Şimdi Ara

VODAFONE BEDAVA 5 GB - YENİDEN 4BUCAKG KAMPANYASI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
13
Favori
20.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta içinde yüklenecektir nedir Allah aşkına yahu ömrü hayatımda böyle sefil firma görmedim.3 ayım kaldı bir daha dönük bakarsam ne olayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ablama yeni telefon aldığımızdan beri internet kullanıyordu, yahu her hafta fix hediyesi geliyordu ayda 1 katlama özelliğiyle her interneti katlıyordu üstelik hediye verdiklerini bile katlıyordu son ramazanda da 18 gb internet verdi yemin ediyorum kullan kullan bitmiyor ben ordan kullanıyorum eve geçince. lanet olsun vodafone nasıl gidiyor anlamadığım bir hızla paket bitiyor o da çektiği yerlerde kullandığım kadarıyla. evet ucuz paket ama pişman ettirmiyor da değil. buna da katıldık telefon 4g değil bu da gelmez. yine pazartesileri 100mba kaldık

• Ses soluk var mı Vodafone'dan ? Hediyeleri yüklenen oldu mu ?

• Gelmedi henüz birşey

• o kadar sayfa reklamını yaptınız ama sor bakalım 1 kişi bile almışmı :D
  • Fos cikti gelen giden yok.

• Sali gunune az kaldi bence gelmez zaten 50tl yukledik diye 3gb yolladilar yeter bu hediye

• Katıldık bakalim.

Arkadaşlar bu arada bir sorum olacak, Vodafone'da son yüklediği paketin tarihini nereden ogrenebilirim

• 4BUCAKG diye gidiyor
    gelen cevap 4BUCUKG

vodafon bizi trolluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor68 -- 3 Haziran 2017; 7:34:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    aynen benimde çekmiyor evde
    eve gelince telefonu mecburen edge ye alıyorum o zaman biraz çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo33

aynen benimde çekmiyor evde
    eve gelince telefonu mecburen edge ye alıyorum o zaman biraz çekiyor.

Hocam ben artık 3g de kullanıyorum mecburen. Şehir merkezinde hat çekmez mi? Çekmiyor.
  • Ne oldu geçen A101 muhabbeti vardı. Güya mesajla bildirecekti fos çıktı. Kendine güvenemiyorsan bu işlere girmeyeceksin.
    Maaalesef ki vodafone kullanıcısıyım. Çekmiyor kardeşim çekmiyor. 1997 den beri cep telefonu kullanırım. Bu kadar kötüsünü kullanmadım. İzmir Gaziemir gibi merkez ilçede 4G nadir görülüyor.

Havalimanında çalışıyorum çalıştığım bölge pistin kenarı yani her tarafım açık alan. En iyi benim telefonum çekmesi lazım. Doğal mania vs yok. Ama yok kardeşim çekmiyor 4G. Kapsama haritasına bakıyorum sorun yok görünüyor ama çekmiyor. İşin garibi yine havalimanı içinde bir yerden bir yere giderken 2 ayrı kör nokta var ordan geçerken telefonla konuşursanız hat kesiliyor. Bakın 4G demiyorum hat kesiliyor. Aynı bölgede 5 yıldır çalışıyorum diğer hatları da kullandım. Vodafone en kötüsü. Birde reklam yapıyorlar ya en iyi 4G bizde diye. Alakası yok. Bırak 4G yi hat kesiliyor.

İzmir inciraltı engelliler parkı denilen deniz kenarında vodafone sayfa açılmıyor ne 4G sinden bahsediyorsun.

Bir şey yapılmayacağını bilerek arayıp bu durumu anlattım. 1 gün sonra mesajla döndüler. Altyapı çalışması varmış sorun geçici imiş. Kardeşim bu sorun ben vodafone kullanmaya başlayalı 6 aydır var ne geçici çalışması.

• mgzgn kullanıcısına yanıt
    Gardaş
    Ben de İzmir deyim
    Bulunduğunuz yerlerde az da olsa bulundum.

Xiaomi cihazlarda band20 bulunmuyor, şehir içinde 4g az görünmesi bu sebeple olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 3 Haziran 2017; 15:51:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nf

Gardaş
    Ben de İzmir deyim
    Bulunduğunuz yerlerde az da olsa bulundum.

Xiaomi cihazlarda band20 bulunmuyor, şehir içinde 4g az görünmesi bu sebeple olabilir.

Kardeş aynı bölgede asus zenfone 5 ve lenovo p70 de kullandım. Sonuç aynı.
    Şehir dışı farkındayım xiaomi cihazlarda band20 yok haliyle kırsalda 4G yok. Ama şehir içinde çekmemesi garip geliyor.
  • Geçen hafta annemin hattına denedim, aynı burdaki gibi bir mesaj geldi...Ama gelen giden birşey yok...Düb online işlemlerden kontrol ederken "sosyal medya paketi" diye birşey tanımlanmış...2tl karşılığı yenilenecekmiş...Sonra mesajalara bir bakayım dedim, bu 5gb için gönderdiğim mesajdan 15dk sonra sosyal medya paketiniz tanımlanmıştır vs vs diye bir mesaj gelmiş...Annem mesajlara topluca haftada bir baktığı için görmemiş daha... Neyse diyeceğim, mesaj gönderdiğiniz hatları kontrol edin, birşey tanımlanmışmı, ücret alınmayı bekleyen ürünler vs var mı?
  • Bende denedim bakalım..Şartlar uyarsa 7Gün içinde tanımlacakmış :) Bekleyelim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa tşk ederim ☺️

VODAFONE BEDAVA 5 GB - YENİDEN 4BUCAKG KAMPANYASI

• gelen var mı ?

• 4G deyip de 10mbt hızı geçemeyen tek operatör vodafone. Türk telekom 4G de daha iyi vodafonedan

• O kadar hızlı ki Vodafone, 3 gb internetin 2.36 sı duruyor, 15 inde yenilenecek üstelik. 5 değil 50 gb bedava internet verse ne yazar, ekranda edge çıkıyor yaw, 10 sene önceki hız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.