Şimdi Ara

vodafone a geçtim (edit: genel olarak iyi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elbette notmal bi hiz degil ama kisitlama ile alakasi yok bulundugum bolgede pek cok noktada hiz gercekten cok kotu. Yani ben bunu evde aldim ve evde yaptigim baska olcumlerimde de 0.15ler 0.25ler filan cok kez aldim. Sadece sabah erken saatlerde 3-5 mbit alabiliyorum sonrasinda durum hep boyle kotu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell yıllardır Ensar karşıtı birçok dernek ve vakıfa kuruma maddi destek oluyor. İdeolojik olarak Turkcell ayrım yapmaz.
    Ensar olayı ise bireysel bir durum. Ensar çalışanı birinin yaptığı bir rezalet Ensarı komple tecavüzcü tacizci yapmaz. İdeolojik kutuplaşmalara karşıyım.
    Ensarı hiç sevmeyen ve Ensara tecavüzcü diyen siyasi partinin bir yöneticisi tecavüzden tutuklandı. Bu durum bu partiyi komple tecavüzcü yapmaz,yapmadı da.
    Herkes ideolojisini sevmediği tarafa algı operasyonu çekmeye çalışırsa ülkenin yararına değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    vodafone bence en masum olanı.
    ama dediğin gibi hepsi pislik.
    vodafone yurtdışındaki gibi burada da kaliteli olsa keşke.

buraya gelen firma standardını düşürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VODOFONE KULLANACAĞIMA DUMANLA HABERLEŞİRİM.
    TÜRKİYE'DEKİ EN NAMUSSUZ FİRMALARDAN BİRİSİDİR BENİM İÇİN.
    TURK TELEKOM'DAYDIM AMA ŞEHRİN GÖBEĞİNDE ÇEKMEME VE ÇOK DÜŞÜK HIZ NEDENİYLE 1 AY ÖNCE TURKCELL'E GEÇİŞ YAPTIM.

ÇEKME, DOWNLOAD HIZI, GÖRÜŞMEDE SES KALİTESİ 10 NUMARA.
  • Yukarı.

• Bence asıl soru bu hıza rağmen Vodafone'da kalmalımıyım olmalıydı.

Soruna gelirsekte açıkça belirtiyor ki, paketin bittiğinde hattında 5 TL varsa otomatik 250mb tanımlar. Eğer 4 tl varsa standart aşımdan ücretlrndirme yapar. Sanırım otomatik bir sistem.

şimdi bakiye olmadığı için hız testinde düşük çıkmış olabilir belki, tl yükleyip hız testi yapıp, eğer hala düşük hız verirse turkcelle geçmeyi düşünüyorum.
    şuan bakiye 0, tarifem 22 ₺ , ben hatta 25 tl yüklersem bu 250 mb zımbırtısı 5 tl çekerse bakiye 20 tl kalacak, o zaman tarifeyi almayacak.

böyle olur mu diye korkuyorum. dakika 1 gol 1 yani, dedikleri kadar yoktur dedim ama var galiba.
  • Paketin bittikten sonra devreye giren bi olay, mesajdan anladığım bu. Rahatlıkla paketini alabilirsin.

Bence kullanıcı açısından iyi birşey.

Hız testini hem download hem uploadda tamamlamış, yarım kalan birşey yok. Paketi alıp tekrar test yapsanda değişmez bence.

anladım, gelişmeleri yazarım.
    Speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/a/5385533645

yeni bir tane test yaptım, kısmen daha iyi.

• Aynı konum mu?

evet, benim tarifem saçma güzel 4+, 2gb internet ve 2gb belirli uygulamalar için; ben bu uygulamaları nasıl seçeceğim biliyor musunuz ?
  • Vodafone yanımda uygulamasından seçiliyor diye biliyorum ama o paketi hiç kullanmadığım için tam olarak şurada diyemem.

Reis daha iyi bilir.

Aynen oyle suraya birakayim yaziyi

Ücretsiz ek paketlerimi nasıl seçebilirim?

Saçma Güzel Tarifelerin içeriğindeki ek paket faydasından yararlanmak için abonelerin Vodafone Yanımda, Müşteri Hizmetleri, Vodafone Mağazaları veya SMS yolu ile seçim yapmaları gerekmektedir. Seçimini yaptıktan sonra ise seçimini değiştiremez.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    uygulamada bulamadım,
    edit:

7000 e GAMER2 sms atın youtube paketi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 13 Ekim 2019; 0:32:5 >
  • Sms ile oluyor örneğin; youtube 2gb video ek paket için(12 ay geçerli) GAMER2 yaz 7000'e gönder. (bir kere seçebilirsin 22 TL lik paket için söyledim)
  • the spooks kullanıcısına yanıt
    yaptım çoktan ama sağolun.

• Starforces S kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey olursa anında türkcell gnc tarifesine geçerim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.