biraz önce aylık paket aldım sorun yok şu an ama benimde akşam kontorlerim gitti
Şimdi müşteri hizmetlerini aradım. Bu sorunla beraber düşen liralar iade edilecek mi diye sordum. Arıza kaydınız oluşturulmuş, geri dönüş yapıldığında iletirsiniz dedi. Ben 2 kere aradım, aradığımda giden tutarıda isteyeceğim. Nede olsa onların hatası sonucunda gitti. Geçmiş olsun arkadaşlar.
ARKADAŞLAR SİSTEM TEKRAR AÇILDII AYLIKK PAKETİMM OLAN HATTAN İNTERNETE GİREBİLİYORUM DÜZELDİ SİSTEM HABERİNİZ OLSUN
Güzel haber.
O kadar kasarsanız olacağı budur inş sınırlama gelir o ne ya 2 günde 3GB kullananlar var
Bizim insanımıza müstehak vallaha.
Yavaş yavaş yemesini bilmiyorlar Büyük lokma yiyincede Boğazımda kaldı diyo.
Arkadaşlar riica ediyorum şu cepnet paketlerini download için kullanmayalm Edge alt yapsını felç ediyorsunuz yazıkk günde 1 gb bişey indirebilmek için bilgisayarı 24 saat açk tutmakk pekk turarlı değil film indirecekseniz gidin bii cafeye 100lerce filmm var atın hdd ye günlükk kullanımlar 200 mb yı geçmemeli zaten 200 mb lık data kullanabilmek için 5 6 saat bilgisayar karşsnda oturmak lazm bizi bu hizmetten mahrum etmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: xR4d
O kadar kasarsanız olacağı budur inş sınırlama gelir o ne ya 2 günde 3GB kullananlar var
Bizim insanımıza müstehak vallaha.
Yavaş yavaş yemesini bilmiyorlar Büyük lokma yiyincede Boğazımda kaldı diyo.
Aç milletiz aç.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. X
Arkadaşlar riica ediyorum şu cepnet paketlerini download için kullanmayalm Edge alt yapsını felç ediyorsunuz yazıkk günde 1 gb bişey indirebilmek için bilgisayarı 24 saat açk tutmakk pekk turarlı değil film indirecekseniz gidin bii cafeye 100lerce filmm var atın hdd ye günlükk kullanımlar 200 mb yı geçmemeli zaten 200 mb lık data kullanabilmek için 5 6 saat bilgisayar karşsnda oturmak lazm bizi bu hizmetten mahrum etmeyin
Şimdi biri çıkar, bu paketler sınırsız değil mi kime ne, ne kadar kullandığımdan der. Siz de orda saçınızı başınızı yolarsınız. Ne garip bir millet olduk çıktık. Allah sonumuzu hayır etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: dangerous
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. X
Şimdi biri çıkar, bu paketler sınırsız değil mi kime ne, ne kadar kullandığımdan der. Siz de orda saçınızı başınızı yolarsınız. Ne garip bir millet olduk çıktık. Allah sonumuzu hayır etsin.
abi ben bişey demiyorum tamam sınırsız kullansın ama 3G şebekesinii kullanarak istediğini yapsın geçen senelerde 3G yokken sınırsız internetin fiyatı 750 kontördü bu kadar pahalıı olmasının nedeni yıldırıcı olması içindi 3G de geniş bant olduğu için bizimmm downloadcı arkadaşlarımızn yüklenmesinii şebeke hissetmezz bile
günde 1 gb'ı geçtim 500 mb kullanmak bile yuh denilecek bi durum. bunlar bir haftalık kullanımlar olsa neyse..
konturu giden arkadaşlar dün saat kaç olarak hatırlayan var mı? Ben saat 22.30 da ovi ye üye oldum 3.09 tl gıttı oviye üye olunca kontur gidiyor mu? Yoksa vodafonun kazabınına uğradım anlayamadım
işin cırkı çıktı galiba.
sırf bu paket icin vodafone hat aldm carsamba aksamı ama hala acılmadı acaba kac gune acılır
quote:
Orijinalden alıntı: weros sırf bu paket icin vodafone hat aldm carsamba aksamı ama hala acılmadı acaba kac gune acılır
benim bir saatte açıldı
ben de sırf bu paket için hat almayı düşünüyordum.. hatta arkadaşımın vodafone hattını alıp günlük pakete abone oldum evden denedim hızı yeterli düzeydeydi.. ama son olaylardan sonra aklıma soru işaretleri geliyor..
şu an aylık veya günlük pakete abone olan hiç kimse internete giremiyor mu acaba? girilebiliyorsa hızları nasıl? bir de halen TL yeme sorunu devam ediyor mu acaba?
dün akşam tl düşüm sorunu yaşandı. bugün normale döndü paket ile tl düşümü olmadan internete girebiliyoruz. düşen tl'leri de bir kaç gün içinde iade ederler diye düşünüyorum.
teşekkürler, peki edge/gprs hızında bir düşme oldu mu? hız nasıl bu aralar?
ben e160 modem almayı düşünüyorum cepnet paketini kullanmak için fakat bir sorum olacak şu an 5800 bağlayarak kullanıyorum e160 ile telefon arasında performansta falan belirgin bir fark var mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: ckm
ben e160 modem almayı düşünüyorum cepnet paketini kullanmak için fakat bir sorum olacak şu an 5800 bağlayarak kullanıyorum e160 ile telefon arasında performansta falan belirgin bir fark var mı acaba
çok fazla fark olacağını sanmıyorum.sonuçta bize belirtilen hız belli