arkadaş ben 945 aldım çok memnunum mobo video yükleyince video açıyor arkadaşım t 20 aldı ekranı çok büyük oyüzden cebine bile zor sığıyor cebinden düşüyor galaxy gio yada 945 öneririm mobo video marketten indiriliyor
çokmu büyük :D iphonela aynı arkadaşındaki cep değil galiba ilk defa böyle birşey duyuyorum cepten düştüğünü :)
quote:
Orijinalden alıntı: hasanbalci
arkadaş ben 945 aldım çok memnunum mobo video yükleyince video açıyor arkadaşım t 20 aldı ekranı çok büyük oyüzden cebine bile zor sığıyor cebinden düşüyor galaxy gio yada 945 öneririm mobo video marketten indiriliyor
cebi delik olmasın
:D ama telefon ele bile sıgmaz
niye senin telefonun ne marka :d
t20 478 tl satış fiyatı 945 ise 575 fark
arkadaşlar sıvı teması tespit edildi telefonda öyle bir şey olmamasına rağmen(telefonu kutusundan çıkardım açmaya çalıştım açılmadı, şarja taktım açmaya çalıştım açılmadı geri kutusuna koyup gönderdim)makine ölü sanırım ne yapmalıyım ben şimdi nette baya bir araştırdım hiçbir şey bulamadım bu konuyla ilgili telefonun bataryasını çıkardım günlerce bekledim tekrar taktım yok.kuruttum yine yok.her yolu denedim diye düşünüyorum.aklına bir fikir gelen yada daha önceden fikri olan var mı.teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: bgrbr
arkadaşlar sıvı teması tespit edildi telefonda öyle bir şey olmamasına rağmen(telefonu kutusundan çıkardım açmaya çalıştım açılmadı, şarja taktım açmaya çalıştım açılmadı geri kutusuna koyup gönderdim)makine ölü sanırım ne yapmalıyım ben şimdi nette baya bir araştırdım hiçbir şey bulamadım bu konuyla ilgili telefonun bataryasını çıkardım günlerce bekledim tekrar taktım yok.kuruttum yine yok.her yolu denedim diye düşünüyorum.aklına bir fikir gelen yada daha önceden fikri olan var mı.teşekkürler.
bataryayı değiştir
ben vodafone 945 kullanıyorum. Telefondan memnunum ama vodafone firmasının saçmalığından dolayı tüm özelliklerini kullanamıyoruz. en azından android 2.2 güncellemesini çıkartamıyorlar. yani 2.1 de sıkıştık kaldık. telefondan iphone veya galaxyS gibi bir hız beklememelisin tabikide. videoya gelince kendi tarayıcısı bu konuda berbat hiç birşey açmıyor. ancak skyfire yükleyince videoların çoğunu açabiliyorsun. Gene de 2.1 de takılı kalmak sinirlerimi bozdu ve sırf bu yüzden belkide T20 demeliyim.
945 de gpu var oyunları daha iyi oynatır bide sense rom attınmı ben asphalt 5,nova,pes hepsini sorunsuz oynuyorum 945 al sen bence.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetalps
945 de gpu var oyunları daha iyi oynatır bide sense rom attınmı ben asphalt 5,nova,pes hepsini sorunsuz oynuyorum 945 al sen bence.
SENSE ROM
Ayrıca 945 gerçekten cok cok harika bir telefon kamerası 5 megapiksel ama beş para etmez .. ayrıca şarjı prizle yapınca hemen batarya ısınıyor ama usb aracılıyla yapınca sorun yok. bu romlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme