Şimdi Ara

<<<VODAFONE 945 mi.? TURKCELL T20 mi.?>>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bukalemun

2 nizde EKSİK bilgi vererek , belkide birine yanlış karar aldirmaktasiniz.

İnsanlar ( t20. 256mb ram li ) , 800 mhz ve 512 mb ram li cihazlarda özellikle browser bazında Flash player den bu kadar dertli iken . En azında genelleme yapmadan flash player destegini direk EVET var demeseniz olmuyor yani!!

Küçümsemek için sizi tanımam , benimde COK iyi olmam gerek . Ama bu yanlış bilgi verene yazamatacagim demek değil.

Siz İOS Flash desteklemiyor diye Apple i almayanların , onu gercekten kullanan kisilerin Deneyimine GULEN insanlar gibi oldunuz biraz:))

Cihazın işlemcisi / ram ve Android surum gibi 3 farklı sartın tam olarak dengesi COK önemli.

Bu is eskiden laptoplardaki CENTRİNO platformu gibidir ki !! O bile 5 yıl eskidi.

apple'ın skyfire ile flash görüntüleyebildiğini bi tek sen bilmiyosun bunu söyliyim de, tekrar tekrar aynı örneği verme.

600mhz işlemcili T20'mle TV de izliyorum, flash isteyen videoyu da rahatça izliyorum. arkadaş ne sormuş?

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_27

arkadaslar t20 flash player calıstırıyo mu internet te online tv izleyebiliyoz mu ?

bize ne demek düşer? "evet arkadaşım flashı çalıştırıyor ve tv izletebiliyor" 2 ay geç ya da erken o şimdilik önemli değil.

gelip deseydi ki "androidde flash desteği var mıdır, flash isteyen videoları izleyebilmek için gereken minimum işlemcisi ve sürümü kaç olmalıdır" diye, ona göre cevabını verirdik. ama onu mu sormuş? hayır.

diyosun ki "genelleme yapmasanız olmaz". bak bakalım ne demişim;

quote:

Orijinalden alıntı: Live4Me

T20 ile flash desteği olan herhangi bir browserda flash içerikleri görüntülenebilir. adobe flash player 11 bile çalışıyor.

ayrıca yanlış bi bilgi de göremiyorum bu başlıkta. "yanlış bilgi verene cevap vermiceğim anlamına gelmez" demişsin ya hani..

kendine haksızlık etme, sen ÇOK iyisin. rahatça uyuyabilirsin şimdi.

• @ Live4Me

1:40 da cvp yazarak RAHAT UYUMADIĞINI gösterdiğiniz için, aklınızdaki düşünceyi tekrar yazdığınız için asıl ben tebrik ederim, biraz LAF ALTINDA kalsan sanırım içine sinmiyor !!

apple ile skyfire ilişkisini tekrar açıklamayacağım ama OKUMAK konusunda eksiklerin var , kesin bir ara bu açığını / eksikliğini kapat,

android / ios dan başka bir işletim sistemi gündemde varda BİZ bilmiyorsak o da başka bir konu, KİM soracak android de flash player desteği var mı diye, bunu soran birisi zaten senin dediğin KISA eksik bilgi ile yanlış yapacaktır.

bir konuda az yada çok bilginiz var , bir şeyler yazayım diyorsanız. + / - si olarak kısa bir açıklama yapsanız OLMUYOR değil mi!!?

2 aylık KONU hakkında, zaten eğer DH de biraz dolanıyorsan EN BÜYÜK sıkıntılardan ( konuyu hortlatmak denir , silinir kısa zamanda , yazılarında kaybolup gider ) birisidir. T20 her trkcell abone merkezinde DEĞERİNİN 2 katı bir rakama kapıdan girenin burnuna sokulmakta ve tanıtan personel bile cihazı tanımamaktadır ( trkcell in T10 a verdiği desteği de gördük zaten yoksa t20yi ev kazandık gibi satacaklar yoksa ) , ilk önce konu , açılış tarihi ve SON gelen msj larda verilen CEVAP ların yeterliliğine bakılabilir. TÜM TRKCELL ABONE MERKEZ lerinde t20 var ve gidip deneyebilir ( belki temmuz / kasım arasında cihaz bir nebze daha yeni idi )

x5 / vdf 945 / t20 kullandım kısa süreli , t20 yazılımını RAM düşüklüğüne göre geçişlerde iyi kullanıyor ve daha karizmatiktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 26 Ocak 2012; 11:28:24 >

• saka gibisin. amac bana cevap vermek olsun da icerigi ne olsun onemli dgl.. zihniyete bak. kendini daha fazla rezil etmemen icin susuyorum. haydi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyl -- 26 Ocak 2012; 13:22:35 >
  • quote:

saka gibisin. amac bana cevap vermek olsun da icerigi ne olsun onemli dgl.. zihniyete bak. kendini daha fazla rezil etmemen icin susuyorum. haydi kolay gelsin

İste bende bunu diyorum, 2 aylık konuya yazayım diye YAZMİS oldugunuzu ve SUSMAYI bilmediğinizi bir kez daha gösterdiniz.

Bilginizi bildiniz konuda biraz erken yazın , !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

saka gibisin. amac bana cevap vermek olsun da icerigi ne olsun onemli dgl.. zihniyete bak. kendini daha fazla rezil etmemen icin susuyorum. haydi kolay gelsin

İste bende bunu diyorum, 2 aylık konuya yazayım diye YAZMİS oldugunuzu ve SUSMAYI bilmediğinizi bir kez daha gösterdiniz.

Bilginizi bildiniz konuda biraz erken yazın , !

Allah kocana sabır versin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.