Bildirim
Vodafone bedava internet (9. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: B-AsSaSsİn
Adamın dibi bu Vodafone ya
AYLIK 2GB paketiniz tanimlanmis olup 10.08.2015 tarihine kadar kullanabilirsiniz.
Self servise bakınca 4 gb gelmiş gözüküyor. Pek net kullanan birisi de Değilim sansa bak :D
Edit: 6gb internetim olmuş maşallah :D
Birileri Vodafone'u övünce gülümsüyorum
Küfürlü konuşmaya alıştırmaya çalışıyor beni ama yemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone hattimda 0 lira vardi denedim ve 4gb verdi super oldu bu
Hala başarılı...,
Hiç TL düşmeden 4GB yüklendi -
Denedim çalışıyor teşekkürler
Yeni abone değilim ama bana da 4 gb verdi. Haber verene teşekkür ederim. Şu kadir gecesi baya sevaba girdi.
İptal smsini hemen mi yolluyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 13 Temmuz 2015; 22:04:48 > -
Allah razi olsun. Askerde cok iyi geldi bu:)
Bana da bunu dedi
INTERNET PAKETI TALEBINIZ ALINMISTIR. YETERLI BAKIYEYE ULASTIGINIZDA SERVISINIZ AKTIF HALE GELECEK VE SMS ILE BILGILENDIRILECEKSINIZ.
INTERNET PAKETI TALEBINIZ ALINMISTIR. YETERLI BAKIYEYE ULASTIGINIZDA SERVISINIZ AKTIF HALE GELECEK VE SMS ILE BILGILENDIRILECEKSINIZ.
Tarlfeniz uygun değil mesajı geldi. Akıl küpü tarifesi...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeterli bakiye falan dedi gelmedi lanet gitsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da yeterli bakiye dedi ya
Internetten baktim paket 30 liraymis bunlar almasin simdi
işe yaradı teşekkürler.
fakat iptal edemedim;
Vodafone.com.tr den denediğimde;
Paketiniz iptal edilemedi
Mobil internet paketine sahip olmadığınız için paketi iptal etme işleminiz gerçekleştirilememiştir.
telefondan mesaj atınca da;
İptal etmek istediğiniz pakete abone omadığınız için işleminiz gerçekleştirilememiştir. diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oarsiyuen -- 14 Temmuz 2015; 14:01:13 > -
Bugün yeni vodafone hat aldım, işe yaradı dostum... 4 gb internet geldi ve sonrasında hemen iptal edebildim. harikasınız -
Denedim oldu, ilaç gibi geldi. Teşekkürler paylaşım için.. -
-
4GB geldi şahane oldu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3gb referansla birlikte kullanıldığında hangisine öncelik veriyor deneyen var mi?
2 ay önce yapmıştım yine yapsak olurmu bi sakatlık çıkarmı ? -
iptal işleminde sorun yaşanıyor. gerçi benim her paketimde bu sorun yaşanıyor ne yapmam gerekiyor her defasında böyle bir pakete aboneliğin yok iptal edemeyiz diyor
edit: tam bu mesajı attığımda iptal mesajı geldi yenilenme tarihinde iptal edilecektir dedi :) nasıl oldu derseniz peş peşe 10 tane iptal mesajı attım çoğuna hata mesajı geldi ama biri kabul olmuş :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keisaku -- 23 Temmuz 2015; 10:36:25 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X