Şimdi Ara

Vodafone 750DK 250SMS 7GB 27TL-BİTTİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
7
Favori
31.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanimda uygulamasini indirip sifre alip girin ordan tarifem ve paketlerime bakin orada eger bu tsrife cikiyorsa ₺ yükleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone 750DK 250SMS 7GB 27TL-BİTTİVodafone 750DK 250SMS 7GB 27TL-BİTTİ

Hastane çevresinde aldığım hız. Bölge bölge değişebilir tabi. Başka yerde deneyebilirsem atarım

• Saçma Güzel Online M Gamer PASS Paketi 1000 dk - 16 GB - 45 ₺ ıle bu paketın arasında kaldım hangısıne gecıs yapsam var mı tavsıye. tt den numara tasıyacagım
  • KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    Online m guzel aslinda gecilir bol gb var ama secdigin uygulamada tuketimin bolsa gec gitsin.

• onlıne m paketı 10 tl ındırımlı gıbı bısey gordum 12 sozune ama tam anlamadım. zaten bu paketler 26 yas altı ıcın mıs bana uymadı malesef...
  • KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    Kuzeninizdir yegeninizdir vs yok mu hocam verin tc ve dogrum tarihini gecin.

• Aradım mesaj attım şikayetvar'a yazdım ama geçirmiyorlar nedense. Açıklamada yapmıyorlar ne müşteri hizmetleri nede şikayet var üzerinden. Bayiye gidin diyorlar. İnternet sitesinden başvurdum. Kendileri geri aradılar üstelik ama geçemiyeceğimi telefondan olmayacağını söylüyorlar.
  • cilekci kullanıcısına yanıt
    Suan vodafone damisiniz hocam?

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hayır. Önce Vodafone mı geçmem gerekiyor. Yada yarın bayiye gitsem ordan hallderler mi. Bayilerde bir garip çünkü.

• cilekci kullanıcısına yanıt
    Ana bayilere gidin telefonculara degil. Halledilir.

• Kuzenımın tc nosunu gırıp kayıt yapmıstım ama telefonla arayıp aynı soy ısım olması lazım dedıler. Sacma guzel tarıfesıne gecemedım bende red 15 gb tarıfesıne gectım ılk 3 ay 2 gb extra 51 tl toplam. Bıraz pahalı oldu ama saglık olsun
  • çekmedikten sonra ne ye yarar o tarifeler bana cazip gelmiyor açıkcası
  • Paket bitecek sandım

Vodafone 750DK 250SMS 7GB 27TL-BİTTİ
  • phorever kullanıcısına yanıt
    nadir bölgelerden heralde burası bende kullandıgım yerlerde bu hızları cok az görürdüm
  • Bugün bir hattımi daha bu tarifeye geçirdim. Türk Telekomun israrlarina rağmen geri adım atmadım. Daha ucuz olan bu tarifeye gectim. 7 GB 1000dk 1000sms 35tl dediler. 15 TL veririm size en fazla dedim. Sonra hattı taşımayın 2 GB hediye edelim her ay dediler. 15 TL veririm dedim 1 kez daha. İndirim verdiler yüzde 10 30 TL 9 GB dediler. 15 TL eder bu tarife en fazla diye ısrar edince kapattılar. Telekomdan son 1 senede taşıdığı. 7. Hat son 1 hat kaldı onu da 10 gün sonra turkcell ya da vodafonea taşıyacağım.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    memmun musunuz vodafone dan hocam
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Kendim turkcell kullanıyorum yıllardır ama ailedeki hatlar benim üstüme. Ablamın hattını 2 ay önce bu tarifeye geçirdim. 30 TL yükleyince 2gb hediye ve 4 gb size özel hediyesiyle totalde 13gb yapıyor. Ayrica vowifi ve volte var. Ablam vodafone çok iyiymiş keşke önceden geçseydim dedi. İnternet hızı vs sorunu hiç yaşamadığını söyledi. Özetle çok memnun. Zaten hep evde ve istanbuldalar. Bugün büyük ablaminkini de taşıdım. O da bu gece aktif olacak. Onun evinde Telekom sinyali çok zayıftı. Evlerinin karşısında turkcell ve Vodafone istasyonu var. O yüzden de tercih ettik. Bir de ablamı arayanibil plusa istedigi dışında abone yapıp fazla fatura aldılar. Bir de depremden sonra 2 3 gün arama yapamayınca artık kullanmak istemediğini söyledi. Bu tarife cidden şu an en iyi f/p olabilir ev hanımları vs için. He bir de faturasız kullanır memnun kalmazsa turkcell yaparım en kötü.

• 1 aylık +3GB için:
    www.vodafone.com.tr
    Vodafone Seviyorum İnterneti
    https://www.vodafone.com.tr/seviyoruminterneti

• Starforces S kullanıcısına yanıt
    Evet vfde hizlar dusuk biraz yuksek hizli yerler cok sinirli.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.