Şimdi Ara

Vodafone 8 TL limitsiz net?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• onu alma şu an ocak ayı içinde internet 1 ay boyunca bedava

Super yaz 3636 ya gönder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavayıKoklayanAdam

onu alma şu an ocak ayı içinde internet 1 ay boyunca bedava

O güzelmiş..
    Yinede bi' bitiş tarihi var mı?
  • Arkadaşlar birde diyorlar ki o sınırsız internet paketini alırsanız ve o hattını bi iphone tarzı telefonda kullanırsanız daha sonrada usb ile o iphoneyi laptopa bağlarsanız iphone modem görevi görüyormuş.

Yani laptoptanda interneti kullanabiliyormuşsun.Varmı öyle bişey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komalemdar
    Arkadaşlar birde diyorlar ki o sınırsız internet paketini alırsanız ve o hattını bi iphone tarzı telefonda kullanırsanız daha sonrada usb ile o iphoneyi laptopa bağlarsanız iphone modem görevi görüyormuş.

evet var öyle birşey.ben üniversite öğrencisiyim ve kaldığım evde vodafone netlimitsiz(8 tl) ile samsung s5603 preston telefonu modem olarak kullanıyorum.vodafonun internet sitesindeki vodem programını kullanıyorum.telefonun kendi programındanda oluyor ama vodafonunki daha kolay geliyor bana.telefonu ister bluetooth ister, kablo ile pc ye bağla.online oyunlarda sıkıntı yok :) 10 saattir online açık.kopma diye birşey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki E250'de olur mu o olay hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

O güzelmiş..

• Adil kullanım hakkı kampanya süresince her gün için 5 MB' tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.

İlk 5 mb için yaklaşık 8 Mbps hızla bağlanıyorsun, sonrasında ise 1 mbps'a mı düşüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvator_44 -- 2 Ocak 2011; 1:31:52 >
  • telefonu pc ye bağladıktan sonra olur.vodafonun vodem yazılımını kur, bilgisayarına telefonun markası modelini sormuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekvator_44

quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

O güzelmiş..

• Adil kullanım hakkı kampanya süresince her gün için 5 MB' tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.

Bu ne demek oluyor arkadaşlar?

Herhangi bir günde, 5MB'ı geçersen hızın yaklaşık 0,1 Mbit'e düşer diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: my140

quote:

Orijinalden alıntı: komalemdar
    Arkadaşlar birde diyorlar ki o sınırsız internet paketini alırsanız ve o hattını bi iphone tarzı telefonda kullanırsanız daha sonrada usb ile o iphoneyi laptopa bağlarsanız iphone modem görevi görüyormuş.

evet var öyle birşey.ben üniversite öğrencisiyim ve kaldığım evde vodafone netlimitsiz(8 tl) ile samsung s5603 preston telefonu modem olarak kullanıyorum.vodafonun internet sitesindeki vodem programını kullanıyorum.telefonun kendi programındanda oluyor ama vodafonunki daha kolay geliyor bana.telefonu ister bluetooth ister, kablo ile pc ye bağla.online oyunlarda sıkıntı yok :) 10 saattir online açık.kopma diye birşey yok.

Hocam o zaman boş yere modem almaya gerek yok.Al bi iphone hem telefon olarak kullanırsın hemde modem olarak

• netlimitsiz var bende. onda 100 mb internet 7,2mbit sonra 96 kbit.ayda 3gb yakın veri trafiğim oluyor. ama 96 kbit ile online oyunlarda sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.