Şimdi Ara

Vodafone 750DK 250SMS 7GB 27TL-BİTTİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
7
Favori
31.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3g

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadaglilar

Vodafone 7 gb yeter bana diyenler icin fiyat iyi. Fakat hediye int bekleyen varsa avcunu yalar. Turkcel mesela 6gb paket aldiginzda uygulamalariyla en az 4veya 5 gb hediye ediyor. Vodafone gunahini vermez
    Vodafone 750DK 250SMS 7GB 27TL-BİTTİ

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Peki Vodafone bekleme süresi 4g'de mi daha uzun yoksa 3g'de mi ?

• Baytilki B kullanıcısına yanıt
    4g de daha az gidiyor be im sabaha kadar yuzde 2 3 iniyor.

sabaha kadar sadece 4g şebekesine bağlıyken mi yoksa 4g mobil veri açıkken mi bu şekilde gidiyor ?

• Bu son 30 gun olayi tam vodafone yalisir sekilde olmus. Turkcell 90 gun diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baytilki B kullanıcısına yanıt
    4gye bagli kapali veri.

• Vodafone bu paketle iyi ekmek yedi ha

• 20 eylüle kadar vodafone a geçiş yapıp bu tarifeye katılırsak devamlı bu şartlar geçerli oluyor mu? Yani örneğin 3 ay sonra paket ücretinin 39 tl olmayacağına yönelik bir garanti var mı?

• Aman diyim vodafone ne paket yaparsa yapsın geçmeyin geçtim pişmanım yada bulunduğunuz yerde çekim nasıl onları iyi araştırın .
  • Arkadaşlar lütfen geyik yapmayalım. Forumun konu başlığı; Vodafone 750DK 250SMS 7GB 27TL abuk sabuk konuları başka yerde yapın.
  • cblack42 C kullanıcısına yanıt
    Ekonomimiz sıkıntıya girmedigi surece zam olmuyor dolar fırlarsa zam oluyor maalesf. En kötü 12 ay yapmazlar bence zam
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    3gb 27 tl 4gb 32tlden satıyorlardı uzun zamandır. O fiyatlarla vf gecilmez ama bu fiyata gecilir diyor herkes. Tt ve tcellde olup yeni abone olsun dıye gelenler de buna gecıyor
  • Daha ince 6 nci ayda zam yaptigi icin guven kaybetmis vodafone. Bayiye sordum 3 ay sonrada yapabilirler dedi. Sözlesmede yazmasi lazim 1 yil sabit kampanya fiyati diye. Fakat guven ve kalitenin onemi yok demek ki. Onemli olan abone kapma. Bende vodafone da var turkcellde fakat aralarinda kalite olarak en az 10 yil var. Anlatilmaz yasanir

• karadaglilar kullanıcısına yanıt
    faturasız oldugu ıcın garantisi yok. Diger operatörlerdede zam oluyor tamamen ülkenin gidisatı ile alakalı.
    Turkcelle yeni gelen abineye 90 dun zaman tanitlen bu 30 gun zaman taniyor. Burdan zaten 1 - 0

HD görüşme diye tabir ettiğiniz VoLTE teknolojisi TT'da da halihazırda bulunmakta.

• akanzii A kullanıcısına yanıt
    Sadece faturalılarda var, ki hem Vosafone hemde Turkcell'in VoLTe'sine kıyasla tam bir fiyasko.

Hani onlarda ki VoLTe ise TT'da ki ne.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet sadece faturalılarda var ne yazık ki. Hocam Vodafone ve Turkcell'e kıyasla fiyasko demişsiniz. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ? Hem zamanında üç operatörü de kullandım. Daha bu hafta aşırı fiyatlar nedeniyle Turkcell'den TT'a geçtim. Şimdilik herhangi bir problemim yok. Tüm özellikleri de gayet güzel çalışıyor. Şu anlık benim için tam bir F/P operatörü. Bölgesel olarak değişim gösterebildiğinden kıyaslama yapmak pek doğru olmaz.

• akanzii A kullanıcısına yanıt
    Maalesef fiyasko uc bes cihaz disinda destek vermiyorlar. Ve cok basarili degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.