Şimdi Ara

Vodafone Bana Ne Var saçmalığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Suan durmanin sebebinis oyleyim dostum aylik kullanimim 4 5gb ve yetiyor kullaniyorum en cok bukdundugum yabi gunun yaklasik 20aaatin gecdigi yerlerde 20 ile 50arasi hiz aliyorum bu yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asabi kullanıcısına yanıt
    Söyleyelim
    Turkcell pahalı bahsettiğin uygulamalar la hediye kazanmak işime gelmiyor açıkçası böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum bir diğer nedeni ensarcilik kalitesine laf edemem en iyi lisansları alıyorlar çünkü

Türk Telekom ucuz etin yahnisi misali hersey var ama kalite Yok aşırı bir gecikme problemi var WhatsApp da bile bazen 1 dakikaya yakın mesajın iletilmeme durumu var şebekeler arası geçişte yoldayken kullanılmıyor hat kopuyor sürekli saç baş yolduran cinsten ve hizmeti stabil değil şehir içi merkezde 4g 50 60 mbps ye varabiliyorken şehrin az dışına çıkınca 1 veya 2 mbps ye kadar düşüyor internet hizmeti stabil değil çok sıkıntılı

Vodafone ise öncelikle 4g hizmetini kullanmadığını söylemeliyim kapatıyorum 3g si 4g den hızlı çünkü gsm850 üzerinden 4 g hizmeti verdiği için sıkıntıları var Vodafonenin 4g ye yatırımı neredeyse yok denecek kadar az, şebekeler arası geçişte akıllı kapsamadan dolayı konuşurken kesinti olmuyor artı hiç gecikme problemi yok aninda sayfaları açar WhatsApp dan mesajların şak diye gider interneti hemen hemen her yerde stabildir genelde 9 ile 18 Mbps arasıdır fiyatı da verdiği içeriklere göre idealdir biraz cimri bir operatör ve anlamsız kuralları var ama f/p dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 4 Ağustos 2019; 0:31:42 >

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Valla reis çok şanslısın, keşke bizim buralarda da öyle olsa da cayır cayır kullansak.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bir çok yer gezdim şehir şehir ve kırsalda kullandım ortalama böyle illaki bazi yerlerde istisna olabilir ama ben hoc6 büyük problem yaşamadım 4g açık ise kapatmanı tavsiye ederim benim şahsen 4 g 2mbps iken 3 g alinca aynı yerde 10.mbps üstüne çıkabiliyor

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Aynen sırnırlı sayidaki baz istasyonlarina bagliyim heralde . Bu eve ilk tasindigimiz zaman cekim 2cubuk hiz 2filandi ama 1aya filan superonline altyapi cekdi vs vodafone yeni direk kurdu 50mbps max hiz veriyor. 4g icin dusuk gene ama iade eder. Evde zaten pek girmiyorum ama ev disinda en cok buldugum yerde ise 75mbps max hiz veriyor oglenleri 20 30 hizlarda.

Yaz ayinda akrabalarin yanina gittik 10bin kislik ilce vf 4g 10mbps küsür hiz veriyordu ama gamer paketle rahat youtube izliyordum sibirsiz vakit gecirmek icin aliyorum akraba vs ziyatlerinde.

• Ikıncı hattımi vodafona tasidim bu kadar dandik olamaz..sebeke problemi yasiyorum onceki turk telekomdu bin ceker buna..hediyeler konusunda sifir..sil supur çarka on basar..iki aydir hic internet gelmedi..geri tt tasiyacm..diger hattim turkcell.8 gb paketim var ama inanin bi 8 daha geliyor hediyelerle..varsin pahali olsun ama sonuna kadar hakediyor..ama vodafonun bu kadar ise yaramaz oldugunu yeni ogrendim..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.