Arkadaşlar başlık farklı ama benim avea 3g %1 çekerken şu testi yaptıma ama Lefkoşa gösteriyor kenti ne alaka:)
Dün yada bugünden itibaren patlamış kampaya oldu. Vadofone'un altyapı kaldırmadı herhalde. 3 günde 2,38gb kullanınca 3. günün akşamında paralar uçmaya başladı... İlgili başlık http://forum.donanimhaber.com/m_39586996/tm.htm
smsle bizim internet paketinin bakiyesini bi sorgulasana sana zahmet yıllık 250mb paketini.benim abone tarihim 27 nisandı şimdi 7 mayıs yazıyor :) vodafone sanırım sistemlerde çalışma yapıyor dikkat etmek lazım herşey değişebilir :D bakiyenizi kotanızı not edin.
Senin tarih aynı mı bi bakarmısın?
Arkadaşlar sistem gayet iyi çalışıyor adamlar interneti kesmişler cepnetten telefon rahat bi şekilde vodafone.com.tr ye giriyr ama diğer sitelere girmiyor
Ben iptal için sms yolladım ama hala yanıt gelmedi. Vodafone bu işi beceremedi gibi sanki. Zaten artık bakiyeden yemeye başlamıştı
dün akşam 3.5 tl vardı my vodafona üye oldum şifre mesajı geldi bakiye 3.09 tl oldu nokia ovi ye üye olayım dedim bakiye 0 tl oldu internet kesildi markete gittim 5 tl verdim 4 tl doldurdu gece 00.15 de 50 krş paket aldım herşey şimdilik normal
Turkcell'de bu aylık 100 mb olayı faturasızlar için 12 TL; fakat vodafone'da 8 TL. Aşırı derecede ilginç bir durum gerçekten (: Yazıklar olsun turkcell demekten başka birşey gelmiyor aklıma eğer yanlış anlamadıysam olayı (:
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. X
sınırsız internet devri bittimi yani???
Hayır bitmedi. Yaşanan sıkıntı, konuşma tarifelerindeki hatalardan kaynaklanıyor. Dün yapılan görüşmelerimiz cep aile paketine üye olmamıza rağmen ücret düşümü olmuş. Aradım MHyi iade kaydı açıldı. Önceden de oluyodu böyle ama önemsemiyordum 2-3 lira diye. Ama bu seferkinde bakiye 0 olunca internete giremediğimden aciliyet oluşturdu. Umarım bu sıkıntılar yaşanan net trafiğinden kaynaklanmıyordur.
Dünkü denemelerim ve bugünde denemelerimde herhangi bir sıkıntı oluşmadı
arkadaşlar bende turkcell 100 mb var ama ıptal edemiyorum 3 ay bedava dedi atladık bır sene kontratlı çıkamıyorum size bir şey sorucam iki oparetorde deneme yaptım cepte sayfaları vodafon daha hızlı açıyor iki operatorun 3g deki ibre benim semtte full çekiyor
kotayı geçipte interneti kesilmeyen varmı??
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. X
kotayı geçipte interneti kesilmeyen varmı??
sanırım yok gibi,bugünde liralarda bir sıfırlanma söz konusu şuan bunuda kimse anlamış değil.Vodafoneda durduk yere sıksık kontorlerin/liraların gitmesinden midir nedir bilmiyorum internet sitelerinde iletişim kısmında bununla ilgili konu başlığı bile açmışlar.
netim kesildi aylık olan ayrıca bakiyem sıfırlandı dünya lideri rezil etti sonunda . turkcell favorimsin ((((:
Rahatlamışsınızdir şimdi.
1 gündür bu sorunu yaşayanlardanım. Şu an bende bir sorun yok google a girdim bi kaç resime baktım ama bir fiyat düşüşü yaşamadım.