Şimdi Ara

Vodafone , Amerikadan gelen IPAD 2 ime data hatti veremeyecegini söylüyor ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle yardimlariniz icin simdiden tesekkurler .. Vodafone dan ipad icin 4gb hat istedim , hali hazirda kurumsal musterisiyiz zaten , fakat ipad 2 im Amerikadan geldi ve cihazimin imei numarasini vodafone hatlarinin desteklemedigini soylediler . Kayit yaptirmadim daha ama zaten yeni geldi benim bildigim pasaport kaydi yaptirmadanda ilk 10 gun fian calismaz mi ? benim imei numaram 0126 yla basliyo ve vodafone,kendi hatlarinin 0125 e kadar calistigini ve data hattini baska bir operatorden soyluyor . Zaten IPAD Turkiye'de satilmiyorki Turkiyedekilerin yarisi yurtdisindan gelme .. varmidir bunun asli astari yada boyle bir sorunla karsilasan , yoksa arkadaslarin hayal gucumu genis ? Tesekkurler ..

• enteresan bunu vodafone müşteri hizmetlerimi söyledi yoksa cepshop mu cepshopsa dikkate alma müşteri hizmetlerini arayıp sormaanda fayda var onlarda yok diyorsa hali hazırda hattın varsa sim kartı kestirip tak dene... ilk defa duyuyorum böyle bişeyi
  • Ipad 2 tr de satilmiyor derken?? Bilkom getirdi en dusuk modeli 1080 liradan veriyor senin haberin yok galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Ipad 2 tr de satilmiyor derken?? Bilkom getirdi en dusuk modeli 1080 liradan veriyor senin haberin yok galiba :)
    adamlar resmen sallamışlar dediklerinin hiç alakası yok kım neyle kullanmış kimin umrunda. sen gir data hattı alıcam de ve al onlara ne nerden gelmiş :) hatta normal bi hat al kesip öle çalıştır ipadi bence çünki JB ile telefon özelliğide kazandırabiliyorsun bu sayede
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

adamlar resmen sallamışlar dediklerinin hiç alakası yok kım neyle kullanmış kimin umrunda. sen gir data hattı alıcam de ve al onlara ne nerden gelmiş :) hatta normal bi hat al kesip öle çalıştır ipadi bence çünki JB ile telefon özelliğide kazandırabiliyorsun bu sayede

Alıntıları Göster
    Kafa karıştırmayalım arkadaşlar. Söz konusu olan iPad2. Jailbreal falan söz konusu değil şu an.

• quote:

Ipad 2 tr de satilmiyor derken?? Bilkom getirdi en dusuk modeli 1080 liradan veriyor senin haberin yok galiba :)

Ben almak istiyorum varmı acaba önerebileceğin bir Bilkom IPAD satan ? Genelde toplamda 2 gün satışa sunulan ürüne satılıyor denmiyor benim bildiğim.Nitekim Türkiyedeki IPAD sahiplerinin çoğununda Bilkom sayesinde değil yurtdışından getirilen ürünleri alarak IPAD sahibi olduğu aşikar . konuda zaten bu değil farkındaysan .. Saygılar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantutuncu

enteresan bunu vodafone müşteri hizmetlerimi söyledi yoksa cepshop mu cepshopsa dikkate alma müşteri hizmetlerini arayıp sormaanda fayda var onlarda yok diyorsa hali hazırda hattın varsa sim kartı kestirip tak dene... ilk defa duyuyorum böyle bişeyi

Şirket yetkilimiz söyledi , sonra bana başka numara verdiler sormam için ama onlarda dünyadan bi haber . IPAD ler için olan hatlarda galiba ilk önce sizden ipad inizin imei numarasını istiyor ve başka cihazda kullanımı yasak diye biliyorum . Bendende istedi , benimki 0126 yla başlıyor ama onlar 0125 e kadar olan imei leri desteklediklerini söylediler . Bende çok şaşırdım ama yinede bir danışiim dedim . Konunun takipçisiyim en kötü ihtimal hiç istemesemde Turkcell in bir kez daha beni kazıklamasına izin vericem . Simkartı taktığımızda ne kadar sürede kapanıyor acaba hat pasaporta kayıtlı olmadığı için ? Benim bildiğim bi 10 gün açık kalır , doğru biliyorum dimi ? Cevap yazan herkese Teşekkürler ..

• senin bildiğine göre ne olması gerekiyor SATILIYOR denmesi için BIM'e falan mı düşmeli bırakın Allah aşkınıza bu forumda da bilkom'dan alıp çatır çatır kullananan tonla insan var.

konuna gelince eger aldıgın IPAD 2 AT&T modeli ise her türlü sim kart içinde çalışıyor vodafone ya da başka birine hesap vermeye gerek yok. gerekirse ipad 1 için diyerek al kullan.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfb

quote:

Ben almak istiyorum varmı acaba önerebileceğin bir Bilkom IPAD satan ? Genelde toplamda 2 gün satışa sunulan ürüne satılıyor denmiyor benim bildiğim.Nitekim Türkiyedeki IPAD sahiplerinin çoğununda Bilkom sayesinde değil yurtdışından getirilen ürünleri alarak IPAD sahibi olduğu aşikar . konuda zaten bu değil farkındaysan .. Saygılar ..

• Dua etsinler ki bana öyle bisey demediler sim kart i takardim söyleyene imei e de gerek kalmazdı :)
  • Turkcell olsun vodafone olsun diğer operatör olsun müşteri hizmetleri ve shopları apple ürünleri hakkında tam anlamı ile kör cahiller cihazlarla ilgili en ufak bilgileri yok senin sorununa gelince yıllardır apple ürünü kullanırım ilk defa böyle saçma birşey duydum tam bir komedi diğer arkadaşlarında yazdığı gibi sen data hattını al tak kullan.
    Bunu apple çalışanları duysa bir tarafları ile güler.
    İpad 2 nin ülkemizde satışına gelince neredeyse bütün elektro marketlerde satılmakta stok vs sıkıntısıda yok git kaç tane istiyorsan al
  • Kimseye imei numarası falan sakın verme ara gir vodafone a al bitane cepnet paketli micro simli data hattı tak kullan öyle bişey yok kündeye getirmeye çalışıyor olabilirler imei numarasını almak için.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkantutuncu

enteresan bunu vodafone müşteri hizmetlerimi söyledi yoksa cepshop mu cepshopsa dikkate alma müşteri hizmetlerini arayıp sormaanda fayda var onlarda yok diyorsa hali hazırda hattın varsa sim kartı kestirip tak dene... ilk defa duyuyorum böyle bişeyi

Şirket yetkilimiz söyledi , sonra bana başka numara verdiler sormam için ama onlarda dünyadan bi haber . IPAD ler için olan hatlarda galiba ilk önce sizden ipad inizin imei numarasını istiyor ve başka cihazda kullanımı yasak diye biliyorum . Bendende istedi , benimki 0126 yla başlıyor ama onlar 0125 e kadar olan imei leri desteklediklerini söylediler . Bende çok şaşırdım ama yinede bir danışiim dedim . Konunun takipçisiyim en kötü ihtimal hiç istemesemde Turkcell in bir kez daha beni kazıklamasına izin vericem . Simkartı taktığımızda ne kadar sürede kapanıyor acaba hat pasaporta kayıtlı olmadığı için ? Benim bildiğim bi 10 gün açık kalır , doğru biliyorum dimi ? Cevap yazan herkese Teşekkürler ..

• quote:

Arkadaslar oncelikle yardimlariniz icin simdiden tesekkurler .. Vodafone dan ipad icin 4gb hat istedim , hali hazirda kurumsal musterisiyiz zaten , fakat ipad 2 im Amerikadan geldi ve cihazimin imei numarasini vodafone hatlarinin desteklemedigini soylediler . Kayit yaptirmadim daha ama zaten yeni geldi benim bildigim pasaport kaydi yaptirmadanda ilk 10 gun fian calismaz mi ? benim imei numaram 0126 yla basliyo ve vodafone,kendi hatlarinin 0125 e kadar calistigini ve data hattini baska bir operatorden soyluyor . Zaten IPAD Turkiye'de satilmiyorki Turkiyedekilerin yarisi yurtdisindan gelme .. varmidir bunun asli astari yada boyle bir sorunla karsilasan , yoksa arkadaslarin hayal gucumu genis ? Tesekkurler ..

ben bilkomdan aldım imei 0126 ile baslıyor
    vodafonedan micro sim i aldım sorunsuz calısıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

quote:

Arkadaslar oncelikle yardimlariniz icin simdiden tesekkurler .. Vodafone dan ipad icin 4gb hat istedim , hali hazirda kurumsal musterisiyiz zaten , fakat ipad 2 im Amerikadan geldi ve cihazimin imei numarasini vodafone hatlarinin desteklemedigini soylediler . Kayit yaptirmadim daha ama zaten yeni geldi benim bildigim pasaport kaydi yaptirmadanda ilk 10 gun fian calismaz mi ? benim imei numaram 0126 yla basliyo ve vodafone,kendi hatlarinin 0125 e kadar calistigini ve data hattini baska bir operatorden soyluyor . Zaten IPAD Turkiye'de satilmiyorki Turkiyedekilerin yarisi yurtdisindan gelme .. varmidir bunun asli astari yada boyle bir sorunla karsilasan , yoksa arkadaslarin hayal gucumu genis ? Tesekkurler ..

satışta

http://store.bilkom.com.tr/iPad-Modelleri/iPad-2/162

• quote:

quote:

Simdi tekrar konuştum , ipad için olan hatlarında 0126 yla başlayan imei ler çalışmıyomuş yani normal data hattı yada ses hattında problem yokmuş galiba ama vodafone un ipad paketleri var IPAD MINI : 1 AY 19 TL , IPAD MAXI : 1 AY 29 TL .. Bu hatlar sadece 0124 le başlayan imei lerle çalışıyomuş , o yüzden normal ses hattı yada data hattı verebiliriz dedi onlarında fiyatı farklıymış galiba . Yani IPAD lerde çalışmayan IPAD hattı çıkarmışlar anladığım kadarıyla , banada çok enteresan geldi . Senin kullandığın hat ne hattı ve ne kadar ödüyorsun ayda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

satışta

http://store.bilkom.com.tr/iPad-Modelleri/iPad-2/162

Wifi modelleri satışta . 3G piyasada yok . Vodafone müşteri hizmetleriyle görüştüm bir problem olmaz her imei ile kullanırsınız dediler , zannediyorum bizim şirket temsilcimizin cahilliği . Hattın açılmasını istedim açılırsa haberdar edicem . Yeniden herkese teşekkürler ..
  • quote:

senin bildiğine göre ne olması gerekiyor SATILIYOR denmesi için BIM'e falan mı düşmeli bırakın Allah aşkınıza bu forumda da bilkom'dan alıp çatır çatır kullananan tonla insan var.

konuna gelince eger aldıgın IPAD 2 AT&T modeli ise her türlü sim kart içinde çalışıyor vodafone ya da başka birine hesap vermeye gerek yok. gerekirse ipad 1 için diyerek al kullan.

Bilkomdan alıp kullanan insan yok demedim zaten sadece Türkiyede kullanılan ipad 2 lerin yarısı belki dahada fazlası yurt dışından temin edilmiştir dedim . Malüm Bilkom 2-3 ay sonra getirdi ve getirdikten sonrada toplamn 3 gün filan satışta tuttu , alan aldı alamayan yine yurt dışından gelmiş ipad lerden temin etti . Elektro marketlerde var demiş bir arkadaşta , 3g modeli olan bir market biliyorsanız ( şehir dışıda olabilir ) önerirseniz çok sevinirim . Babama ve arkadaşıma almak istiyorum ama olmadığı için alamıyorum , ben şuana kadar ellerinde ürün kaldığına denk gelmedim çünkü . Teşekkürler ..

• quote:

quote:

senin bildiğine göre ne olması gerekiyor SATILIYOR denmesi için BIM'e falan mı düşmeli bırakın Allah aşkınıza bu forumda da bilkom'dan alıp çatır çatır kullananan tonla insan var.

Bilkomdan alıp kullanan insan yok demedim zaten sadece Türkiyede kullanılan ipad 2 lerin yarısı belki dahada fazlası yurt dışından temin edilmiştir dedim . Malüm Bilkom 2-3 ay sonra getirdi ve getirdikten sonrada toplamn 3 gün filan satışta tuttu , alan aldı alamayan yine yurt dışından gelmiş ipad lerden temin etti . Elektro marketlerde var demiş bir arkadaşta , 3g modeli olan bir market biliyorsanız ( şehir dışıda olabilir ) önerirseniz çok sevinirim . Babama ve arkadaşıma almak istiyorum ama olmadığı için alamıyorum , ben şuana kadar ellerinde ürün kaldığına denk gelmedim çünkü . Teşekkürler ..

Alıntıları Göster
    Stoklar genelde cuma günü satışa çıkarılıyor. Ctesi, pazar günü bulmak zor.

• quote:

quote:

quote:

Simdi tekrar konuştum , ipad için olan hatlarında 0126 yla başlayan imei ler çalışmıyomuş yani normal data hattı yada ses hattında problem yokmuş galiba ama vodafone un ipad paketleri var IPAD MINI : 1 AY 19 TL , IPAD MAXI : 1 AY 29 TL .. Bu hatlar sadece 0124 le başlayan imei lerle çalışıyomuş , o yüzden normal ses hattı yada data hattı verebiliriz dedi onlarında fiyatı farklıymış galiba . Yani IPAD lerde çalışmayan IPAD hattı çıkarmışlar anladığım kadarıyla , banada çok enteresan geldi . Senin kullandığın hat ne hattı ve ne kadar ödüyorsun ayda ?

evde,ofiste ve genelde gittiğim cafe,cay bahcesi türevi yerlerde wifi oldugundan ben kenarda duran kontorlu hattı alıp sim i değiştirdim ve aylık cepnete abone oldum
    8 liraya 100mb 3g ve 100mb sonrası edge sınırsız ama 1 ayda 100mb ı cok az gecmişim zaten bana yeterli geldi yani
    en kötü ihtimalle avea 1gb 9tl ondan alırsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

evde,ofiste ve genelde gittiğim cafe,cay bahcesi türevi yerlerde wifi oldugundan ben kenarda duran kontorlu hattı alıp sim i değiştirdim ve aylık cepnete abone oldum
    8 liraya 100mb 3g ve 100mb sonrası edge sınırsız ama 1 ayda 100mb ı cok az gecmişim zaten bana yeterli geldi yani
    en kötü ihtimalle avea 1gb 9tl ondan alırsın

Alıntıları Göster
    Selam. Bende ipad2 3g için vodafone hattı alıcam. 8 liralık 100mb olan normal olanından alıcam ama, bunu kulanabilmem için ipad 2 de herhangibir ayar yapmam gerekiyor mu ? Bir de özel farklı bir sim mi istemem lazım acaba cihaza uyması için ?

• quote:

quote:

Bence sen uyuyirsun,bu forumda bilkomdan alan tonlarca insan var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.