Bildirim
VODAFONE Apple iPhone 3G FİYATLARI AÇIKLANDI VODAFONE / TURKCELL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
Vodafone patlamış görünüyor bu tarifelerle -
Vodafone sözleşmesiz fiyatı nedir ? -
Vodafone'un tarifeleri çok yüksek geldi bana.quote:
Orijinalden alıntı: CanYücel
Vodafone sözleşmesiz fiyatı nedir ? -
bu fiyatlarla kaç tane iphone abonesi kazanacaklar yada kazanmayı umuyorlar çok merak ediyorum ??quote:
Orijinalden alıntı: sky__walker
Vodafone'un tarifeleri çok yüksek geldi bana.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
bu fiyatlarla kaç tane iphone abonesi kazanacaklar yada kazanmayı umuyorlar çok merak ediyorum ??
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: vogue
bu fiyatlarla kaç tane iphone abonesi kazanacaklar yada kazanmayı umuyorlar çok merak ediyorum ??
Kendileri alıp kendileri satarlar
-
Turkcell'in gerçek fiyatları şöyle:quote:
Orijinalden alıntı: sky__walker
Vodafone'un tarifeleri çok yüksek geldi bana.
Alıntıları Göster
* Sınırsız internet paketi ortalama kullanım kriterleri esas alınarak aylık 3GB kullanımı içerir.
-
Eğer bedava konuşma her yöne ise bu fiyatlarla ben Vodafone'a geçerimquote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
Alıntıları Göster.
-
Çok kötü ya .. KDV ve ÖİV feci koyuyor. 176*18 = 3168 YTL yapar .. Mümkün değil o büyük paketi satmaları. Eğer bu fiyatlara normal diyen varsa psikolog önerebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Kotiledon
Turkcell'in gerçek fiyatları şöyle:
* Sınırsız internet paketi ortalama kullanım kriterleri esas alınarak aylık 3GB kullanımı içerir.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: cvZip
Çok kötü ya .. KDV ve ÖİV feci koyuyor. 176*18 = 3168 YTL yapar .. Mümkün değil o büyük paketi satmaları. Eğer bu fiyatlara normal diyen varsa psikolog önerebilirim.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cvZip
Çok kötü ya .. KDV ve ÖİV feci koyuyor. 176*18 = 3168 YTL yapar .. Mümkün değil o büyük paketi satmaları. Eğer bu fiyatlara normal diyen varsa psikolog önerebilirim.
O tür paketleri genelde aylık fatura ücreti o civarda gelenler alacaktır zaten
-
Ben sözleşmesiz bekliyeceğim. Bu tafilere sadece ayda 200-300 lira ödeyen insanlar için uygun.quote:
Orijinalden alıntı: vincentvega
Eğer bedava konuşma her yöne ise bu fiyatlarla ben Vodafone'a geçerim.
Alıntıları Göster
Ben alırım nakite sözleşmesiz, keyifime bakarım.. -
Bu bilgilerin kaynağı neresi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: cnspnky
Ben sözleşmesiz bekliyeceğim. Bu tafilere sadece ayda 200-300 lira ödeyen insanlar için uygun.
Ben alırım nakite sözleşmesiz, keyifime bakarım..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: vincentvega
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: vincentvega
turkcellde 150 dk her yöne zaten.
-
bidkkaa olayı simdi anladım arkadaslar. vodaphonenun olusturugu tablo biraz karısık olmus anlamak biraz zor oluyor. ama sonunda jeton düstü. arkadaslar voda direk olarak aylık paket ücretlerini + iphonenun fiyatlarını yazmıs turkcell gibi iphonenun parasının bir kısmını pesinat bir kısmını paketin icine katarak almamıs.quote:
Orijinalden alıntı: cvZip
Alıntıları Göster
yani voda diyorki: al kücük paketi secersen ben bu teli sana 1.200 e veririm bunu ister pesin ode ister paketin taksitine kat. ayrıca kücük paketin icerigi bu anlasma imzalarsan ayda bu kadar ücret ödersin bana demis...
-
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/iphone3G/urunozellikleriquote:
Orijinalden alıntı: t-virus
bidkkaa olayı simdi anladım arkadaslar. vodaphonenun olusturugu tablo biraz karısık olmus anlamak biraz zor oluyor. ama sonunda jeton düstü. arkadaslar voda direk olarak aylık paket ücretlerini + iphonenun fiyatlarını yazmıs turkcell gibi iphonenun parasının bir kısmını pesinat bir kısmını paketin icine katarak almamıs.
yani voda diyorki: al kücük paketi secersen ben bu teli sana 1.200 e veririm bunu ister pesin ode ister paketin taksitine kat. ayrıca kücük paketin icerigi bu anlasma imzalarsan ayda bu kadar ücret ödersin bana demis...
Alıntıları Göster
iPhone 3G 8GB: 645 €
iPhone 16 GB siyah: 758 €
iPhone 16 GB beyaz: 758 €
-
Vodafone bu tarifelerle bir tane iphone satarsa ne mutlu onlaraquote:
bidkkaa olayı simdi anladım arkadaslar. vodaphonenun olusturugu tablo biraz karısık olmus anlamak biraz zor oluyor. ama sonunda jeton düstü. arkadaslar voda direk olarak aylık paket ücretlerini + iphonenun fiyatlarını yazmıs turkcell gibi iphonenun parasının bir kısmını pesinat bir kısmını paketin icine katarak almamıs.
Alıntıları Göster
-
benim anladığım vodafone daha ucuza geliyorquote:
Orijinalden alıntı: kaybolan
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/iphone3G/urunozellikleri
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kaybolan
Bunlar sözleşmesiz fiyatlar mı acaba?
-
İyimser bir hesapla, aylık ortalama 70ytl fatura ödeyen biri için;quote:
Alıntıları Göster
16gb iphone'u turkcell küçük paketle alınca, aylık ekstra 20 ytl toplamda 18*20=360 ytl, bunun üzerine peşin verilen 479'u ekle toplamda 839'a mal olmuş gibi olmuyo mu?
-
EEE turkcell yaptı yine ypıcağını iyi miquote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- whatsapp ilk mesaja gitme
- en iyi şebeke çekim gücü olan telefonlar 2024
- iphone 12 mi 13 mü
- yurt dışı telefon 2 yıl sonra satılabilir mi
- sanal karta para iadesi
- iphone 15 pro batarya kaç mah
- 14 pro max 15 pro max karşılaştırma
- se 2025
- hızlı şarj zararlı mı
- iphone 15 vs 16
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X