Şimdi Ara

Vodafone -> Bimcell -> Avea ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattımı voda'dan direk avea 19 tl'lik yıkılan pakete taşıyacaktım ama bu aralar paketten fazla yararlanamayacağım için önce Bimcell'e geçeyim diyorum. Bimcell'e geçtikten sonra diyelim ki 15 gün sonra hattımı avea'ya taşımamda bir sorun olur mu? beni avea kullanıyormuş gibi varsayıp 90 gün beklemen lazım derler mi yıkılan paket'e hat taşıma için acaba?

bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi avea'dan bimcell'e geçişte tarife değişikliği kuralları uygulanıyor. tahminimce bimcellden aveaya geçişte de tarife değişikliği şeklinde yapılacaktır. bu yüzden, bimcell'de 1 aydan fazla süre kalman durumunda, aveaya geçtiğinde yıkılan paketten yararlanamayabilirsin.
  • hmm. avea'dan geçiş öyleyse, dediğin gibi avea'ya gidişte de sıkıntı çıkacaktır. cevap için teşekkürler. aksini yaşamış olan varsa yine cevap yazabilir tabi...

• Direk neden geçmiyorsun yıkılan pakete ben bir hafta önce geçtim gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paket güzel ama şu an ihtiyacım kalmadı o kadar dakika ve konuşmaya. bimcell daha faydalı olacak benim için. bir yandan da avea'daki tarifeyi kaçırmak istemiyorum. o yüzden soruyorum. tamamen ekonomik bir durum yani.

benim için öncelik internet>sms>konuşma. bimcell'e geçip 9 tl'ye 500mb'lik paket alırsam kalan liralarımla konuşma ve mesaj için rahat idare ederim diye düşünüyorum. sms 10 kuruş olmuş zaten. güzel fiyat.

• şu an avealıyım avealılarla bedavam var...bimcelllileri de arayabiliyor muyum bedavaya?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.