Şimdi Ara

Vodafone 750DK 250SMS 7GB 27TL-BİTTİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
7
Favori
31.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçtim, teşekkür ederim. Sormak istediğim son bir şey daha var. Şimdi ben bu tarifeye geçtim ya, ne kadar sürer acaba ? 1 sene sonra biter diye biliyorum, daha erken bitmez değil mii ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 27 Ekim 2019; 21:37:25 >
  • Vodafone kapatmadigi surece kullanirsiniz. 12ay sonra iptal vs gibi bir durum yok vf de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Harikaymış, bilgili birisine benziyorsunuz o yüzden soruyorum sık boğaz ettiysem kusura bakmayın.
    Mesela ne zaman kapanır bu tarife bir tahmin yapabilir misiniz ?
    Bana bayağı tuhaf geldi. Benim bildiğim 1 sene sonra zamlanırdı, ilk defa vodafone kullanıyorum.
  • Zam gelebilir en fazla. Diğer operatörlerde faturasiz 1sene kullansigin tarifeyi daha alamassin ama vodafone kapatana kadar kullanirsin. 1seneden assagi da pek zam gelmedi suana dek. 1sene sonra da zam gelmeyebilir şans ve ekonomik bir durum.

Eskiden meshur mega tarifeleri vardi 1.5ye yakin kullanmisdim sonra 3er tl zam gelmisdi sonra 6aya gene zam geldi.

• Tek seferde en az 30 TL yükleniyor galiba. Telsiz vergisine de zam geldi. 27 + 3.13 TL 30 TL'yi geçiyor. Bu da en az 35 TL yüklemek demek.

Bu hafta vodafone geçmeyi düşünüyorum, malum TT depremde kendini gösteremedi.

Paketin tekrar açılması iyi olmuş ama saçma güzel 4+ bana yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 28 Ekim 2019; 4:57:54 >
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Telsiz vergisi yil basinda zamlanir suan 2.32tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 28 Ekim 2019; 8:7:28 >
    Türk Telekom faturalıdan Vodafone faturasıza geçtim 2 aydır vergi gelmiyor bu pakette nedeni nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Mart ayında TT geçmiştik ailecek, hepimizden 3 TL alıyor, 1 hafta önce 3.13 TL aldı. Bizim duruma özel bir şeyse bilemem.

Yine dediğiniz gibi olsa yeni yılda vergi artacak, ikisi 30u geçerse tadı kalmaz.

Ayrıca bu paket sadece 26 yaş altına mi yoksa herkese mi?

Oncelikle bu palet herkesedir.

Vergi olayini 2.32tl ama sozde nedense fazla alinmis bilmiyorum. Gecen senelerde her sene 50ile 20 kurus arasi zamlaniyor bu sene basinda tahminimce 2.80leri gorebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: november27

Evet yararlanırsınuz
    Hocam bugün bayiye sordum 3 ay geçmesi lazım dedi.

Hocam bugün numara taşıması için başvurdum. Hattın üzerinde kaç KB olduğu yazmıyor. Baktığımda bir yerde bilgi göremedim. Nereden öğrenebilirim?
  • Evde 3 hat vardı 3unu de az önce Vodafone geçirdim. 3-4 güne geçiş tamamlanır dediler. 2 hatta 27 TL / 7 GB paketi yaptırdım. İnşallah sorun falan çıkmaz. Hattın kaç KB olduğunu bilmiyorum o sorun olabilir mi acaba.

metin0 kullanıcısına yanıt
    Vodafone tarafından verilen SIM kartlar 64K olup SIM kartın 64K ya da 128K olması cihaz üzerinden gerçekleştireceğiniz internet kullanımı, SMS gönderimi ve benzeri işlemlerde ek bir hız sağlamaz. Yalnızca Mobil İmza kullanıcılarının 128K SIM kart alarak kullanım yapması gerekmektedir. Mobil İmza için Vodafone Cep Merkezleri’ne başvuruda bulunabilirsiniz.

• Bende bugun bayiinin caminda gordum eski sandim demek yeniden baslamis. İnternet hizina tahammul edebilecekler icin guzel paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 28 Ekim 2019; 22:8:1 >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Bolgesinde vs iyi olan gecsin hocam. Suana dek benim yasaidigim ve rutin gittigim yerlerde (Eskisehir merkez) hizlar 5 20 arasiydi kullandik 2 3 sene. Ama suan bulundugum yerlerde (Kutahya) 0.2 hiz var. Direk cayma bedeli ödeyerek cikdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Bolgesinde vs iyi olan gecsin hocam. Suana dek benim yasaidigim ve rutin gittigim yerlerde (Eskisehir merkez) hizlar 5 20 arasiydi kullandik 2 3 sene. Ama suan bulundugum yerlerde (Kutahya) 0.2 hiz var. Direk cayma bedeli ödeyerek cikdim.
    elbette bölgesinde iyi olan gecsin tabii ama yakın bölgede atıyorum iş yerinde iyiyken evde leş olabiliyor. yani bir ortası yok. o yuzden baya bi rulete doner o iş.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Maalesef oyle evet. Eskisehirse genel anlamda iyiydi ama disari cikdikca kötüleşti benim acimdanda.

Ttnin 10gb selfy var o daha iyi ama bu tarifeye gelip gidip yrni abone yapanda cok

• 1 aydan az kaldı tahadütüm bitiyor sanırım bu tarife ye geçeceğim.

• Sabah vodafone'a geçiş aktif olacak. Yeni hattı takacağım.

Bayideki adam paketi burdan tanımlayacağız, sen sadece 30 TL yükleyeceksin demişti. Yarın TL yüklesem paket direkt tanımlanır mı yoksa başka bir şey yapmam gerek mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.