Şimdi Ara

Vodafone Avantaj Cepte Her Ay 1 Damacana Hayat Su Hediye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
43
Favori
157.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evde iki kişi vodafone kullanıyoruz. bu iki farklı kodu aynı hesapta kullanabiliyor muyuz? deneyen oldu mu acaba? yoksa farklı hesap mı açmak gerekir?
  • poopxyz P kullanıcısına yanıt
    Ben kampanya şartlarını okumadan aynı hesapta kullandım. Dün gece sipariş verdim hala gelmedi. Mhz aradım bisu uygulamasından sipariş verince maximum 1 saat içinde geliyordu hala ulaşmadı evden çıkmam gerek 2 gibi dedim. Daha siparişler işlenmemiş bile 1000 e yakın sipariş var dedi. Iptal ettiğimizde işe bu ayki ücretsiz hakkınız yanar dedi. Kampanya şartlarında ise her hesap ayda bir defa faydalanabilir yazıyor. Garantiye almak için ayrı bir hesap acın hocam. Bir tane gelecek büyük ihtimal bana. Cevremde vodafone kullanan çok. Pazartesi yeni hesap açıp 2. Siparişi öyle vereceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski damacana var sorun cıkartırlar mı değiştirirken

birisi 2015 için yazmıştı son durum nedir?
  • 1 tane kardeşimin evine gönderdim, damacana eskiymiş (farklı marka) sorun etmişler, almamışlar, 28 TL istemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

1 tane kardeşimin evine gönderdim, damacana eskiymiş (farklı marka) sorun etmişler, almamışlar, 28 TL istemişler
    Ben de getirin damacanası var.

Devamlı su söylediğim bir yer vardı. Adam damacanayı almadı değişmedi lakin kendi damacanasındaki suyu benim damacanaya boşalttı gitti.

Bakalım hayat su ne yapıcak. Getirin damacanasına
  • nasıl üye oluyorsunuz. sistemsel hata diyor devamlı
  • Sipariş verdim bakalım gelecek mi?

Öğrenciyim her ay 1 tane devam ederse çok iyi olur benim için.

Edit: Bu arada mobil uygulamada geçmiş siparişlerde gözükmüyor ama web sitesine giriş yapıp baktığınızda gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 27 Ekim 2018; 14:18:55 >
  • Uygulamada da web de de görünmüyordu aradim. Müşteri hizmetleri aşırı bi yoğunluk var vodafone kampanyasından dolayi dedi. Biz istanbuldayiz diğer sehirlerde nokta atışı getirir mi getirmez mi göremiyoruz ama eger dagitim yoksa bilgi veririz diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şube aradı. Neymiş genel merkezi ben arayıp kodu söyleyecekmişim. Genel merkez yönlendirecekmiş öyle gelecekmiş bin kişi sıradaymış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk siparişi sorunsuz teslim aldım

• Damacana vermeden ücretsiz olarak alabilen oldu mu aranızda arkadaşlar🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan22

Benden aldılar bilmiyorum :)
    Keşke almasaydınız hocam :)

• Benim su geldi. Suriyeli getirdi.

Baktim para cikardi, guya para ustu hazirliyor Dedim internetten aldim. Ha tamam diyip gitti.

Getirden gelen damacanayida aldi gitti. Dedim huni getirmistir insallah ama zaten iletisim kuramadik ki

Aldim suyu verdim getirin damacanayi yolladim

• mahonee kullanıcısına yanıt
    Su 12 lira 2.5 aya amorti ediyor iadede de 10 TL ye geri veriyormuşuz damacanayı bence değer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boş damacana bulmak lazım hayat markası olursa daha iyi olurda nerden bulabiliriz?

• Aynı hesaptan 2 ayrı telden aldığım kodu kullandım biri dün geldi biri bugün Hamidiye şişelerini aldılar para istemediler 6 6 toplam 12 tanede o.33 küçük.su hediye verdiler teşekkürler hayat su teşekkürler bilgi veren arkadaşa teşekkürler Vodafone

• 3 siparişten 1 adet geldi diğerleri piyasada yok birini dün gece vermiştim. Sabah bir sipariş daha verdim geldi. Öğlen bir tane daha verdim onu da getirmediler. Mh aradım yoğunluk var sistemde bekleyen en az 500 sipariş var dedi vodafone için ayrica bu gidişle 500.000 damacana 1 aya biter kampanya kapsaminda

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.