanlış anlaşılmasın mobil veri kapalı.3G modu yerine 2G moduna aldım.Dün gecenin ss lerini aldım 2G de.Bu gece 3G nin testini yapıp ss lerini koyacağım buraya.Tarifem süper olmasa hemen değiştireceğim ama hangi operatör 1000+1000+1000 tarifesini 19 tlye verir.Telefonu 2G de kullanıyorum.İnternet lazım olunca 3G ye alıyorum.
  • İşte 2G 3G sarj kullanım farkı.

Vodafone 64kb Simkart Şarj Sorunu Yaşayanlar Vodafone 64kb Simkart Şarj Sorunu Yaşayanlar

Gece 1 den sonraki saatlerde telefonu hic kullanmadim.Beklemedeydi.2G de 5 saatte %2 giderken.3G de 5 saatte %5 gidiyor.2G de 2,5 saat civarında %1 dilim sarjdan boşalıyor. 3G de 40-45 dakikada bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 23 Eylül 2014; 7:32:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Vodafone a geçtim geçmez olaydım. Yatmadan önce telefonu %100 şarj edip bıraktım. Sabah kalktıgımda şarjın %75 e düştüğünü görünce delirdim resmen. Daha numaramı taşıyali 2gün olmasına rağmen vodafone dan soğudum. Nette biraz araştırma yaptım çoğu kullanıcıda bu sorun mevcut. Sormak istediğim numara taşımak için kaç ay beklememiz gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Vodafone a geçtim geçmez olaydım. Yatmadan önce telefonu %100 şarj edip bıraktım. Sabah kalktıgımda şarjın %75 e düştüğünü görünce delirdim resmen. Daha numaramı taşıyali 2gün olmasına rağmen vodafone dan soğudum. Nette biraz araştırma yaptım çoğu kullanıcıda bu sorun mevcut. Sormak istediğim numara taşımak için kaç ay beklememiz gerekiyor?

Hemen bugün taşıma için başvuru yapabilirsiniz. Bir süresi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Vodafone a geçtim geçmez olaydım. Yatmadan önce telefonu %100 şarj edip bıraktım. Sabah kalktıgımda şarjın %75 e düştüğünü görünce delirdim resmen. Daha numaramı taşıyali 2gün olmasına rağmen vodafone dan soğudum. Nette biraz araştırma yaptım çoğu kullanıcıda bu sorun mevcut. Sormak istediğim numara taşımak için kaç ay beklememiz gerekiyor?

Anladım. Peki hiç bir çözümü yok mu bu sorunun? Tek çare numara taşımak mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Anladım. Peki hiç bir çözümü yok mu bu sorunun? Tek çare numara taşımak mi?

Telefondan telefona değişiyor bu şarj olayı. Maalesef çözümü yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

İşte 2G 3G sarj kullanım farkı.

Vodafone 64kb Simkart Şarj Sorunu Yaşayanlar Vodafone 64kb Simkart Şarj Sorunu Yaşayanlar

Gece 1 den sonraki saatlerde telefonu hic kullanmadim.Beklemedeydi.2G de 5 saatte %2 giderken.3G de 5 saatte %5 gidiyor.2G de 2,5 saat civarında %1 dilim sarjdan boşalıyor. 3G de 40-45 dakikada bir.

3g zaten sarji somuren bir sey.bunu hangi operatorde deneseniz hemen hemen ayni sonucu alirsiniz.birde yattiginiz yerde 3g 2g cekim farki varmi onuda gormek lazim

• Telefonum Moto G. Turkcell'den vodafone a geçtim, bir haftadır da kullanıyorum. İkinci hat olarak da Turkcell takılı. Geçiş sonrası batarya performansımda herhangi bir değişiklik olmadı. Önceden ne kadar gidiyorsa şimdi de o kadar gidiyor. Belki kullanılan bölge ile alakalı durum vardır.
  • Bilgilendirme

Bundan sonra mesaj yazanlar bulunduğu şehirde yazarsa

• Sony Z kullanıyorum turkcel kullanırken şarjım mukemmel gıdıyodu,avea geçtım takır takır azalıyo şarj. benım gıbı yaşayan varmı bu problemı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

İşte 2G 3G sarj kullanım farkı.

3g zaten sarji somuren bir sey.bunu hangi operatorde deneseniz hemen hemen ayni sonucu alirsiniz.birde yattiginiz yerde 3g 2g cekim farki varmi onuda gormek lazim

Dün turkcell e geçtim. 3g de şarjda hic problem yok. Vodafone evde 3g ye alınca 5,6 baz istasyonuna bağlanırken.(8 olduğunu bile gördüm.) Turkcell genelde 1 bazen 2 istasyon kullanıyor.Bence şarjı sömüren de bu kadar fazla istasyona bağlanması 3g de vodafone onun.2g de vodafone da 1 veya 2 istasyona bağlanıyor ve şarj normale dönüyordu.
    3 gde vodafone 35-50 dk arası yüzde 1 düşerken. Turkcell 3g de 3,4 saatte yüzde 1 düşüyor. Kullanmadığım zamanlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bilgilendirme

Bundan sonra mesaj yazanlar bulunduğu şehirde yazarsa

İstanbul.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Bağlandığı baz istasyonlarına nasıl bakıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

Bağlandığı baz istasyonlarına nasıl bakıyorsunuz?

GSM Signal monitör uygulaması var markette. Sinyal gücünü ve hangi baz istasyonuna baglandiginizi gösteriyor. Mesala uygulamayı açın arka planda çalışsın. 1 saat sonra falan bakin 2g de 3g de istege gore kaç baz istasyonuna baglanmis veya o an bağlanıyor görebiliyorsunuz.

• Arkadaşlar dün sabah itibariyle turkcellden vodafone red clasic extra tarifesine geçiş yaptım ancak telefon vodafone simi taktığım andan itibaren şarjı emmeye başladı. Telefon htc one x. Bulunduğum yer şuanlık samsun.

Bi kaç gün daha gözlemleyip duruma göre karar verecem. Eğer tekrar turkcelle geri dönmek istersem nasıl bir cayma bedeli öderim ne kadar bi fatura öderim bu konu hakkında bilgisi olan varmı ve eğer geri dönmeye karar verirsem turkcelle gidip numara taşıma talebinden başka yapmam gereken bişey varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyn__ -- 4 Ekim 2014; 2:49:02 >
  • noyn__ kullanıcısına yanıt
    Telefonu 2g ye alın. Bu sorun 3g de iken oluyor.Sim kart 64 KB mı.

• quote:

Evet 64 kb. Gece 3.30 da yatarken %81 şarj vardı. Saat 10.51 itibariyle %37 şarj var sadece 3g açıktı telefonda ve durum ortada. Bayram sonuna kadar bekleyip turkcelle geri geçmeyi düşünüyorum inşallah fazla bi cayma bedeli ödemem

• quote:

Orijinalden alıntı: noyn__

quote:

Evet 64 kb. Gece 3.30 da yatarken %81 şarj vardı. Saat 10.51 itibariyle %37 şarj var sadece 3g açıktı telefonda ve durum ortada. Bayram sonuna kadar bekleyip turkcelle geri geçmeyi düşünüyorum inşallah fazla bi cayma bedeli ödemem

Cayma bedeli olarak sadece aldığınız indirimi ödersiniz. Diyelim tarife 50 TL taahhüt karşılığı 35 oldu. Siz aradaki 15 tlyi ödersiniz. Atıyorum 3 ay kullandınız hattı. 3x15=45 olur.
    Bu şarj sorunu sadece 3g de var. 2g de kullanırım internet lazım olunca 3g yi açarım diyorsanız problem olmaz. Birde 32 KB kartlarda sorun olmuyor galiba. Belki kartı 32 yapabilirsiniz bayiden. Tabi onunda garantisi yok.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.