Şimdi Ara

Vodafone 750DK 250SMS 7GB 27TL-BİTTİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
7
Favori
31.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam destek konusunda haklısınız. Ancak onunda bir çözümü var, OİM'den tüketici şikayetleri kısmından gerekli ss'ler ile birlikte kayıt açınca sizin telefonunuzu sisteme geçici başka bir telefon olarak kayıt edip VoLTE özelliğini kullanmanıza imkan veriyor. Benim telefonu da desteklemiyor gözüküyordu dediklerimi yaptım şu anda kullanabiliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim fikrim.tovbeler olsun gecmeyin bu tarifeye yani vodafone gecmeyin derim
    Cekiyor gibi gorunup.cekmeyen tek operator sanirsam
    O yizden 34 tl verip gncturkcell gecin 7gb +3gb sosyal medyada veriyor
    Bjrakin vodafoneu ciddiyim.cok kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kampanya bu ay sonuna kadar uzatılırsa geçiş yapacağım.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    1000 dakika 1000 sms 4 gb internet 15 TL'ye kullanıyorum vodafone'de faturalı.

1000 dakika 1000 sms 8 gb internet 25 TL'ye kullanıyorum türk telekom'da faturalı.
  • Benim icin Telekoma verilecek en yuksek fatura 25 tl falan olabilir maksimum. 30 tl odeyeceksem vodafone. 40 tl odeyeceksem turkcell kullanirim. 23tl olan tarifeyi 47 tl yapmaya kalkti vasat telekom. 6gblik tarife. Ayni tarife turkcellde 39 tl. Haliyle kabul etmedim. Ben de 27 tlye buna gecirdim ablamin hattini. Zaten cogunlukla evde her turlu isini gorur.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Vodafone ekstra indirimli herhalde..

Hattımı iptal ettircem dedim ine ine bu pakete indi.

Evimde zaten süperbox kullanıyorum aslında telefona takıp sınırsızca kullanabilirdim ama o hattın açık olması önemliydi kabul ettim.
    Kasım'da deniyim bende o hâlde. 1mb bile kullanmıyorum, haybeye 35 lira veriyorum.

Vallahi faturasıza geçecem deyin zorlayın geçirin felan deyin baya iniyorlar telekom gibi bunlar da geçende mesaj gelmişti akıllı fatura özelliği bir daha ki aydan sonra 5 TL dedi sinirlerim zıpladı faturasız geçirin harcadığım kadar kullanırım dedim ya beyefendi faturasıza geçirmeyelim sizi anlattı felan dedim geçirin istemiyorum peki beyefendi ücretsiz olarak hattınıza tanımlayacağım dedi tanımladı kapattım.
  • Faturamızayım son aya girdim vodafone da. Faturanızda butarifeye geçebilir miyim zorlasak, 29 gün kaldı tahaute

• Bugün yeni faturalı hat al butonundan ''Saçma Güzel Online M 16 GB '' paketini seçerek faturalı hat başvurusu yaptım. 45 TL yazıyordu fakat toplamda 55 lira fatura geliyormuş. Faturalı uygun olur diye faturasız tarifelere hiç bakmamıştım. Şimdi bunu görünce baya üzüldüm. 1-2 güne sim kartım gelir. Faturasız tarifeye nasıl geçebilirim 5 gün süresi kalmış . İnternette ilk ay herhangi bir değişiklik yapılamaz şeklinde bir yazı gördüm :(
  • Bosta duran bi hat vardi bu pakete gecireyim bakalim 3lu kombo yaparız :) bol bol Speedtest karsilastirmasi yapariz

Turkcell 15gb
    Telekom 10gb
    Voafone 7gb

• Tarife alimlar kapandi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Tarife alimlar kapandi.
    15gb 35tl olarak getirsinler numara taşıma için hazırda bekliyoruz
    Vodafone dakinin tam kampanya adı belli mi hocam ? 1 ay sonra 12+12 taahhüt ün 2. 12 si bitiyor 1000 dk 1000 sms 2 gb net + 2gb 21-9 internet 25 tl + vergi idi aynı fiyattan kurtarırı isem kardır ya da senin tarifeye atlayabilir miyim diye deneyceğim
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Şu an böyle paket yok 35 tl paketin normal fiyatı 20 tl indirim yazıyor o şekilde geliyor bana.

İptal edeceğinizi veya faturasıza geçireceğinizi bildirin sonra arayanlarla sıkı pazarlık yapın öğrenci olduğunuzu bildirin felan.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.