Şimdi Ara

Vodafone , Amerikadan gelen IPAD 2 ime data hatti veremeyecegini söylüyor .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: webislander

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfb

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Ipad 2 tr de satilmiyor derken?? Bilkom getirdi en dusuk modeli 1080 liradan veriyor senin haberin yok galiba :)

Ben almak istiyorum varmı acaba önerebileceğin bir Bilkom IPAD satan ? Genelde toplamda 2 gün satışa sunulan ürüne satılıyor denmiyor benim bildiğim.Nitekim Türkiyedeki IPAD sahiplerinin çoğununda Bilkom sayesinde değil yurtdışından getirilen ürünleri alarak IPAD sahibi olduğu aşikar . konuda zaten bu değil farkındaysan .. Saygılar ..

Bence sen uyuyirsun,bu forumda bilkomdan alan tonlarca insan var

Bilkomdan alan yok demedim zaten sadece stokta bulunması zor dedim , bknz . " IPAD 2 stok yardımlaşması topiği " . Kendi kanım Türkiyedeki IPAD 2 kullanıcılarının çoğu Yurt dışından temin edilme şekliyle kullanıyor dedim . Ayrıca öncede bahsettiğim gibi bana şuan 2 adet 3g 16 beyaz lazım satan bir bilkom varsa öneri yapabilirsen çok sevinirim . Konuda bu değil zaten niye buna takılınıldı anlamadım , Bilkom'u suçlamıyorum ürün Amerika'da da yok satıyo ama ürün topu topu 3 gün satışa sunuldu onun dışında el altından ve başka linklerle ( IPAAD gibi ) tanıdıklara vs verildi .. saygılar ..

• adamlar data hattı satıp para kazanıcak bakarlar mı nerden alındığına ister bilkom dan al ister abd den
  • bende bilkomdan 3g li modeli aldım vodafone bayisine gidip data hattı istedim ne imei nede seri no sordular.
    zaten imei sormaları saçma değilmi pasaport kaydını yaptırıcaksın cihazın, sonra istediğin hattı takıp kullanabilirsin bana sorarsan.
    birde ipad konusunda çoğu müsteri temsilcisinin bilgisi yok uzay mekiği muamelesi yapıyolar cihaza
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.