Bildirim
Vodafone Bahçeşehir Düştü (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Ne yazikki loss berbat :*
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
Buradaki cihaz ne hocam, merak ettim marka model. -
bu videosu THTF TZ561-V3 cihaz bu çinliler etmiş
Gamers Nexusyoutube
Chinese Pre-Built PC Review: ZhaoXin CPU + Knock-Off Windows OS, ft. NeoKylinhttps://www.youtube.com/watch?v=RIgBsz1MduI&feature=youtu.be
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Ben de bahçeşehir deyim leş gibi su an. Bunu ne yapmalı nereye şikayet etmeli faturaya gelince hiç düşmeden gönderiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hızım 50-90 arası cıkıyo ama twitchde 720p izleyemiyorum bu nasıl oluyor peki? -
SOL'dan geçme Vodafone.Net'liyim, Beylikdüzü akşamlar Youtube ve Twitch 720p bile hâyâl -
50-90 arasıniyimiş bende 5
Ufakça bir şey düşünüyorum ben de, performansının güzel olması lazım. Bu baya düşükmüş, Çin devletine bilgisayar sadece. -
Hocam senin internet niye böyle cidden. Forumda sorun yaşayan baya kişi var
İntel nuc9 var 1660,2060,2070 ekran kartına özelleştirmesi mevcut
Speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/i/3829849891
Şuanda böyle
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bu kısıtlama neye göre yapılıyor acaba. Eski üyelere mi yapıyorlar, yoksa bölgesel yoğunluk mu var anlamadım. Yıl 2020 aldığımız internet hizmeti şaka gibi
50 lira kazanıp 3 lira yatırım yaptıkları için böyle bir hizmet var malesef turknetin donanımhaber YouTube kanalında sektörde kazanılan para ile yatırılan parayı söylemiştir tam hatırlamıyorum belkide söylediğimden daha büyük bir orandı.Hız kısıtlamasıda alt yapısı 50gbps kaldıracak yapıda ama müşterilere dağıttığı hız 80-100 artık bilemiyorum haliyle cihazlar hızlı cevap veremiyor isteklere paketler uzun süre bekliyor sırada buda hızı düşürüyor pingi artırıyor.
MSI Trident 3 ilgimi çekiyor ama GPU tek fanlı. Trident A modelinde çift fanlı ama biraz daha büyük gibi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X