Zaten sırf sınırsız interneti verme çabalarından dolayı geçmek istiyorum, her ne kadar kalite konusunda sıkıntıları olsa da diğer operatörlerin yapamadığını yaptı. |
Vodafone'a hat taşımak için uygun paket önerisi (3. sayfa)
-
-
👏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazen bir yerde bu herif haklı çıkıyor, ne kadar ses konusunda palavra atsa da, internet hızı konusunda yerden göğe kadar haklı. Kapsama ve ses konusunda dağ bayır 4G ile kullanım mümkün. Tcell'in çekmediği yerlerde bile çektiği var.
200 ile yolda giderken bile tınlamıyor. VoLTE ile ses daha berrak oluyor. (Vodafone)
Yolda yürürken şebeke gidiyor. (TT)
O yüzden çift hat takılmak en iyisidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 30 Ekim 2022; 16:53:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ikinci hat olarak kullandigim bir hat var, vadafoe taşımak istiyorum. Gb dakika sms fark etmez, neredeyse hic kullanmayacağım. Bu nedenle en uygun tarife paket vs nedir
Kolay paketleri alabilirsiniz faturasız taahhütsüz 28 gün geçerli.
-
Vodafone simple da olabilir
Adam Vodafone'da uygun fiyat paket istemiş, tüm vodafone karşıtları buraya toplanmış. Kardeşim alternatif paket önerdiğiniz de yok.
Eskiden tarife paylaşan arkadaşlar vardı ne güzel tüm uygun paketleri paylaşırlardı. Şimdikiler laf salatası yapmaya bu konuya giriyor.
Arkadaş diyor ki uygun fiyatlı ortalama internetli paket önerin. Hepsi bu. Vodafone kullanmayan da hangi operatörü seviyorsa ordan önersin. Ney anlaşılmayan burda belli değil.
-
Bir bildiğimiz varda uyarıyoruz her halde dimi?
Sana en anlayabileceğin bir örnek veriyorum.
Bir araba aldın, iyi hoş güzel bi araba, ama arabaya benzin koyup gezemiyorsun çünki araba (Vodafone) çekmiyor!
Bu sorun tüm Türkiye hatta Dünya geneli Vodafone’da olan bir sorun. 3-5GB fazla alıcam diye rezil olmak istiyorsanız buyrun geçin.
Bu firmalar sizin kara kaşınıza kara gözünüze mi bu yüzden ucuz, gırla sistem hatası, tonla uygulama hatası göreceksiniz,MH’ye ulaşamayacaksınız diye ucuz. Joe Biden’a ulaşmak Vodafone’a ulaşmaktan daha kolaydır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam mesajınız için teşekkürler
Turkcell kullanıyorsunuz sanırım. Ben de uzun dönemler Turkcell kullanmıştım ama genel olarak çok pahalı bir operatör, çekmesi konusunda diğerlerinden daha iyi olabilir ama parasını da fazlasıyla alıyor.
Sanıyorum 10 sene kadar oldu vodafone kullanmaktayım, çok fazla süre boyunca uygun paketlerini kullandım. İnsanlar 80-90 liraya paket ararken ben 30 liraya faturasız paketler kullanıyordum. Bu tarz durumlar turkcell için asla geçerli değildi.
Belirttiğiniz çekmeme olaylarını çok çok nadir yaşadım, farklı şehirlerde farklı adreslerde dönem dönem zaman geçirdiğim oldu. Ama zaten çekme konusu olduğu noktalarda Turkcell de çok iyi değildi. Evet fark var mı var ama bu fark asla böyle rahatsız oldum ya cidden çekmiyor boyutunda olmadı benim için.
Benim bu konuda kızdığım olay adam uygun paket arıyor, belli ki bir çekmeme sorunu yok. Adam çok para vermemek istiyor haklı olarak. Kendisini anlıyorum ben de çok fazla dışarı çıkmayan ve her yerde wifi kullanan, aramalara çok önem vermeyen biri olarak operatörlere para vermekten çok hoşlanmıyorum. Ve burada gelmiş hatların çekimini tartışmaktan başka birşey yapmıyoruz şimdi olduğu gibi...
Zaten şöyle de bir durum var, Turkcell e eğer faturalı falan girerseniz elinizi verince kolunuzu kaptırıyorsunuz. Cüzdanı iyi açmak gerekiyor... Turkcell'den faydalandığım da oldu. İş yerimden platinium paketli hat vermişlerdi şirket hattı olduğu için çok çok yüksek değildi ve şirket gider gösterebiliyodu. O hattı kullanırken gerçekten Turkcell'in daha bi iyi çektiğini gördüm o konuda zaten hemfikiriz, ama dönem olarak hergün Caribou'dan 2 ücretsiz kahve, her ay D&R'dan 2 adet 25 liralık kitap gibi güzel kampanyaları vardı. Güzeldi döneme göre, şu an nasıldır bilmiyorum. Ama bu kadar sağlam kampanyaların kalmadığını düşünüyorum.
Edit: Yılda 2 kahveye düşürülmüş, D&R yok, kampanyaların çoğu basit şeyler, bir kısmı da İstanbul'da yaşamayan için anlamsız ve aylık platinium paket en düşük 270 lira (yıllık yaparsanız 230)
Sonuç olarak operatörlerde sağlam kampanya yoksa ve bol olarak wifi kullanıyorsanız en düşük ücreti vermek her daim yararınıza. çünkü ödediniz ve bitti seneye o ay ödediğiniz fazla paranın bi anlamı kalmıyor.
Okuduğunuz için teşekkürler genel bi toparladım mevzuyu. Uygun paket önerisi her daim güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_cakici -- 26 Aralık 2022; 15:54:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X