Şimdi Ara

vodafone a geçtim (edit: genel olarak iyi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Telekom dan geçtim. Ses kalitesi Vodafone da daha iyi

Internet konusunda biraz daha vasat

Oturduğum yerde ikisi de çekmiyor. Ama vowifi olduğu için en azından evdeyken WiFi ile cok net bir sekilde arama yapabiliyorum. Ama sıkıntı bu sefer de sms gelmiyor. Vodafone vowifi hizmetinde sms desteği yok.

Yani biri aradığı zaman çeken bir yere geçeyim seni arayacağım deyip telefonu uçak moduna alıp vowifi aktif ediyorum.

Ara sıra hız testi yapıyorum. Geçen Sultanbeyli deydim. Sasirtti beni.

vodafone a geçtim (edit: genel olarak iyi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mcrew kullanıcısına yanıt
    evinizde hız kaç ? eğer çok kötüyse ve hiç çekmiyorsa bence turkcell i deneyin.

şebeke çekmediğinde şarj direkt etkileniyor. telefon kendini parçalıyor ağ bulmak için.

türktelekom faturasızlara vowifi vermiyor. bu benim canımı sıkıyordu ve depremden sonraki rezillikten dolayı vodafona geçtim. vodafone çok kötü çıkarsa turkcell e geçecektim. şuan vodafone hoşuma gitti, kullanmayı düşünüyorum.

ama asla türk telekoma geçmeyi düşünmüyorum.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 13 Ekim 2019; 22:46:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin vowifi dediğiniz volte galiba.

Benim kullandığım cihaz Telekom de iken volte destekli degildi.

Su an Vodafone volte destekliyor. Evde wifi kapalı iken cok rahat nete giriyorum. Sıkıntı yok. Volte simgesi de var, biri aradığı zaman karşı tarafın sesi de cok güzel geliyor. Ama benim sesimi hiç duymuyorlar.

Vowofi denilen wifi arama sistemini aktif ediyorum. Telefonu uçak moduna alıp. O sekilde konuşuyorum

vowifi volte evet. (birisi wifi birisi lte üzerinden)
    turktelekom eğer faturasız kullanıcı iseniz cihazınız desteklese dahi volte desteği vermiyor. o yüzden taşıdım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 14 Ekim 2019; 1:20:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Vowifi ve vollte farklı şeyler Vodafone de ikisi de var tt sadece volte var oda faturalı aboneler kullanabiliyor Vodafone de herhangi bir kısıtlama yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.