Şimdi Ara

Vodafone arena Bursaspor maç bileti kaç TL olur!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bir sorum olacak ben hayırlısıyla açılacak stadımızda ilk maçımıza gitmek istiyorum ama öğrenciyim ve şu an paran yok bi türlü para bulacağım inşallah size sorum şu kale arkası kaç TL olur tahmini olan veya bi bilgisi olan var mı?

• 80 ia 120 tl arasında bir fiyat olur diye düşünüyorum. Lakin şöyle bir durum var. Vodafone arenada oynanacak olan son 3 maçta bilet önceliği ilk olarak kombine sahiplerine olacak. Ardından Beşiktaşımızın kendi sahası olarak oynadığı ( Osmanlı stadı - Konya stadı - Olimpiyat stadı - Başakşehir stadı ) stadlara gitmiş taraftarlara satışa sunulacak. Ardından kalan biletler genel satışa çıkacak. Buna göre genel satışa çok az hatta belkide hiç bilet bile çıkmaya bilir. Passolig i takip et sürekli belki bilet bulabilrsin.
  • 250 falan olmali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

250 falan olmali.
    Olimpiyat ve Başakşehirden bilet almışlığımız var. 50-100 arası kale arkası olursa alacağım inşallah.
    Ohh ne güzel üsküdardan vapura bin sigaranı yak stada doğru ilerle
  • KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Olimpiyat vs. gidenlere öncelik olacağını görmedim kaynak var mı?
    Buldum şimdi resmi sitede yazmışlar. Çok güzel oldu bu passolig boykot hede hödö diyip takımı yalnız bırakanlar uğraşsın bakalım. Fikret Başkanıma helal olsun.
  • Trip1LikeDo kullanıcısına yanıt
    Resmi sitede mevcut. İlgili bölümü aynen kopyalıyorum.

Kombine kart sahibi taraftarlarımızın ardından, ikinci öncelik hakkı Konya Büyükşehir Torku Arena, Ankara Osmanlı Stadı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki maçlarımızdan bilet almış olan taraftarlarımıza sağlanacaktır.
    Bu öncelik hakları sonrasında kalan biletler genel satışa sunulacaktır.

2016-17 sezonu kombine kart satışlarımıza yenilenen fiyatlarla BJK Plaza C Blok'ta bulunan Kombine Kart Merkezi'nde ve passo.com.tr internet portalında başlandı.

Yeni yuvamız Vodafone Arena'ya döneceğimiz 11 Nisan'daki Bursaspor maçının biletleri hakkında daha sonra açıklama yapılacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    250 az 1250 demek istedin sanırım dünya devi cl finali oynayacak 250 ne
  • Arkadaş belki özleminden hasretinden ve önemindeb dolayı öyle yazmış olabilir. Ama senin de bu kadr küçümsemen doğru değil. Daha bilet konusu fiyatı tarihi netleşmeden bilet krizi çıktı. Bırakın Türkiyedeki taraftarları dünya genelinde açılış maçına gelmek isteyen çok kişi var. Kısaca özelikle açılış maçının CL finali le arasında bir fark yok varsa da açılış maçı daha önemli ! (:
    1. si kimseyi küçümsemedim
    2. si evet bjk bursa maçı dünya derbisi sayılır bunu hep deriz zaten
    3. olarak bir bjk taraftarından 250 tl olmalı lafını duymak şaşırttı futbol bu 250 tl nedir öğrenci kısım durumu olmayan kısım ne yapıcak kapitalist sistem işte malesef futbolada bulaştı taraftarında bunu desteklemesi üzücü umarım makul bir fiyat olur gitmek isteyen bütün bjkliler gidebilir.
  • Sanane
  • quote:

Sanane

Kahale alma hocam onu her bjk konusunda bi çekememezlik belirtisi gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackie Boy

quote:

Sanane

Alıntıları Göster
    Kusura bakmayın arkadaşlar bende bişey sanıp cevap vermişim foruma üye olan kişiye
  • Arkadaş başka takımdan belli hocam uğraşma bak stad açılıyor az kaldı şampiyonluk yakındır inşallah ona odaklandım biz :&
  • quote:

quote:

Sanane

Kahale
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

quote:

quote:

Sanane

Kahale

Alıntıları Göster
    Kale arkaları en ucuz blok tek maç 100 TL. yani 3 maç minimum 300 TL. gibi bir fiyat olur, buna göre bütçelerinizi şimdiden ayarlayın derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

Sanane

Kahale

Khaleesi demek istedi.

Vodafone arena Bursaspor maç bileti kaç TL olur!?

• Bir Beşiktaş sayfasında kale arkası tribün biletinin 160 tl civarında olacağının beklendiği söyleniyor!!!!
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Zorunamı gitti neden öyle dedin
  • Burası TOKİ nin yaptıgı bir beton yıgını degil "250" yazarak az bile demis.

Söyle bos bos kisileri keske bir kere bloklama sansımız olsa teker teker ugrasmak sıkıyor.

Blok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.