Şimdi Ara

Vodafone Bakiye Son Kullanım Tarihi ve Cep Aran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone bakiye sorgulama kodu olan *123# yi tuşladığımızda, bakiye bilgisi ve son kullanım tarihi bildiriliyor. Ücret karşılığında yüklenen Vodafone bakiyesinin son kullanım tarihi gibi bir kısıtlama mı vardır?

Ücret karşılığında yüklenen TL işleminden 30 gün geçmiş ve cep aran kaydı devam eden bir hattın, diğer operatörlerden çağrı alıp her yöne dakika kazanma hakkı devam ediyor mu?

• son kullanim tarihindeki kasit aktif sure olan 6 aydir. Yoksa bakiyenin silindigi falan yok.

Evet 30 gun dolsa bile ceparan ile arandikca kazanmaya devam edersin. Ama 20 tl altindaki yuklemelere en fazla 6 lira kazandiriyor.
  • normal bakiye 180 gün, sonrasinda silinmez.

cep aran bakiyesi 30 gün, kullanilmazsa silinir.
  • Vodafone Cep Aran Kampanyası'ndan kalan liralar *123#4# tuşlayıp arama tuşuna basarak öğrenilebilmektedir.
    Kazanılan liralar yurtiçi her yöne kullanılabilir. 30 gün geçerlidir. Aktif kullanım süresini değiştirmez.
    Son kullanma tarihi dediği aktif süredir, o süreyi geçince liralar silinmez.

• Tüm cevaplar için teşekkür ediyorum.
  • *123# tedavülden kaldırılmış. Bakiye TL bilgisi sadece ve sadece Yanımda uygulamasının ana ekranında görünüyor. Son TL yükleme tarihi (faturasız hatlardaki 180 günlük sürenin son tarihi) HİÇBİR yerde yazmıyor artık. Ozet yazıp 7000'e yollarsanız da kalan TL bakiye bilgisi içermiyor. Ne yapacağız?

Edit: Uygulamada TOBİ denen dangalağı buldum, ona sorarak TL ve son yükleme tarihini öğrendim ama yakında o da sapıtabilir. İyice delirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Aralık 2024; 4:18:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

BAKIYE ---7000

TL----7000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Aralık 2024; 10:45:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Uygulamada son tarih 2 ay önce görünüyordu

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    İkisi de sonuç vermedi hocam. Sadece Tobi denen zamazingoya sorarak öğrenebildim gerçek TL bakiyesini. Sesli yanıt bile bilgi vermiyor.

Vodafone Bakiye Son Kullanım Tarihi ve Cep Aran

Vodafone bitmiş, çökmüş tamamen. Sahipsiz bir operatör izlenimi veriyor iyice artık.

Not: Yanımda uygulamasında TL yükleme bile çalışmıyor şu an, resmen bitmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Aralık 2024; 12:24:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Üstad ben epeydir girmedim uygulamaya ama en son girdiğimde dahi bu bilgi görünmüyordu uygulamada. Sizde örnek görsel varsa paylaşabilirseniz tekrar bakayım. Uygulamaya zaten leşin leşi, hiçbir veriyi doğru göstermiyor.

2 ay önce kullanıyordum görünüyordu TL Kısmına tıklayınca görünüyor .

ben görmüştüm Hatta 180 Gün dolmasına rağmen 1 ay daha kullandım . sonra taşınmıştım

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Kurtuldunuz mu hocam Vodafone'dan yani?

Tebrik ediyorum, darısı bize.

• OZET yaz 7000 e gönder.  Vodafone Bakiye Son Kullanım Tarihi ve Cep Aran  Vodafone Bakiye Son Kullanım Tarihi ve Cep Aran 

Numara güzel olduğundan hat kapanmasın diye taşınıyorum

Aktif dönem Kullanıp taşınıyorum

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yapınca TL bakiyesi gelmiyor, sadece paket/tarife kalan kullanımlar geliyor, onlar da yarım yamalak geliyor hocam.

Koskoca firma abonesine; kalan bakiye bilgisini gönderemiyor mu? Pes yahni; amaç nedir acaba? Vodafone Bakiye Son Kullanım Tarihi ve Cep Aran 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Yeteri kadar koca firma olmadıklarını gösteriyor hocam bence. Mobil uygulamalarını da mok götürüyor. Neresinden tutsan elinde kalıyor bu operatör firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Aralık 2024; 18:4:28 >

Pravo; muhteşem yorum.  Vodafone Bakiye Son Kullanım Tarihi ve Cep Aran 

Bence; müşteri bulsalar satıp; uzaklara uçma kuşum misali uçacaklar gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.