< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanraci -- 26 Ekim 2018; 11:56:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanraci -- 26 Ekim 2018; 11:56:38 > |
Donanımhaberciler hayat suyun kaynağını kurutur demedi demeyin
|
Hayat su şimdi geldi herhangi bir ücret vermeden elimdeki esk idamacayı 2018 model ile değiştirmiş olduk bakalım. !-2 sene de bu idare eder. Ondan sonra bakarız yine kampanyalara.
|
sabah getirsinler diye gece uygulamadan siparişi vermiştim, hatta arayıp adresi de teyit aldı. ama getiren eleman "valla ben kampanya mampanya bilmem" dedi, aradı bayideki patronunu telefonu da bana verdi. efsane kurumsallık yani:) ben anlatmaya çalıştım derdimi ama "biz bayi olarak kampanyaya katılmıyoruz, normalde hayat su 13,5 lira da biz 9 liraya veriyoruz başka kampanyamız yok" diye de esnaflık yapıyor aklınca. dedim ama kampanyaya katılan bayiler arasında görünmektesiniz, benim gibi başka bu kampanyaya katılanlara da siparişi teslim etmeyecekseniz onu düzelttirin dedim adam gene aynı üslupla "orada görünüyoruz da yok kardeşim biz katılmıyoruz" diye de belirtti, eleman da suyu aldı gitti. şikayetvar'a yazdım şimdi siparişim teslim edilmedi diye, bakalım ne olacak.
edit: müşteri hizmetleri aradı, siparişim yarım saate teslim edilecekmiş. arayalı 23 dk oldu bakalım getirince ne olacak. ses kaydı alacağım ne olur ne olmaz:) edit2: müşteri hizmetleri arayalı 53 dk olmuştu ki cebimi bu sefer sanırım teslimat yapacak arkadaş aradı ve 15-17 dakika arasında siparişi teslim edeceğini söyledi, bunu diyeli de 12 dk oluyor. edit3: aradıktan 23 dakika sonra kapı çaldı, hiç ses etmeden suyu bıraktı boş damacanayı aldı, iyi günler diledi gitti eleman :) |
iyi de , elimizde hiç damacana yok, buna çözüm bulmaya çalışıyoz.
|
Aynı hesaptan 2 ayrı telden aldığım kodu kullandım biri dün geldi biri bugün Hamidiye şişelerini aldılar para istemediler 6 6 toplam 12 tanede o.33 küçük.su hediye verdiler teşekkürler hayat su teşekkürler bilgi veren arkadaşa teşekkürler Vodafone
|
hem yanlis yere yaziyosun hem de fiyat mantiksiz.
bisu cepteteb ile 1 adet hayat su 5,5 tl ye geliyorken senin koduna 6,66 tl vermek ne kadar doğru? |
Çok tırt dandik bir kampanya.
Uygulamadan sipariş veriyorsun gelen giden yok. Bayiyi arıyorsun sistem bize atama yapmadı diyerek topu mh'ne atıyor. Bu sefer müşteri hizmetlerine bari ulaşayım diyorsun fakat adamlara ulaşmak mümkün değil. Hayat Su kadar dandik, kolpa, üçkağıtçı, vurdumduymaz, gereksiz bir firma görmedim. Gider 9 liraya Hamidiye Su alırım da bunların şerefsizliğiyle uğraşmam. |
Vodafone ve danone hayat su kadar haysiyet yoksunu firma az bulunur. Devlet devlet olmayınca gelen geçen vatandaşlar ile eğleniyor. Türkiye'nin böyle yoz yabancı firmalarla sömürülmesi hoş değil. Tez zamanda batmalari dileklerimle. Kampanya kokmustu. Komple kalksa daha etik olurdu.Zaten daha doğuştan sakat bir kampanyaya imza attılar.
|
Arkadas bunun reklami hâlâ tv lerde dönüyor ama su getirmiyorlar.
Bu alenen medya aracılığı ile insanları kandırmak anlamına geliyor. Benim bildiğim aldatıcı reklam olduğundan cezası var. Hep beraber az cok demeyelim bimer uzerinden sikayette bulunalim. Yapacagimiz tek sey metin yazip yollamak sikayetimizi dile getirmek. Bos islerle ugrasmayin demeyin cunku alanen aldatici reklam ceviriyorlar madem hem kampanya var deyip suyu yollamiyorlar bizlerde boylelerine ders verelim. Belki akillanip bir daha ayni seyi yapmazlar. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|