Şimdi Ara

Vodafone arena Bursaspor maç bileti kaç TL olur!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tamam sen kahale alma biz seni ararız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fr1xsivE F kullanıcısına yanıt
    Ula taraftarın en beleşçi taraftar burada 250
    Tl az deyip blok yazmış bide hadi takımı barça sanarsın hayal kurarsın anlarımda tarafrarın dubaide felan yaşamıyo toki beton yığınıysa orasıda beton yığını sonuç olarak futbol oynanıyo neyse kardeşim böyle eğilmek hoşunuza gidiyosa daha çok eğiltirler sizi.

• Vurmayın öldüm

Not:İnternetten baktim kale almakmis

• ergen kaynıyor yeminle su forum artık

bu arada ne zaman satısa cıkar biletler bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

ergen kaynıyor yeminle su forum artık

bu arada ne zaman satısa cıkar biletler bilen varmı

1 Nisan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Kategori = 550 lira
    2. Kategori = 440 lira
    3. Kategori = 310 lira
    4. Kategori = 275 lira
    5. Kategori = 240 lira
    6. Kategori = 220 lira
    7. Kategori = 110 lira
    8. Kategori = 100 lira

Kendinizi bu fiyatlara hazırlayın büyük ihtimal bu şekilde olacak mac basi tahmini...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Jackie Boy

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Sanane

Kahale alma hocam onu her bjk konusunda bi çekememezlik belirtisi gösteriyor

Kahale

smiley seçimi süper
    güldürdün

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

1. Kategori = 550 lira
    2. Kategori = 440 lira
    3. Kategori = 310 lira
    4. Kategori = 275 lira
    5. Kategori = 240 lira
    6. Kategori = 220 lira
    7. Kategori = 110 lira
    8. Kategori = 100 lira

Kendinizi bu fiyatlara hazırlayın büyük ihtimal bu şekilde olacak mac basi tahmini...

Kaynak varmı tahmini mi ?

bu fiyatlara olacağını sanmıyorum doğrusu
  • SeFfAh-1903 kullanıcısına yanıt
    Tahmini demişim zaten daha nasıl bir cevap yazabilirim bilemedim.

• quote:

Tahmini demişim zaten daha nasıl bir cevap yazabilirim bilemedim.

o fiyatları görünce alt yazıyı okumadım doğrusu

fiyatlar uçuk olduğundan
  • SeFfAh-1903 kullanıcısına yanıt
    Uçuk değil arkadaş ucuz bile yazmış bu fiyatlarda olursa çok iyi.

• quote:

1. Kategori = 550 lira
    2. Kategori = 440 lira
    3. Kategori = 310 lira
    4. Kategori = 275 lira
    5. Kategori = 240 lira
    6. Kategori = 220 lira
    7. Kategori = 110 lira
    8. Kategori = 100 lira

Bilet fiyatları böyle olursa, kombine hakkımı 3 maçlığına devreder, oturur evde lig tv'den izlerim

3 bilete vereceğim para ile geçen sene 2 adet yeni/eski açık kombine alınıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• reguse kullanıcısına yanıt
    Otur izle kardeşim senin sevgin cebindeki parayaysa çıkar cebinden onları seyret.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trip1LikeDo

Otur izle kardeşim senin sevgin cebindeki parayaysa çıkar cebinden onları seyret.

Ya birader, mesajların çok dikkatimi çekiyor. Sürekli milletin Beşiktaşlılığına laf söyleyip duruyorsun. Özellikle kombine sahiplerine... Bizim sevgimiz sevgi değil, bi seninki sevgi...

Ulan yağmur çamur dinlememişim, Şişli'den Olimpiyat ve Başakşehirdeki maçların %90'nına gitmişim. Stadyum toprak haldeyken, kombineler çıktığı gibi gidip ilk gün kombinemi almışım.

Evde çakmağıma kadar Beşiktaş ürünleri mevcut. Her sezon minimum 3 tane forma ve 10'larca giyim eşyası mevcut. Ve benim Beşiktaş'a sevgim yok öyle mi?

31 yaşındayım. Senin yaşın kaç bilmiyorum ama ironiden bile anlayan biri değilsin. Yukarıdaki mesajımda, bilet fiyatlarının o kadar yüksek olmayacağına dair ironi yapmıştım.

Hey allahım ya, yok yere insanın sinirini bozuyorsunuz. Rakip takım taraftarları bile Beşiktaşlının Beşiktaşlıya yaptığı kadar laf sokmuyor.

Muhaha Zuhaha diye mesaj atan birisine karşı gayet düzgün mesaj yazdım zaten. O kadar Beşiktaş lı olduğunu iddia eden bir insan o kadar para mı vericem oturur evde izlerim muhaha diye mesaj atmaz zaten ya kendinle çelişiyorsun yada yalan söylüyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trip1LikeDo

Muhaha Zuhaha diye mesaj atan birisine karşı gayet düzgün mesaj yazdım zaten. O kadar Beşiktaş lı olduğunu iddia eden bir insan o kadar para mı vericem oturur evde izlerim muhaha diye mesaj atmaz zaten ya kendinle çelişiyorsun yada yalan söylüyorsun.

Sıklıkla kullandığım smile ifadeleri onlar. Yazdığım bir şeyin espri olduğu anlaşılsın diye özellikle kullanırım.

O beğenmediğin "muhahah zuhahha" ifadelerini kullanmadığım birçok mesajım var. Profilim de açık. Mesajlarıma bakabilirsin. Kaldı ki daha önceki mesajlarımın birinde "bilet fiyatları ne olursa olsun, satın alacağım ve yönetimin 3 maçlık uygulamasını da destekliyorum" demiştim.

İroniyi anlamamış olabilirsin eyvallah ama yalan olayı çirkin bir itham olmuş, yakışmadı. Yalan mı söylüyorum, doğru mu söylüyorum merak ediyorsan 11 Nisan'da merhabalaşırız statta.

Beşiktaşlı Beşiktaşlıya davranmasın arkadaş bu şekilde. Cidden ayıp oluyor artık.

Her mesajınızı takip edemeyeceğim gibi yeni mesajlarınızda eskisine ironi yapıp yapmadığınızıda anlayamam. Benim için maça gitmeniz veya bilet almanız önemli değil o sizin bileceğiniz iş ama takım ile ilgili bir mesaj yazıp muhaha yazarsanız dalga geçiyormuşsunuz gibi bir durum oluşuyor.

• Trip1LikeDo kullanıcısına yanıt
    Hadi ironiyi anlamadınız, hadi onu anlamadınız, hadi bunu anlamadınız.

Bir Beşiktaş taraftarı neden takımıyla dalga geçsin? Buna nasıl akıl sır erdirdiniz ben de onu anlamadım.

Neyse, sayenizde mesajımı sizin gibi yanlış anlayabilecek arkadaşlar için ironi açıklaması yapmış olduk. Bunun için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.