Şimdi Ara

Vodafone Bittikçe dolan tarifeler Faturasız( mevcut ve yeni gelecek olan aboneler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
6
Favori
45.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    müşteri hizmetlerini arayın bakalım. ne diyorlar?
  • takviye tarifesi :)
    insanların aklını karıştırıyorlar.
  • Faturali için var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saçma bir tarife. Bayi yalnış bilgilendirmediyse diyelim paketi aldınız ve 30 gün geçti, paket iptal oluyor. Pakete katılabilmek için tekrar sms atmanız gerekiyor, her 30 günde bir yenileme yokmuş. Mesela şubat ayında en düşük paketi 17 liradan aldınız, mart ayında paketi iptal edebiliyorlar veya mart ayında paket 5 lira zamlandı diyebiliyorlar.

Ben bir tarifeye geçeceksem en az 12 ay o tarifeyi kullanabilmem gerekiyor. Şartları okuyunca bu sebeple oldukça saçma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

Bu saçma bir tarife. Bayi yalnış bilgilendirmediyse diyelim paketi aldınız ve 30 gün geçti, paket iptal oluyor. Pakete katılabilmek için tekrar sms atmanız gerekiyor, her 30 günde bir yenileme yokmuş. Mesela şubat ayında en düşük paketi 17 liradan aldınız, mart ayında paketi iptal edebiliyorlar veya mart ayında paket 5 lira zamlandı diyebiliyorlar.

Ben bir tarifeye geçeceksem en az 12 ay o tarifeyi kullanabilmem gerekiyor. Şartları okuyunca bu sebeple oldukça saçma geldi.

bu bir paket değil tarife.. her ay yükleme yapıyorsunuz tarife süreleri ekleniyor. her ay yenilemek için kayıt olmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat
    bu bir paket değil tarife.. her ay yükleme yapıyorsunuz tarife süreleri ekleniyor. her ay yenilemek için kayıt olmaya gerek yok.

Dediğiniz gibiyse iyi. Vodafone ve bayi böyle demiyor ama en iyisi mail atıp sorayım. Eğer otomatik yeniliyorsa Turkcell'de duran akrabalara önerebilirim.
  • Merhaba arkadaslar az once avea dan vodafone numara tasimak icin bayiden basvuru yaptim bittikce dolan 3 gb hattim acilinca tarife icin hangi numaraya mesaj aticam mesaj icerigi ne olacak bittikte dolan 3 gb gecmek istiyorum ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

Merhaba arkadaslar az once avea dan vodafone numara tasimak icin bayiden basvuru yaptim bittikce dolan 3 gb hattim acilinca tarife icin hangi numaraya mesaj aticam mesaj icerigi ne olacak bittikte dolan 3 gb gecmek istiyorum ben

BITTIKCEDOLAN3GB yazın 7000'e gönderin. Sitesinde yazıyor.
  • Tesekkurler hocam sagol

• quote:

Tesekkurler hocam sagol

Rica ederim.
  • quote:

Merhaba arkadaslar az once avea dan vodafone numara tasimak icin bayiden basvuru yaptim bittikce dolan 3 gb hattim acilinca tarife icin hangi numaraya mesaj aticam mesaj icerigi ne olacak bittikte dolan 3 gb gecmek istiyorum ben

evdeki bir hattı geçenlerde wodafona taşıdık ve bayide bu tarifeye geçeceğimizi yazdık taşıma işlemi 3 gün önce gerçekleşti ve direk bu tarife ile açıldı tekrar msj atmadık, wodafone uygulamasından baktım ayrıntılarda da bu tarife yazıyor. hattınız açılınca kontrol edin ondan sonra msj atın..
  • Tmm hocam sagolasin oyle yaparim

• Nasıl iş şimdi bu tarife ?

22 tl. 750 dak. 1000 sms. 2gb net diyor.

Ben bu sistemi istesem, önce kontörlü hat alacağım, sonra içersine 22 tl. Yükleyeceğim, sonra kampanyanın hattıma tanımlanmasını bekleyeceğim ? Oldu bu ay bu tarife 22 tl idi. 1 ay sonra fiyatta değişikliğe gidildi 22 idi 28 oldu aynı şartlara 28 tl. den sahip olacağım ?

Taahhüt verip bağımlı olmakta deeeert bu şekilde !

• Arkadaşlar merhaba,

Dün Turkcell'den Vodafone'a geçtim. Hattım kapandığı için.
    Ve geçerken yanında bittikcedolan1gb paketide aldım 17 liraymış
    hat için 45 tl ödedim (40 lira hediyeliymiş.)

şimdi bi telefona mesaj attım deneme olarak paket aktif mi diye. ama 0.33 krş para gitti hiç bir şey anlamadım?

Dün hattı telefona taktığımda şöyle bir mesaj geldi :

xxxxxxx Numaralı ön ödemeli bireysel hattınız xxxx adına açılmıştır.
    seçmiş olduğunuz tarifeniz Bittikce Dolan 1GB.

Madem seçtim niye aktif olmadı benim bir şey mi yapmam gerek acaba?
  • Fırsat 2 gb tarife'lilere doldur internet oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    Evet oluyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Evet oluyor hocam

Peki fiyatlar ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

Evet oluyor hocam

Peki fiyatlar ne kadar?

2GB 10 lira, tüm tarifeyi doldurma 15 lira bu konunun ilk sayfasında bu paketin tüm detayları var hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

Evet oluyor hocam

Peki fiyatlar ne kadar?

2GB 10 lira, tüm tarifeyi doldurma 15 lira bu konunun ilk sayfasında bu paketin tüm detayları var hocam.

Teşekkürler

• Hattımı Türk Telefom dan Vodafone a taşımayı düşünüyorum. Bittikçe Dolan 2 GB tarifesine geçiş yapacağım. Bu fiyatlara faturalı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.