Şimdi Ara

Vodafone cepnet ile ilgili önerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vodafone 96 kbps hız veriyor 256 kbps e yükseltmeyecek gibi aklıma şöyle birşey geldi belki saçma gelebilir ama:
    Sadece bir baz istasyonundan örneğin:evde (ev turkcell) gibi 256 kbps hız verse diğer baz istasyonlarından 96 kbps verse böyle bir şey olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider 1000 -- 29 Nisan 2011; 19:35:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora Kürkçü
    Arkadaşlar Vodafone 96 kbps hız veriyor 256 kbps e yükseltmeyecek gibi aklıma şöyle birşey geldi belki saçma gelebilir ama:
    Sadece bir baz istasyonundan örneğin:evde (ev turkcell) gibi 256 kbps hız verse diğer baz istasyonlarından 96 kbps verse böyle bir şey olabilir mi?

bence,

mantıklı bunu yaparsa tcl yapar, vf ttelekom la riske girmez, girsede deymez,

ama tcl, ev net diye bisey yapabilir ;) ;) ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 29 Nisan 2011; 17:46:54 >
  • vodafone'nin hızlı bir 3G internet paketi çıkaracağını sanmıyorum bayağı bir kişi (buna bende dahil) defalarca mail attı sınırsız adil kullanım sonrası hız en az 256kbps'ye düşen bir paket çıkarması için ama sanırım vodafone'nin altyapısı buna müsait değiil o yüzdende böyle şeylere kalkışmıyor türkcell'inde çalışma mantığını hala anlayabilmiş değilim adamlar düzgünbir tarife çıkarmıyor çıkarsada birkaç ay sonra bitiriyor.
    Kısacası bayağı bir zaman Türkiye'de 3G yönünden fazla bir beklentiniz olmasın eğerki bulunduğunuz bölgede ttnet hariç alternatifler varsa(süperonline,uydunet,metronet gibi)bunlara yönelin olmadı komşunuzla birlikte bir adsl açtırın ortaklaşa kullanın.
  • Öyle demeyin....

Bir çok kişi için berbat bir hızda da olsa sınırsız net nasıl başladıysa zaman içindede daha mantıklı hızlarda paketler çıkacaktır....
  • öyle olursa da böyle kalsada canını okuyorsunuz.
    torenti yasaklasıınlar önce
  • ya şu hız harbiden 256'ya çıkmalı yahu hiçbir yere giremiyorum iphone'la evde şükür ki wifi var yoksa yanmıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 29 Nisan 2011; 18:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
    ya şu hız harbiden 256'ya çıkmalı yahu hiçbir yere giremiyorum iphone'la evde şükür ki wifi var yoksa yanmıştık.

Mustafa iphonelara opera mini yüklenmiyor mu? Benim emektar nokia kota sorunsuz bağlanıyor cepnet ve opera ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone hat devir ile ilgili
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
    ya şu hız harbiden 256'ya çıkmalı yahu hiçbir yere giremiyorum iphone'la evde şükür ki wifi var yoksa yanmıştık.

Mustafa iphonelara opera mini yüklenmiyor mu? Benim emektar nokia kota sorunsuz bağlanıyor cepnet ve opera ile

denemek lazım aslında sevimlican ama iphone öyle bir alet ki bu hızlar onu kesmiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.