Şimdi Ara

Vodafone bis saçmalığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafone faturasız cep özgür tarifesinde hat aldım ve 7 tllik bis paketini sms paketini aldım.malum whatsapp, facebook messenger gibi uyglamalar bis paketiyle kullanılmıyor bi de her kilobyte 5 kuruş gibi saçma sapan bi ücreti var tller lökür lökür gidiyor :( internet paketi almak istediğimde her defasında mevcut data paketinizle bu data paketi kullanılamaz diyor. vodafone kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim

• dostum yanlış yazmış olabilrsin bbmessenger falan bissiz kullanılmaz senin bisin oldugundan baska net paketi alamıyosun bence
  • vodafonun özel bir kampanyası olmuştu 7 liraya alınıyodu ancak diğer şeyleri kullanamazsınız bence vodafona gidip 1gb net alsanız daha iyi olur tcell de 17 lira vodafone fyatını bilmiorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emparor_55

vodafonun özel bir kampanyası olmuştu 7 liraya alınıyodu ancak diğer şeyleri kullanamazsınız bence vodafona gidip 1gb net alsanız daha iyi olur tcell de 17 lira vodafone fyatını bilmiorum

vodafone da turkcelldeki gibi bis+wap apn li paketler yok malesef
  • şimdi bi dakika, vodafone bis aldın ? bisin içinde herşey dahil facebook watsapp + bunların dışında internette gezinebilirsin hiçbirşekilde fazladan ücretlendirilmezsin. operamini kullansan bile. fakat direkt olarak internet apn kullanan radyo gibi programlardan ücretlendirilirsin. 5-10 kuruş atmasının sebebi arkaplanda internet apn kullanan programlar olabilir. seçeneklerden tcp ip bölümünden apn kısmını etkinleştirme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

şimdi bi dakika, vodafone bis aldın ? bisin içinde herşey dahil facebook watsapp + bunların dışında internette gezinebilirsin hiçbirşekilde fazladan ücretlendirilmezsin. operamini kullansan bile. fakat direkt olarak internet apn kullanan radyo gibi programlardan ücretlendirilirsin. 5-10 kuruş atmasının sebebi arkaplanda internet apn kullanan programlar olabilir. seçeneklerden tcp ip bölümünden apn kısmını etkinleştirme.

teşekkür ederim. facebook live chat uygulaması kurmuştum bi tane, o yüzden sıkıntı yaşadım galiba. apn kullanmayan facebook livechat uygulaması önerebilirmisiniz? bir de telefondaki youtube uygulaması tl harcar mı ?
  • im+ programı bis apn üzerinden çalışır onu kullanabilirsin. vodafone da youtubedan video izlenilmiyo diye biliyorum ? buna rağmen bana geçen hafta gelen mesajda internet paketini olursa izleyebilirsiniz diyodu ama ekstra data paketi alamıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.