Şimdi Ara

Vodafone Blade V KULLANANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
6.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler öncelikle verdiğin bilgiler için çok faydalı olmuş yeni güncellemeelerini bekliyoruz. Telefonun müzik dinlerken sesi iyi mi peki? Kulaklıkla yani kendi hoparlörünü söylemiyorum. Ben teknik servis olarak Teleservice garantisi altında diye biliyordum yanlış mıyım acaba? Yanlışsam düzeltin lütfen.
  • sayitcan1406 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorum daha var telefonun SAR değeri kitapçığında yazıyor mu acaba? Telefonun kendi sitesinde bile yazmıyor bu değer internette yayınladıkları kitapçıkta bile yazmıyor. Telefonu yapan ZTE firmasıyla iletişime geçtim attıkları mail'de "telefonu satan telefon operatöre" sorun diyor. Operatöre soruyorum" kitapçığına bakın biz bilmiyoruz" diyor. Elinizdeki kitapçıkta bu bilgi mevcutsa bizi de bilgilendirirseniz sevinirim.
  • sar değerini bulamadım ama emin ol sağlık ve türkiye standartlarına uygun olmasa telefon satışa sunulamaz!!! telefonun hoparlörü DTS hoparlör ses gayet iyi cızırdı filan hiç bir şey yok kulaklığın sesi kısık sorun deil yeni bir kulaklık alınır dokunmatik ekranı çok hassas gayet güzel ben bu cihazda Allaha şükür ölü pixel sorunu ile karşılaşmadım :D şarj cihazı iphone'nin şarj cihazına benzemiş
     Vodafone Blade V KULLANANLAR Vodafone Blade V KULLANANLAR Vodafone Blade V KULLANANLAR

Eyvallah hocam çok güzel olmuş. cevapladığın için sağol ama bu telefonun sar değerinin hiçbir yerde yazmaması (kendi kullanım kılavuzu dahil) ve Üretici firma olan ZTE ye attığım mail'de "bize değil operatöre sorun" diye cevap vermesi biraz kuşku uyandırıyor. Nasıl bir firma ürettiği telefonun sar değerini hiç bir yerde belirtmez ve soranlara ise biz bilmiyoruz başkasına sorun der anlamıyorum. Telefonu kötülüyorum sanmayın alet fiyatına göre süper , bir tek şu sorunun cevabını da bulsam alacağım ama bulamadım hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: almondi

Eyvallah hocam çok güzel olmuş. cevapladığın için sağol ama bu telefonun sar değerinin hiçbir yerde yazmaması (kendi kullanım kılavuzu dahil) ve Üretici firma olan ZTE ye attığım mail'de "bize değil operatöre sorun" diye cevap vermesi biraz kuşku uyandırıyor. Nasıl bir firma ürettiği telefonun sar değerini hiç bir yerde belirtmez ve soranlara ise biz bilmiyoruz başkasına sorun der anlamıyorum. Telefonu kötülüyorum sanmayın alet fiyatına göre süper , bir tek şu sorunun cevabını da bulsam alacağım ama bulamadım hala.

turkcell t40 da aynı firma üretimi ZTE. Ama internette kullanım kılavuzunda değeri yazıyor kitapçıkta özgül soğurma oranı başlığı altında bu telefonun neden yok anlamak mümkün değil. Bunu belirtmek zorunluluktur.

• Sar değeri kullanım kılavuzunda yazıyormuş görmemişim kusura bakmayın özgül soğurma oranı= 0,616 w/kg yani sağlıklı bir oran :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ooo çok sağol hocam valla bu haber çok iyi oldu. gerçekten yüksek değilmiş. Artık alabilirim rahatça. Bende nette yaptığım araştırmada bir kaç yerde 1,42 diye buldum bazı yerlerde 0,6 yazıyordu kafam karışmıştı. Sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: almondi

ooo çok sağol hocam valla bu haber çok iyi oldu. gerçekten yüksek değilmiş. Artık alabilirim rahatça. Bende nette yaptığım araştırmada bir kaç yerde 1,42 diye buldum bazı yerlerde 0,6 yazıyordu kafam karışmıştı. Sağolasın.

http://www.ztedevices.com/support/smart_phone/810faee9-b7e3-4fec-bc14-0ac198a5d1b7.html

Burada telefonun kullanım kılavuzunu buldum. Türkçesi 37.sayfadan başlıyor. Elinizdeki kullanım kılavuzuyla bu farklı zannedersem çünkü buna SAR değerini eklememişler.

• Arkadaşlar bu telefonun kendi içerisinde gelen uygulamalar hafıza kartına aktarılabiliyor mu? Yoksa sadece sonradan yüklediklerimizi mi hafıza kartına atabiliyoruz?
    Yani bize ne kadar RAM kalmış oluyor ortalama? ve yeterli mi?
    Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • antutu yapan varsa resim koyabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erh

antutu yapan varsa resim koyabilir mi

Bi sitede buldum resmi Zte blade v nin sonuclari. ayni telefonlar zaten vodafone sadece tuekiyede uretip vodadone logosu baaiyor.

11000-12000 arasi geliyor antutu da chip de incelemesi vardi galiba yeni gordum.

Vodafone Blade V KULLANANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 25 Şubat 2014; 0:02:18 >

• Kullananlardan biraz daha bilgi alsak şarj durumu performans nasıl :)
  • Facede filan takılıcaksanız 1 gün rahat ama arama icin filan kullancaksaniz 1.5 gun civarı :)

• Cihazı aldım gayet kullanışlı ve yeterli hertürlü uygulamada iyi kamerada öyle bahsedilen kadar çok çok kötü değil ortalama hem bu fiyatlara alınacak cihazda bu özelliği beklemek yanlış olur.
  • Kardesimde Var Vodafone 5 kurus etmez Hocam Alcaginiz Zaman Bi sorun oldugunda Vodafone karsiya akrsi vodafone atiyor
  • Ekran görüntüsú akmak nasil yardimci olabilir misiniz

• ses kısma ve kapatma(üst tuş) düğmesine 2-3 saniye basılı tutun çektiğini göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.demirer -- 18 Nisan 2014; 17:24:11 >
  • 3aydır kullanmakta olduğum telefon nazar değmesin çalıştırmadığı oyun yok diyebilirim.most wanted,gtasan,gt racing3 gibi oyunları çok rahat oynarsınız şarjı discoveryden yaklaşık 3 saat daha fazla gidior

• Maalesef telefonum dustu ve ekrani kirildi. Teleservice yani yetkili servis 207 tl istedi. Telefon zaten 360 tl ye gelmisti bana tarifemle. Daha ucuza nereden yaptirabilirim bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran benimde kırıldı şuan sahibinden de 70tl ye ekran var ben ebaydan 28 dolara kargo dahil aldım 15 günde geldi ve şu an telefonumdan mesaj yazıyorum. Servisi 280tl demişti. Hafıza sorununune yapacağız oyun yükleyen arkadaşlar var nasıl yapıyorsunuz. İkide bir bellek hatası veriyor. ROOT yaptım link2sd ile hafıza kartına kuruyorum ama yine nafile

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.