Şimdi Ara

Vodafone Bana Ne Var saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu bana ne var kampanyasındaki çarkı düzenli olarak bir kaç aydır çeviriyorum ve daha birdefa günlük 5 gb jntenet dışında birşey vermedi hep internet sitesi kampanyası yada indirim çıkıyor şaka gibi hediyeleri ya 12 saat yâda 24 saat geçerli
    Türk Telekom ve Turkcell kullananlara bu konuda imreniyorum gerçekten

Annemim ve kardeşimin Turk Telekom sil süpürünu hep ben yaparım adamlar ya haftalık 1 gb ile 10 gb arasında internet verir yada 100 ile 250 dk arasında konuşma ve hep haftalık
    Turkcell de benzer şekilde olduğunu biliyorum

Vodafone artık şu saçmalığı kes yeter bize gerçek hediye dk intenet ver sesimizi buralardan duyuyorsan
    Sürpriz hediye adı altındaki saçmalıklari bırak artık buradan yetkililere seslenmiş olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 27 Temmuz 2019; 17:39:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekşi sözlükte günlerce konuşuldu ama bir gelişme olmadı. Göstermelik bir şey çark olayı.

• vodafone pişmanlıktır geçmeyin bir şeyin dandik ve kötü oldugnu bile bile geçmek akıl karı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 27 Temmuz 2019; 17:41:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone aylaaaardan sonra geçen hafta 6 saat 1gb verdi, vallahi billahi TT 30GB verse, Turkcell 25GB verse bu kadar sevinmezdim.

Hattı taktım hediyeyi kullandım çıkarttım.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

• Orayi yok say sen

• Cidden saçma sitelerden indirim veriyor.Goldmasterhome ne be.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Vodafone Bana Ne Var saçmalığı

• Bana 6 saatlik 500 MB verdi. Onuda kullanamıyorum. Tarifedeki internet gidiyor. Tarifenin yenilenmesine 20 gün var.

• Birkaç gün önce aradım fırçaladım. Ekim e kadar geçerli 3 GB yüklemişler.

• Dünyanın en aptal kampanyasıdır net . Turkcell ve Turk telekom gerçekten güzel şeyler veriyorken Vodafone resmen cimriliğin nirvanasını yaşıyor . Yahu sende biliyorsun ki bizim ihtiyacımız olan ya dakikadır yada internet . Ne yapayım ben ömrü hayatımda hiç duymadığım bir sitenin %10 indirimini .

Arada sırada internet veriyor yalan yok ama 6 saat ???? Ya Türk telekom bana haftalık 10 gb mı ne vermişti . Vodafone 6 saatlik 500 mb veriyor şaka gibi gerçekten .
  • Ben daha hic internet tutturamadım paso kahve makinesi sacma sapan seyler.

• Değiştirmeyi düşünüyorum hattı zaten önümüzdeki aylarda.

Kurumsal firmanın şu şekil insanları keriz yerine koyması çok garip geliyor. Size yine 500 mb falan iyi çıkmış bana geçen Ekim veya Kasım ayından beri Sürpriz çıkıyor düzenli olarak. Yersen çarkı çeviriyoruz o çıkıyor... Şaka gibi resmen.

• Kahve makinesine devam

Şimdi yine fırçalıcam canımı sıktılar

• quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Kahve makinesine devam

Şimdi yine fırçalıcam canımı sıktılar
    O fırçaladığın müşteri temsilcilerinin elinden bi şey gelmediğini halen anlayamadın mı peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

O fırçaladığın müşteri temsilcilerinin elinden bi şey gelmediğini halen anlayamadın mı peki?

Alıntıları Göster
    Allah Allah elinden birşey gelmiyormuş 3 GB havadan mı indi peki fırça atınca?

• Şimdi iki hatta yaptım ikiside Goldmaster hom saçmalığı da birşey verdi yine her zamanki gibi ulan Vodafone ya

• Turkcell de bip uygulaması salla kazanda genel oalrak bip uygulaması ile alakalı geliyor tırt.
  • Eskiden çok iyiydi, haftalık 5 gb internet falan veriyordur, sürpriz çıkınca da sağlam çıkıyordu. Bi ara uçak bileti, yemek sepeti 10-20 tl indirim, burger king menü falan çok iyiydi.
  • Ben 1 ay kullandım 5 kez çevirdim vodafone bana ne varı her seferinde sana bi b.k yok cevabı aldım artık Vodafone kullanmıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.