Şimdi Ara

Vodafone a geçmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar gençturkcellliyim faturan 20 olması gerekirken 30a çıkıyo ve sadece 1 gb ve 500 dk var 1 gb yetmiyo ve maksimum 200 dk. kullanıyorum vodafone da uygun fiyatlı güzel tarife var mıdır ? spotify paketleri ilgimi çekti ama bilgi sahibi değilim . vede vodafone iyi çeker mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vodafoneyi tavsiye ederim faturasız efsane altın 2 gb tarifesi var heryöne 500 dk 1000 sms 2 gb internet 25 tl efsane altın 1gb tarifeside var Her yöne 500 dk, her yöne 1000 SMS ve 1 GB içeren 18 tl eger 25 yas altı iseniz veya 25 yas altı bir kardesinizi kullanıcı olarak tanımlatırsanız esnek 2 gb tarifesi var 500 dk 5000 sms 2 gb internet 24 tl ye ve spotify e üye olursanız 28 tl ye 500 dk 5000 sms 2.5 gb internetiniz olur son olarak esnek 1 gb tarifesi var Esnek 1GB Tarifesi ile Her Yöne 500 dakika + 5000 SMS + 1GB İnternet sadece 19 Tl ayrıca haftasonu geceleri Vodafonelularla 2000 dakika bedava secin begenin alın benim tavsiyem esnek 2 gb tarifesi olurdu
    cekim konusu bölgeden bölgeye degişir türkiye genelinde iyidir ama bulundugunuz bölge önemli

• Dostum 2GB kota dolduktan sonra hız düşüp internet devam ediyor mu? Yoksa kesiliyor mu?
  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    vodafone paketleri sınırsız değil. Sınırsız internet için avea woops 23 tl faturalı tarifesini inceleyin. 2 gb sonrası 96 kbt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.