Şimdi Ara

VODAFONE 945 mi.? TURKCELL T20 mi.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler androide gecmek istiyorum hazır telefonumda bozulmusken ama öle cok büyük bi bütcem yok. bu iki telefondan veya galaxy gio felan hangisini önerirsiniz.?

• Vodafone 945 kullanıcısıyım hatta mesajıda telefondan atıyorum.Kamerası,dokunmatik özellikleri,hızından memnunum.Tek olumsuz özelliği flash player 11 güncellemesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nichevo

Vodafone 945 kullanıcısıyım hatta mesajıda telefondan atıyorum.Kamerası,dokunmatik özellikleri,hızından memnunum.Tek olumsuz özelliği flash player 11 güncellemesi yok.
    kesinlikle ve kesinlikle T20 derim kardeş kamerası falan Vodafone 5 basar renk pikseli daha güçlü ve en önemlisi de arkadasın dediği gibi Flash player destegi yok vodafonun biri 2.1 biri 2.3.3 dağlar kadar fark var arada Vodafone daha ucuz ama ucuz etin yahnisi yenmez. T20 al T20 pişman olman Benim akılımdaki de şimdi T20 mi The LG P350 mi ona karar veremedim
  • Turkcell ve vodefone telefonlarindam uzak dur galaxy gio al
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Turkcell ve vodefone telefonlarindam uzak dur galaxy gio al
    galaxy gioyu cok düsündüm fakat bir dokunmatik telde ekran büyüklügü gercekten güzel birsey bu yüzden T20yi sectim fakat vodafone 945in islemcisi cok iyi diyolar aklımı çeliyo:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanviolet

galaxy gioyu cok düsündüm fakat bir dokunmatik telde ekran büyüklügü gercekten güzel birsey bu yüzden T20yi sectim fakat vodafone 945in islemcisi cok iyi diyolar aklımı çeliyo:S

Alıntıları Göster
    vodafone 945 kullanıcısıyım. kamera 5mp. t20 de 3,20. geri kalan bütün özellikleri birbirleriyle aynı. vodafonedan gayet memnunum. facebook üzerinden poker oynuyorum. sanada tavsiye ederim. evet vodafone un işlemcisi biraz daha iyi t20 den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h22a4usdm

vodafone 945 kullanıcısıyım. kamera 5mp. t20 de 3,20. geri kalan bütün özellikleri birbirleriyle aynı. vodafonedan gayet memnunum. facebook üzerinden poker oynuyorum. sanada tavsiye ederim. evet vodafone un işlemcisi biraz daha iyi t20 den.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ikisinide aynı firma üretiyo kalite açısından ikiside aynıdır bence T20 daha yeni bence onu al daha günceldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan_61

Arkadaşlar ikisinide aynı firma üretiyo kalite açısından ikiside aynıdır bence T20 daha yeni bence onu al daha günceldir.

Alıntıları Göster
    saçma. aynı firmanın yaptığı doğru. t20 de 3,20 mp kamera var vodafone945 te 5 mp. biri 420 lira diğeri 390 lira. işlemci performanta vodafone 945 daha iyi. hangi zihniyetle söyledinki sen şimdi bunu ....
  • quote:

saçma. aynı firmanın yaptığı doğru. t20 de 3,20 mp kamera var vodafone945 te 5 mp. biri 420 lira diğeri 390 lira. işlemci performanta vodafone 945 daha iyi. hangi zihniyetle söyledinki sen şimdi bunu ....

Alıntıları Göster
    kardes T20de de 5mp yazıyor.? ve vodafoneda olmayan özellikler var mesela ekran boyutu 3.5" ve nfc var
  • quote:

Herkes bilip bilmeden konuşmuş, yanlış yönlendirir miyim diye düşünen yok. İşin aslı;

Turkcell T20; Ekran: 3.5" 480x320, 256 MB Ram
    Vodafone 945; Ekran 3.2" 320x240, 512 MB Ram;

Diğer özellikleri (İşlemci 600 MHz, Rom 512 MB, Kamera 5 MP ama nasıl 5 MP'se artık) aynı. Bana Turkcell t20 daha şık görünüyor ama bu zevk meselesidir. Ancak ekran farkı var ki sırf ekran için bile T20 tercih edilebilir. T20'nin 256 MB Ram'i sıkıntı vermemekte.

Sonuç olarak T20 bence üstün geliyor ama öyle dağlar kadar da bir fark yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Herkes bilip bilmeden konuşmuş, yanlış yönlendirir miyim diye düşünen yok. İşin aslı;

Turkcell T20; Ekran: 3.5" 480x320, 256 MB Ram
    Vodafone 945; Ekran 3.2" 320x240, 512 MB Ram;

Diğer özellikleri (İşlemci 600 MHz, Rom 512 MB, Kamera 5 MP ama nasıl 5 MP'se artık) aynı. Bana Turkcell t20 daha şık görünüyor ama bu zevk meselesidir. Ancak ekran farkı var ki sırf ekran için bile T20 tercih edilebilir. T20'nin 256 MB Ram'i sıkıntı vermemekte.

Sonuç olarak T20 bence üstün geliyor ama öyle dağlar kadar da bir fark yok...

aynen hocam katılıyorum sadece 3.5" için bile o para verilir diger özellikleri zaten birbirine yakın

• quote:

aynen hocam katılıyorum sadece 3.5" için bile o para verilir diger özellikleri zaten birbirine yakın
    3.5 olması da tabiki avantaj ama asıl fark çözünürlükte; T20 480x320, 945 320x240; Yani bu TAMI TAMINA 2 KATI çözünürlük demek. Görüntü kalitesi olarak bariz fark var...
  • quote:

quote:

3.5 olması da tabiki avantaj ama asıl fark çözünürlükte; T20 480x320, 945 320x240; Yani bu TAMI TAMINA 2 KATI çözünürlük demek. Görüntü kalitesi olarak bariz fark var...

Alıntıları Göster
    git wildfire s al yav

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

git wildfire s al yav

Alıntıları Göster
    wildfire 700tl civarinda degil mi? o kadar para versem galaxy ace alırım yani
  • quote:

wildfire s 360 tl vodafone ile.. ama işin içinde taahhütler vs var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 27 Temmuz 2011; 0:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

wildfire s 360 tl vodafone ile.. ama işin içinde taahhütler vs var...

Alıntıları Göster
    o taahhütler cok fena üstad ya ona bi daha girmeyi pek düsünmüyorum. Galaxy gioda karar kıldım telpa güvencesi ve samsung olması kararımı verdirdi

• quote:

o taahhütler cok fena üstad ya ona bi daha girmeyi pek düsünmüyorum. Galaxy gioda karar kıldım telpa güvencesi ve samsung olması kararımı verdirdi

Gio gerçekten de güzel bir tercih olmuş. Ben T20 aldığımda Gio'yu düşünseydim ben de Gio'yu alırdım. İnternetten taradığım kadarıyla da fiyat olarak ta fazla bir fark yok. İşlemci ve Ram t20'ye nazaran yüksek, kamera 3 MP denmiş ama T20'nin 5 MP'inden daha iyi olduğuna eminim. T20'nin sanırım tek üstün yani 512 MB Rom'u ama onu da Turkcell ıvırı zıvırı doldurmuş durumda zaten...
  • quote:

quote:

Gio gerçekten de güzel bir tercih olmuş. Ben T20 aldığımda Gio'yu düşünseydim ben de Gio'yu alırdım. İnternetten taradığım kadarıyla da fiyat olarak ta fazla bir fark yok. İşlemci ve Ram t20'ye nazaran yüksek, kamera 3 MP denmiş ama T20'nin 5 MP'inden daha iyi olduğuna eminim. T20'nin sanırım tek üstün yani 512 MB Rom'u ama onu da Turkcell ıvırı zıvırı doldurmuş durumda zaten...

aynen kardes bu kararı vermemde turkcellin ıvırı zıvırı kararımı vermemde cok büyük etken oldu. gio alırkende en büyük sıkıntım ekran boyutuydu ama napalım androide gecisimiz olsun buda:)

• quote:

quote:

quote:

aynen kardes bu kararı vermemde turkcellin ıvırı zıvırı kararımı vermemde cok büyük etken oldu. gio alırkende en büyük sıkıntım ekran boyutuydu ama napalım androide gecisimiz olsun buda:)

Alıntıları Göster
    arkadaş ben 945 aldım çok memnunum mobo video yükleyince video açıyor arkadaşım t 20 aldı ekranı çok büyük oyüzden cebine bile zor sığıyor cebinden düşüyor
    galaxy gio yada 945 öneririm mobo video marketten indiriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanbalci

arkadaş ben 945 aldım çok memnunum mobo video yükleyince video açıyor arkadaşım t 20 aldı ekranı çok büyük oyüzden cebine bile zor sığıyor cebinden düşüyor
    galaxy gio yada 945 öneririm mobo video marketten indiriliyor

Alıntıları Göster
    Geçen T11 i gördüm arkadaşta. Resmen komedi. Samsungun 500 liralık dandik tellerine bakın daha iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.